ΓΛΥΦΑΔΑ

Δήμαρχος Γλυφάδας: Χαιρέτισε τους αγώνες της επιτροπής κατά της επένδυσης του Ελληνικού

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Πετροπουλέα 28 12 ΜΑΙΟΥ 2015, 13:22
Γρ. Παπανικολάου: "Καλή συνέχεια στους κοινούς αγώνες"

Ουσιαστικά την ταύτιση και σύνταξή του στους αγώνες της "Επιτροπής Αγώνα" για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, τους οποίους χαρακτήρισε κοινούς, εξέφρασε με τοποθέτηση - χαιρετισμό του στην εκδήλωση που οργανώθηκε στο Μουσείο της Ολυμπιακής στο πρ. αεροδρόμιο, το περασμένο Σάββατο, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ενώπιον της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών κ. Βαλαβάνη και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε μία σειρά προβλημάτων που απασχολούν τους όμορους με το πρ. αεροδρόμιο δήμους, τα οποία και σε ότι τον αφορά, θα διεκδικήσει να λυθούν μέσα από την όποια αξιοποίηση προκύψει στο χώρο.Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων που θα μπορούσε να τοποθετηθεί εκεί, όπως και το διαδημοτικό κοιμητήριο για τους όμορους δήμους που όπως είπε "το έχουμε όλοι ανάγκη". Εκτός από αυτά όμως, είπε πως, υπάρχει και μία άλλη σειρά θεμάτων τα οποία έχουν τεθεί κατά καιρούς και τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή χωρίς όμως να τα αναφέρει συγκεκριμένα.

Ο κ. Παπανικολάου αναφερόμενος στα σχέδια που υπάρχουν για το πρ. αεροδρόμιο, είπε ότι αυτά έγιναν χωρίς να υπάρξει ενημέρωση από την πλευρά της πολιτείας. "Ουδέποτε ρωτήθηκαν οι δήμοι για όλο αυτό που κουβεντιάζεται στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια" είπε χαρακτηριστικά "και όποια ενημέρωση είχαμε, την είχαμε εκ των υστέρων". 


Ο δήμαρχος Γλυφάδας μαζί με τον πρωτεργάτη της Επιτροπής κατά της επένδυσης του Ελληνικού, πρ. Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης  κ. Κορτζίδη

"Ξέρετε πολύ καλά" είπε, "ότι ένας γείτονας όσο μικρός κι αν είναι, όσο ασήμαντος κι αν είναι, πρέπει να νιώθει καλά με την όποια προσπάθεια γίνεται, γιατί διαφορετικά τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι μεγάλα και πολλές φορές μη αναστρέψιμα". 

Υπερθεμάτισε λέγοντας πως όλοι θέλουν ελεύθερη πρόσβαση για τους πολίτες στο χώρο του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού, και όλοι θέλουν να ανοίξουν θέσεις εργασίας. Συμφώνησε με τους προηγούμενους δημάρχους Ορφανό, Κόκκορη και Κορτζίδη, ότι δεν υπήρξε ενημέρωση απ' όλους όσους χειρίστηκαν την υπόθεση της αξιοποίησης του πρ. αεροδρομίου και ότι δεν ελήφθησαν υπ' όψιν  οι προτάσεις των δήμων  όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε δε για ανταποδοτικά οφέλη όχι μόνο των όμορων δήμων αλλά και της Αττικής ολόκληρης. 

Τέλος ευχαρίστησε την "Επιτροπή Αγώνα" για την ευκαρία και τη δυνατότητα που του έδωσε να εκθέσει τις απόψεις του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους κοινούς τους αγώνες (απόσπασμα βίντεο 2:17). 

"Μην έχετε καμία αμφιβολία" είπε τελειώνοντας, "ότι σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις. Νομίζω ότι είναι άδικο να χρωματίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται, ότι δηλαδή κάποιοι αγωνίζονται περισσότερο από κάποιους άλλους. Όλοι μαζί θέλουμε να αγωνιστούμε. Το συμπέρασμα που πρέπει να βγει στο τέλος της ημέρας είναι ότι ο χώρος αυτός θα πρέπει να αποδοθεί στους πολίτες, πρέπει να δημιουργήσει ανάπτυξη, πρέπει να δώσει θέσεις εργασίας, μαζί ασφαλώς με τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, με την ελεύθερη πρόσβαση και βεβαίως ανταποδοτικότητα για όλους μας". 

