ΓΔ: 641,07 -0,47% EUR/USD: 1,1362

ΓΛΥΦΑΔΑ

Παπανικολάου: Οριστικά στο χώρο της Αεροπορίας το νέο Νεκροταφείο της Γλυφάδας

9 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 19:00

Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου

Παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη Βουλή για την παραχώρηση της έκτασης στο Δήμο Γλυφάδας για την ίδρυση του Κοιμητηρίου

Υλοποιώντας την προεκλογική του δέσμευση και προσθέτοντας στο ενεργητικό του την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, ο νέος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με υπεύθυνο και σοβαρό τρόπο, δρομολόγησε τη λύση της ίδρυσης του νέου Κοιμητηρίου της πόλης, βάζοντας τέλος και στα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συννενόηση με τον τ. δήμαρχο προκειμένου να παραμείνει το παράνομο νεκροταφείο στην Α' Ζώνη του Υμηττού. 

Το vimaonline.gr με εκτενή αρθρογραφία και ρεπορτάζ είχε αναδείξει τις παράνομες ενέργειες του πρώην δημάρχου κ. Κόκκορη, ενέργειες για τις οποίες ο δήμος Γλυφάδας θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 100.000 ευρώ στην πολιτεία.

Μετά από πέντε μήνες σκληρής δουλειάς, επαφών και αλληλογραφίας με τα αρμόδια υπουργεία, του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου, σήμερα κατατέθηκε, συζητήθηκε και ψηφίστηκε τροπολογία για την παραχώρηση έκτασης  στο χώρο της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τερψιθέα στον Υμηττό.

Το καυτό και μείζον θέμα του Νεκροταφείου Γλυφάδας παίρνει το δρόμο της επίλυσής του, αποδεικνύοντας πως, εκτός από τις ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης του Κ. Κόκκορη που προσπάθησε να δημιουργήσει καινούργιο Κοιμητήριο με παράνομες μεθόδους μέσα σε μία νύχτα, σε προστατευμένη ζώνη του υμηττού ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις τόσο από την πολιτεία όσο και από τους πολίτες, απεδείχθη πως υπήρχε και άλλος δρόμος.

Σε επικοινωνία που είχε το vimaonline με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, δήλωσε πως, με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις υπογραφές των υπουργών Δένδια (Άμυνας), Ταγαρά (Περιβάλλοντος), Χαρδούβελη (Οικονομικών),  κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία και ψηφίστηκε από τους παριστάμενους βουλευτές όλων των παρατάξεων εκτός του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είχε αποχωρήσει λίγη ώρα πριν. 

"Μας παραχωρείται έκταση 42 στρεμμάτων για την ανάπτυξη του Νεκροταφείου και 7,2 στρεμμάτων για τη δημιουργία δρόμων, στην Αεροπορική Βάση της Τερψιθέας, εσαεί", είπε ο κ. Παπανικολάου.
 
"Στο νέο Νεκροταφείο, ως ανταπόδοση στο Υπουργείο Άμυνας, θα έχουν δικαίωμα ενταφιασμού απόστρατοι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους, πράγμα που θα το χαρακτηρίζει ως στρατιωτική εγκατάσταση η οποία θα εξαιρείται από περιορισμούς χρήσεων γης, όρους δόμησης κλπ.

Η σημερινή ψήφιση στη Βουλή είναι σπουδαίο γεγονός για την πόλη μας. Έχουμε ήδη κάνει το τοπογραφικό και έπονται όλα όσα χρειάζονται. Σήμερα κάναμε μία αρχή. Δουλεύουμε εδώ και πέντε μήνες σοβαρά, υπεύθυνα και αθόρυβα προκειμένου να έχουμε ένα οριστικό αποτέλεσμα" είπε και κατέληξε λέγοντας "τελειώσαμε οριστικά με το έκτρωμα του Κ. Κόκκορη".

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου θα καταρτήσουν τη μελέτη η οποία θα υποβληθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Άμυνας προκειμένου να εγκριθεί, ενώ η δαπάνη θα βαρύνει εξ ολοκλήρου το Δήμο Γλυφάδας.  

Δείτε τι έλεγε προεκλογικά για το θέμα του νεκροταφείου και την επίλυση του ο Γ. Παπανικολάου


Παρέμβαση Βαρβιτσιώτη στη Βουλή 

Με αφορμή τη συζήτηση σχετικής τροπολογίας, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε παρέμβασή του υπογράμμισε τη σημασία που έχει η οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος των πολιτών της Γλυφάδας που αφορά στη δημιουργία Κοιμητηρίου, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις σημερινές αυξημένες πληθυσμιακές ανάγκες της πόλης.


Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Θα ήθελα να πω μια τελευταία κουβέντα, κύριε Πρόεδρε, λόγω εντοπιότητας. Συζητάμε χρόνια το νεκροταφείο της Γλυφάδας. Πάντοτε –και στην προηγούμενη Βουλή- πέρασαν δέκα τροπολογίες για την ανακούφιση των νεκρών της Γλυφάδας. Μια από αυτές ήταν να παραχωρηθεί μέρος του Κοιμητηρίου του Ελληνικού για χρήση της Γλυφάδας.

Ο τότε Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης δεν το δέχθηκε. Πάντοτε λέγαμε ότι ο μόνος τρόπος για να προστατεύσουμε τον Υμηττό, χωρίς να αλλάξουμε καμία από τις ρυθμίσεις, ήταν -αντί να κάνουμε πρωτοβουλίες παράνομες και για ακατάλληλους χώρους όπως είχε επιλέξει η προηγούμενη δημοτική αρχή- να πάμε μέσα στο στρατόπεδο.

Το Υπουργείο Άμυνας λύνοντας αυτό το θέμα μαζί με το Υπουργείο Περιβάλλοντος σήμερα φέρνουν μια τροπολογία που επιτέλους 80.000 άνθρωποι θα μπορέσουν να βρουν ένα χώρο να θάψουν τους οικείους τους. Αυτοί οι 80.000 άνθρωποι έχουν ένα κορεσμένο νεκροταφείο 8 στρεμμάτων. Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Είναι βαριές οι ευθύνες, βέβαια, και του Συμβουλίου της Επικρατείας που στα Προεδρικά Διατάγματα που συζητήθηκαν για τον Υμηττό αρνήθηκαν τη χωροθεσία. Τα κοιμητήρια, ακόμη και αυτά που λειτουργούν νόμιμα, όπως το νεκροταφείο του Παπάγου, λειτουργεί από το 1969 με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, με παραχωρούμενη στρατιωτική έκταση. Πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα των νεκρών στην Αττική. Πρέπει να τελειώνουμε ομόφωνα και να μην το κάνουμε ούτε θέμα διαξιφισμών ούτε θέμα αντιπαραθέσεων».


Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Προσθήκη - Τροπολογία
Στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα- Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις.»

Αιτιολογική Έκθεση
Αθήνα 11-12-2014,
Δυνάμει της υπ’ αρίθμ. Φ.550/ΑΔ 689206/2-6-2008 απόφασης ΥΦΕΘΑ, είχε παραχωρηθεί στο Δήμο Γλυφάδας η χρήση έκτασης, μέσω της ανάθεσης της διοίκησης και αξιοποίησής της στην τότε Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου, εντός του χώρου που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία στην περιοχή «Τερψιθέα» (εγκαταστάσεις ΕΤΗΜ), για την εγκατάσταση εντός αυτού Δημοτικού Κοιμητηρίου. Για τεχνικούς όμως λόγους (όπως ακαταλληλότητα εδάφους), το Κοιμητήριο δεν εγκαταστάθηκε ποτέ στο χώρο αυτό. Κατόπιν τούτου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και δεδομένης της εξακολουθούσας επιτακτικής κοινωνικής ανάγκης του Δήμου Γλυφάδας, από τον συνολικό χώρο που χρησιμοποιεί η ΠΑ για τις εγκαταστάσεις της ΕΤΗΜ, παραχωρείται στο Δήμο Γλυφάδας έτερο, κατάλληλο για την εγκατάσταση δημοτικού Κοιμητηρίου, εδαφικό τμήμα έκτασης εμβαδού 42.066 τ.μ., καθώς και εδαφικό τμήμα έκτασης εμβαδού 7.200 τ.μ., προκειμένου να δημιουργηθεί οδός πρόσβασης στο υπό ίδρυση Κοιμητήριο.

Με την εν λόγω παραχώρηση, ο Δήμος Γλυφάδας αναλαμβάνει την υποχρέωση να κατασκευάσει, με δικές του δαπάνες, νέα περιμετρική οδό, με φωτισμό και περιτοίχιση-περίφραξη, ώστε να εξασφαλίζεται η ανεξάρτητη πρόσβαση στο Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο, καθώς και τα απαιτούμενα υδραυλικά έργα για την απορροή των όμβριων υδάτων του υπό ίδρυση Κοιμητηρίου.

Η παραχώρηση γίνεται άνευ ανταλλάγματος, με ανταποδοτικό όμως χαρακτήρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς τμήμα του υπό ίδρυση Κοιμητηρίου το οποίο θα καθοριστεί κατά τη σύνταξη της μελέτης, θα διατίθεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των οικογενειών αυτών.

