ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ειδικό αναβατόριο για ΑμεΑ στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

1 4 ΜΑΙΟΥ 2015, 14:57

Την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. προχώρησε σε άλλη μία παροχή προς τους δημότες, τοποθετώντας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, ειδικό αναβατόριο πισίνας το οποίο έχει σχεδιαστεί για άτομα με ειδικές ανάγκες ή κινητικά προβλήματα.

Ήδη με παλαιότερες αποφάσεις του ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., υλοποιεί δωρεάν πρόγραμμα κολύμβησης για ΑΜΕΑ ενώ η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία 67% και άνω πραγματοποιείται δωρεάν σε όλα τα αθλητικά προγράμματα του.Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και την υλικοτεχνική υποδομή για άθληση ατόμων με ειδικές ανάγκες όπως ράμπες, ασανσέρ, διαμορφωμένα αποδυτήρια και ντους.

Στόχος μας είναι, η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών και υποδομών για την διευκόλυνση όλων των συμπολιτών μας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηλιούπολης. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Μαρια 24.09.20
Θα ήθελα να μάθω τιμή ανά μήνα και αν υπάρχουν υποδομές για ΑΜΕΑ.Δεν είμαι σε καροτσάκι,αλλά χρειάζομαι κάποιον να με βοηθά να μπω στην πισινσ
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.