ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 23:31

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Την ημέρα των Φώτων το πρώτο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ελληνικού - Αργυρούπολης

1 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, 11:25

Επ' ευκαιρία της ημέρας των Φώτων, η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης έκανε το "παρθενικό" της δρομολόγιο μεταφέροντας τους πολίτες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αργυρούπολης, όπου έγινε και ο αγιασμός των υδάτων. 

Τα δυο λεωφορεία μετέφεραν τους δημότες από τις ενορίες της Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης και Μεταμόρφωσης Ελληνικού. 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, η σύζυγός του Χρυσούλα, ο πατέρας Θεόδωρος και πολίτες, καθ' οδόν για το Δημοτικό Κολυμβητήριο στο πρώτο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας. 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η δημοτική αρχή για την έναρξη λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας η πρώτη γραμμή θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια στις 19 Ιανουαρίου και θα εξυπηρετήσει 15.000 κατοίκους της Άνω Αργυρούπολης. 


Όπως μας δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, πριν από την οριστικοποίηση των  δρομολογίων θα μεσολαβήσει δοκιμαστική περίοδος περίπου ενός μηνός όπου θα "τεσταριστούν" οι χρόνοι και η λειτουργικότητα των στάσεων, όπως επίσης θα διαπιστωθούν και στην πράξη διάφορα υπηρεσιακά θέματα σχετικά με τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας. 


Καινούργια, μικρά και εύχρηστα τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ελληνικού - Αργυρούπολης. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης 21.01.15
Τα λεωφορεία αυτά δεν είναι καινούρια. Η Ε.ΘΕ.Λ. τα παρέλαβε στα τέλη της δεκαετίας 1990 / αρχές 2000. Είναι δηλαδή πάνω-κάτω 15 ετών. Από το 2009, που παρέλαβε τα νεότερα Solaris Urbino 8.6, κάποια από τα παλαιότερα Neoplan N4007 περίσσευαν, και ορισμένα δόθηκαν σε Δήμους ή αστικά ΚΤΕΛ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.