Η λειτουργία του Κοιμητηρίου εντός εκτάσεως στρατιωτικής χρήσης, καθιστά σκόπιμη την υπαγωγή του εν λόγω έργου στην έννοια των στρατιωτικών έργων και εγκαταστάσεων. Η μελέτη για την κατασκευή του Κοιμητηρίου θα συνταχθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας και όχι από αυτές του ΥΠΕΘΑ, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, οι τελευταίες όμως θα έχουν την αρμοδιότητα έγκρισης της μελέτης. Τέλος προβλέπεται ρητά ότι το κόστος και η επίβλεψη της κατασκευής του έργου θα βαρύνει εξ ολοκλήρου τον προϋπολογισμό του Δήμου Γλυφάδας.

Προσθήκη - Τροπολογία
Στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα- Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις.»

Παραχώρηση χρήσης έκτασης στο Δήμο Γλυφάδας για ίδρυση Κοιμητηρίου
1. Παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος στο Δήμο Γλυφάδας η χρήση εδαφικού τμήματος έκτασης εμβαδού 42.066 τ.μ., που χρησιμοποιείται από την Πολεμική Αεροπορία, εμφαινομένου με τα κεφαλαία αλφαβητικά στοιχεία ΘΚΛΜΝΞΟΘ στο τοπογραφικό διάγραμμα του Παραρτήματος Ι, προκειμένου εντός αυτού να εγκατασταθεί δημοτικό Κοιμητήριο, καθώς και εδαφικού τμήματος έκτασης εμβαδού 7.200 τ.μ., που χρησιμοποιείται από την Πολεμική Αεροπορία, εμφαινομένου με τα κεφαλαία αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΡΠΘΤ στο ίδιο τοπογραφικό διάγραμμα, προκειμένου να δημιουργηθεί σε αυτό οδός πρόσβασης στο υπό ίδρυση Κοιμητήριο.

Ο Δήμος Γλυφάδας αναλαμβάνει την υποχρέωση να κατασκευάσει με δικές του δαπάνες, νέα περιμετρική οδό, με φωτισμό και περιτοίχιση-περίφραξη ώστε να εξασφαλιστεί η ανεξάρτητη πρόσβαση στο Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο, καθώς και τα απαιτούμενα υδραυλικά έργα για την απορροή των όμβριων υδάτων του υπό ίδρυση Κοιμητηρίου.

2. Τμήμα του Κοιμητηρίου, το οποίο θα καθοριστεί κατά τη σύνταξη της μελέτης, θα διατίθεται για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των οικογενειών αυτών.

3. Η κατασκευή του ως άνω Κοιμητηρίου υπάγεται στην έννοια των στρατιωτικών έργων και εγκαταστάσεων και η εγκατάσταση-λειτουργία του θα υλοποιηθεί κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες και προβλεπόμενες χρήσεις γης και τους όρους δόμησης της περιοχής (ΓΠΣ, ΖΟΕ κλπ), καθώς και από τις λοιπές περιοριστικές της δόμησης διατάξεις. Η μελέτη για την κατασκευή του Κοιμητηρίου συντάσσεται από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας και εγκρίνεται από τις τεχνικές υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας κατά παρέκκλιση από τις διατάξεις της παρ. 1 της υπ’ αρίθμ. 26229/1123/1987 (ΦΕΚ Δ’ 749/10-8-1987) Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, ενώ το κόστος και η επίβλεψη της κατασκευής του θα αναληφθεί εξ ολοκλήρου από το Δήμο Γλυφάδας. Με την ίδια ως άνω διαδικασία θα συνυποβληθεί προς έγκριση μελέτη οικολογικής αξιολόγησης, από την οποία θα προκύπτει ότι η χρήση κοιμητηρίου δεν είναι επιβαρυντική σε σχέση με την ήδη υφιστάμενη χρήση.
Αθήνα 11-12-2014
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Ν.-Γ. ΔΕΝΔΙΑΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
Γ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ
 
