ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Κατεδαφίστηκε καντίνα στην παραλιακή ζώνη του Μεγάλου Καβουρίου

1 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, 16:34

Κατεδαφίστηκε η μεσαία καντίνα στην παραλία του Μεγάλου Καβουρίου την Παρασκευή 5 Ιουνίου. Η κατεδάφιση πραγματοποιήθηκε μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου βάσει της οποίας εκδόθηκε η άδεια κατεδάφισης.Μέσα στο επόμενο έτος, η διοίκηση του Δήμου προτίθεται να απομακρύνει και τις υπόλοιπες δύο καντίνες στη συγκεκριμένη παραλία από τη ζώνη της παραλίας.Η κατεδάφιση πραγματοποιήθηκε παρουσία εργαζόμενων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου αλλά και της αρχαιολογικής υπηρεσίας αφού, η εν λόγω καντίνα εμπόδισε την ανάδειξη του αρχαίου δρόμου που έχει βρεθεί στην περιοχή, για την οποία εκκρεμεί μελέτη στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Αγάθιος 08.06.15
απορία: τόσα χρόνια, γιατί επιτρεπότανε σε αυτά τα εκτρώματα να χαλάνε την αισθητική ενος από τους πιο όμορφους κόλπους της Αττικής? δόξα τω Θεώ που ήρθε ο Κωνσταντέλλος να μπει μια τάξη στην πολη!!!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.