Κουβέντα από την αρχή; 

Η όλη τοποθέτηση του Δημάρχου Γλυφάδας και έτσι όπως αυτή διατυπώθηκε ήταν σαν να ξεκινά η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του πρ. αεροδρομίου σήμερα, αγνοώντας την πραγματικότητα και  έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από την πρόταση του επενδυτή στον οποίο κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός που διεξήχθη από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Επί του προτεινόμενου σχεδίου δεν διατύπωσε καμία άποψη ο κ. Δήμαρχος και μίλησε σαν να ξεκινάμε τη συζήτηση για την αξιοποίηση του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού σήμερα. 

Πρόεβαλλε ζητήματα, όπως αυτό της αποκομμιδής των απορριμμάτων που προβλέπεται στο υπάρχον σχέδιο του επενδυτή, μίλησε για ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών, που απ' όσο είδαμε στην παρουσίαση των σχεδίων υπάρχει, όπως και η ελεύθερη χρήση της παραλίας, μίλησε για σεβασμό στο περιβάλλον, πράγμα που αν κρίνουμε από το χαμηλό συντελεστή κάλυψης έχει ληφθεί πολύ σοβαρά υπ' όψιν, μίλησε για ανταποδοτικά οφέλη και δημιουργία διαδημοτικού νεκροταφείου, ένα αίτημα των προηγούμενων δημάρχων το οποίο απορρίφθηκε. 

Άγνωστος τέλος παραμένει ο λόγος που έκανε τον  κ. Παπανικολάου να συμπεριλάβει και το Δήμο Γλυφάδας στο αίτημα του διαδημοτικού νεκροταφείου αφού μόλις πριν από 4 μήνες του παραχωρήθηκαν στην βάση αεροπορίας στον Υμηττό 42 στρέμματα για τη δημιουργία του.