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ

Σχόλια Αναγνωστών

9 Προσθήκη σχολίου
Γιαννακόπουλος Αναστάσιος 30.12.14
Δήμαρχε της Γλυφάδας, μήπως δεν κατάλαβες ότι η Χώρα βρίσκεται σε εκλογική περίοδο; ; ; . Μήπως γνωρίζεις, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε μια νύχτα ανατρέπεται η πρόσφατη τροπολογία (ΤΑΓΑΡΑ) για την ίδρυση του Νεκροταφείου στο χώρο της Αεροπορίας;;; ΞΥΠΝΑ-σήμερα κάνε την εκταφή των ενταφιασμένων νεκρών από το παράνομο νεκροταφείο της ΚΟΚΚΟΡΟΠΑΡΕΑΣ. Ο Τάσος Ταστάνης, ''ακονίζει δρεπάνια΄΄ για να πάρει ΄΄κεφάλια΄΄. ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Κώστα ΚΟΚΚΟΡΗ. ΞΥΠΝΑ ! ! !
Απάντηση
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΗΛΑΙΟΣ 23.12.14
και τωρα η ωρα που πρεπει να μιλησειν ο λαος της τερψιθεας της πλατειας καραισκακη εαν εγκρινει αυτο το εργο και ερωτω 1 αφου το παλαιο ειναι 8 στρεμματα γιατι το καινουργιο κατευθειαν 42 στρεμματα ποιος ο λογος μηπως οτι αργοτερα μεταφερθουν και τα αλλα νεκροταφεια και γινει αυτο μετροπολιτικο νεκροταφειο των ομορων δημων2 ποιος μου εγγυαται οτι αυριο δεν θα μεταφερθουν και η μεταφορα σκουπιδιων και το συνεργειο καθαριοτητας του δημου3 ξεχνανε οτι το μοναδικο ανοιγμα του υμηττου ειναι στην τοποθεσια αυτη και οταν φυσσαει ο αερας θα ερχονται ολα στην τερψιθεα4 υπαρχει γνωματευση αρμοδιων αρχων ποιες η συνεπειες αυτου μετα απο 10 20 χρονιαθα μπορουσα να σας πω πολλα αλλα δυστηχως δεν ακουτε κανενανε αποφασιζεται για τον λαο ερημη αυτου
Απάντηση
ΤΕΡΨΙΘΕΑ 23.12.14
ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Απάντηση
Γιαννακόπουλος Αναστάσιος 21.12.14
Γιαννακόπουλος Αναστάσιος 21.12.14 Κε ΚΑΛΙΜΑΚΟΠΟΥΛΕ, δεν σας γνωρίζω προσωπικά, πλην όμως, ευχαριστώ για την επισήμανσής, σας, αν και για ό,τι έχω προσφέρει στο Δήμο Γλυφάδας επί 27 έτη (και ότι ακόμη προλάβω να προσφέρω), δεν είχα και δεν έχω σκοπό την οποιαδήποτε ανταμοιβή. Η επισήμανση στο σχόλιό σας, περί "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ΄΄ [περί δάσους, ή δημόσιας δασικής έκτασης - Νόμος Μπιρμπίλη ], είναι γεγονός, πλην όμως, είναι σαν να ακούω την από μηνός και πλέον φράση του δημάρχου κ. Παπανικολάου, όταν κανείς άλλος δεν γνώριζε για την κατασκευή του Νέου Κοιμητηρίου εντός του χώρου της Αεροπορίας.
Απάντηση
Γιαννακόπουλος Αναστάσιος 21.12.14
Κε ΚΑΛΙΜΑΚΟΠΟΥΛΕ, δεν σας γνωρίζω προσωπικά, πλην όμως ευχαριστώ για την επισήμανσής, σας, αν και γι΄ότι έχω προσφέρει στο Δήμο Γλυφάδας επί 27 έτη (και ότι ακόμη προλάβω να προσφέρω), δεν είχα και δεν έχω σκοπό την οποιαδήποτε ανταμοιβή. Η επισήμανση στο σχόλιό σας, περί "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ΄΄ είναι γεγονός, πλην όμως, είναι σαν να ακούω την από μηνός και πλέον φράση του δημάρχου κ. Παπανικολάου, όταν κανείς άλλος δεν γνώριζε για την κατασκευή του Νέου Κοιμητηρίου εντός του χώρου της Αεροπορίας.
Απάντηση
ΚΑΛΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ. 21.12.14
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΛΕΩ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.
Απάντηση
ΚΑΛΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ. 21.12.14
ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΑΝ. ΟΣΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 1-2-3-4-5-6-7-8...... ΤΟΥ ΣΤΕ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΓΑΤΑ"... Ο ΨΗΛΟΣ...
Απάντηση
Γιαννακόπουλος Αναστάσιος 21.12.14
Δήμαρχε, να λες : "τα σύκα - σύκα και τη σκάφη- σκάφη''. Αν μετά από επίμονες και επίπονες ενέργειές μου από 12-08-2011 έως ΄΄χθες΄΄ δεν κατεδαφίζονταν εν μέρει το παράνομο Νεκροταφείο, σήμερα δεν θα θριαμβολογούσες, ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήσουν απών από τη Γλυφάδα ! ! !
Απάντηση
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 21.12.14
Δήμαρχε, δεν πρέπει να έχεις κανένα παράπονο. Το μεταξύ μας ΄ ΄μυστικό ΄΄ για την τοποθεσία του νέου Νεκροταφείου, δεν το αποκάλυψα ΟΥΤΕ στον ΚΟΥΤΣΩΝΑ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.