Σχόλια Αναγνωστών

28 Προσθήκη σχολίου
dimotis 22.06.18
ευτυχως που δεν κάνεις παπανικολάου παρέα με πασοκους , πολιτικα παιδια πολιτικων που πηγαν φυλακη,!!!! ευτυχως. Σε στηριζουμε.
Απάντηση
Δημ. Βασ. 11.06.15
Δήμαρχε αστα αυτά - η Γλυφάδα είναι ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ. Τα πεζοδρόμια κατεστραμένα, η βρώμα και και τα σκουπίδια ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. Και ΕΧΕΙΣ ΤΟ Θ-Ρ-Α-Σ-Σ-Ο-Σ να λες ότι θες το μεγαλύτερο προτζεκτ της Ευρώπης να γινει σκουπιδότοπος και νεκροταφείο; Εδω δεν μπορεις τα παρτερια στα πεζοδρόμια να καθαρίσεις απο τα χορτάρια. Α! Και να μην τον ξεχάσω. Ο "κυριος" στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ της φωτό δεν ηταν ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ; Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσα (αν και απο τη βρωμα κ την καταντια της Γλυφάδας ξερουμε καλα τι εισαι). Αληθεια, τα λεφτα μας απο τα δημοτικά τέλη που βαθιά τα βάζεις για να ειναι η Γλυφαδα ετσι οπως έχει καταντησει;
Απάντηση
Μπάμπης Αναστασίου 14.05.15
Δήμαρχε πάρτο αλλιώς, δεν σε ψηφίσαμε για να βγάζεις φωτογραφίες με μπαχαλάκηδες ούτε να πηγαίνεις να χαιρετίζεις εκδηλώσεις με τύπους που νομίζουν ότι σε λίγο θα αναστηθεί ο Στάλιν
Απάντηση
Δημοτ. Σύμβουλος 14.05.15
Ρε Γιώργο από πότε έχουμε κοινούς αγώνες με τους αναρχο-συριζαίους;;;;;;;;; Πάρτο λιγάκι αλλιώς το θέμα
Απάντηση
Γ.Χ. 13.05.15
Όσοι μιλούν δημόσια θα πρέπει να είναι προσεκτικοί δύο φορές γιατί αυτά που λένε μπορεί να τους εκθέσουν. Ιδιαίτερα όταν λένε και πολλά.
Απάντηση
ΠΑΛΙΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ 13.05.15
ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ
Απάντηση
Δημητρης 12.05.15
Βριζετε τον Κωνσταντατο γιατί αυτόν φοβάστε αυτό βλέπω και κατάλαβα . Σας έχει ταράξει στην καπάκια και στα βήματα του Χατζηδάκη κάνει έργο στην πόλη του.Δεν ξέρω γιατί επαινειτε τον Παπανικολάου αριστεροί φίλοι μου αλλά ο Αργυρουπολιτης σας νίκησε με τσαμπουκά και θα σας νικήσει πάλι γιατί το έχει. Ο κόσμος θέλει την επένδυση και όταν θα γίνει η αντεπίθεση θα δείτε πόσοι λίγοι είστε. Ατυχής η παρουσία εκεί του δημάρχου ας κάνει έργο και οι λαϊκοί αγώνες των μπαχαλακηδων δεν του ταιριάζουν.
Απάντηση
Τζενη 12.05.15
Ο Κωνσταντατος κακός που είναι συνεπής στις θέσεις του ο Παπανικολάου καλός γιατί σας γλυφει;Γι αυτό η αριστερά θα καταρρεύσει
Απάντηση
ΟΝΝΕΔ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 12.05.15
ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ???? ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?????
Απάντηση
Αριστερή ματιά 12.05.15
Προς Επιτροπή Αγώνα. Η παρουσία και μόνο του μνημονιακού Παπανικολάου είναι η ήττα σας, όχι μόνο γιατί είχατε 150 άτομα απ όλη την Αθήνα αλλά γιατί πλέον καταντήσατε μπαλάκι στα παιχνιδάκια των τοπικών παραγόντων για να καλλιεργούν το προφίλ τους για άλλα πράγματα. Χαιρετισε τον αγώνα το παιδί των Βρυξελλών και του κομματικού σωλήνα. Ντροπή σας που ξεπουλήσατε τον αγώνα απλών ανθρώπων. Η παρουσία του ήταν ντροπή για όλους σας. αυτός είναι πολιτικάντης εσείς όμως; κρίμα
Απάντηση
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 12.05.15
Έχεις απόλυτο δίκιο. Η παρουσία και μόνο του μνημονιακού δημάρχου του κολλητού του Δενδια και του Καραμανλή είναι όνειδος για τους αγώνες μας ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα και του επιχειρηματίες που πείνουν το αίμα των εργαζομένων. και κωλοτούμπα να κάνει και να μας υποστηρίξει εγω δεν τον θέλω μαζί μας διότι θα είναι δούρειος ίππος και θα μολύνει τον αγώνα μας
Απάντηση
ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ 12.05.15
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΗΚΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Απάντηση
Ένας παλιός φίλος 12.05.15
Διαβάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου με μια δευτερη ματιά θα καταλάβει κανείς ότι τις κάνει προκειμένου να μπει στο μάτι του επενδυτή, για λόγους που μόνο αυτός ξέρει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο γαλάζιος δήμαρχος Γλυφάδας μιλάει για κοινούς αγώνες με τους αρχιμπαχαλάκηδες του Συριζα. Βέβαια θεωρώ ακατανόητη την παρουσία του σε αυτή την εκδήλωση που σκοπός της ήταν η ακυρωσης της επένδυσηςτου ελληνικού. Από την στιγμή που δεν ακούστηκε και η άλλη πλευρά αυτών που θέλουν την επένδυση η παρουσία του Παπανικολάου και ο ατυχείς για εμένα χαιρετισμός του, δίνουν την αφορμή σε πολλους να πουν ότι ο δήμαρχος άλλαξε στάση απέναντι στην επένδυση. Θεωρώ ότι αυτές οι δηλώσεις είναι μια άτυχη στιγμή του δημάρχου που θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα.
Απάντηση
Onneditis 12.05.15
Mε τον αρχημπαχαλακια κορτζιδη που την εγκληματικη πολιτικη του να πολεμαει την κυβερνηση της ΝΔ αντι να ασχολειται με τον δημο του και εστειλε το παιδί στο Λουνα παρκ με τις αηδίες του ενα παιδι φωτο Γιωργαρε και μαλιστα χαμογελαστος; μπραβο
Απάντηση
ΠΡΩΗΝ ΟΝNΕΔΙΤΙΣΑ 12.05.15
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ
Απάντηση
Τζένη 12.05.15
Ο Δήμαρχος Ελληνικού τους έγραψε και δεν πήγε γιατί ξέρει ποιοι είναι οι αντιπάλοι και δεν είναι κωλοτούμπας. Θέλει επενδύσεις και όχι μπαχαλάκηδες. Γιώργη καληνύχτα δύο καρπούζια δεν χωράνε αγόρι μου στην μασχάλη. Διάλεξε τελικά τι είσαι και με ποιούς είσαι.
Απάντηση
μήπως παίζει κάτι άλλο 12.05.15
Ο δήμαρχος Γλυφάδας δεν τα είπε τυχαία όλα αυτά. Κάτι άλλο παίζει. Μην ξεχνάτε ότι είναι κολλητός με τον Δένδια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξαφνικά ο Παπανικολάου αγάπησε τον συριζα τόσο πολύ και να μιλάει για κοινούς αγώνες.
Απάντηση
Π.Κ. 12.05.15
Γιωργάρα στην ομάδα πούλιτζερ που γυρνάει την Ελλάδα προωθώντας την υποψηφιότητα σου για αρχηγός θα βάλεις μέσα και τον Κορτζίδη?????
Απάντηση
ΕΛΕΟΣ 12.05.15
Δήμαρχε αγκαλίτσα με τον Κορτζίδη θα πάρεις την αρχηγία της ΝΔ;;;;; XXAXAXAXAAX
Απάντηση
Αργυροπολίτης 12.05.15
Ένας είναι ο μάγκας δήμαρχος σην παραλία. Ο δήμαρχος Αργυρούπολης Ελληνικού Κωνσταντάτος που τους έχει για πλάκα τους αναρχο απλυτους.
Απάντηση
Απορία 12.05.15
Αυτή η αντιπολίτευση από τα αριστερά στο Σαμαρά εντάσσεται στη φημολογία περί "δελφινολογίας" του δημάρχου Γλυφάδας.
Απάντηση
Έχω μείνει ενεός 12.05.15
Δηλαδή ο κ. Δήμαρχος θέλει να ακυρωθεί η επένδυση και να αναλάβουν οι συλλογικότητες τη διαχείρηση του ακριβότερου φιλέτου της Ευρώπης; !!!
Απάντηση
παρατηρητής 12.05.15
Από ότι διαφαίνεται ο δήμαρχος Γλυφάδας αλλάζει ρότα και στρέφεται πλέον ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του αλλά έχει κάνει κακή εντύπωση αυτή η αλλαγή στάσης από έναν δεξιό δήμαρχο. ίσως οφείλεται και στην άνοδο Ταστάνη στην Γλυφάδα που έχει πολύ καλή παρουσία στα δημοτικά δρώμενα. Μπορεί κιόλας να του έταξε κάτι που δεν ξέρουμε η κυβέρνηση. Πάντως στο κόμμα συζητιέται έντονα αυτή η αλλά στάσης του σε σχέση με την επένδυση του Ελληνικού.
Απάντηση
Μαρία 12.05.15
Ο καραδεξιός Παπανικολάου και πρ. πρόεδρος της οννεδ φωτογραφία με συριζαίο πρ. δήμαρχο κορζίδη με χαμογελάκια. και ευχές για κοινούς αγώνες.... πλέον τα έχω δει όλα στην ζωή μου....
Απάντηση
αριστερός 12.05.15
Έτσι όλοι θα γλείφετε τον συριζα. Πέρνα και εσύ αγόρι μου από τον πάγκο. Προσκύνησε τον σύριζα. Γιωργάκη για πλάκα σε παίζει ο Ταστάνης στην Γλυφάδα
Απάντηση
Μάκης Β. 12.05.15
Ωπα αρχηγέ δεν μας τα λες καλά. Κανουμε παρέα και με συριζαίους τώρα????
Απάντηση
ΠΑΛΙΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ 12.05.15
ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΚΑΔΡΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΗΝ ΒΑΛΑΒΑΝΗ.... ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΟΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Απάντηση
ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ 12.05.15
Απλά ως ψηφοφόρος του κ. Παπανικολάου νιώθω ντροπή, μόνο που βλέπω την φωτογραφία. Γνωρίζεται κ . Παπανικολάου ότι ο κύριος που χαμογελάτε δίπλα του άφηνε να λειτουργεί παράνομα ένα λουνα παρκ οπου έχασε την ζωή του ένα παιδάκι. Και εσύ αντί να τον στείλεις στο διάολο πας και φωτογραφίζεσαι μαζί του. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.