ΒΟΥΛΑ

"Θερμό" επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της "Παράκτιο Αττικό Μέτωπο" και στον δήμαρχο των 3Β

7 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 11:36

"Θερμό" επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα στον πρόεδρο της "Αττικό Παράκτιο Μέτωπο" Άρη Ματιάτο και στον  δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο μετά τα εγκαίνια του Βοτανόκηπο στο Παλαιό Φάληρο, στα οποία παρέστησαν και οι δύο. 

Σε δήλωσή του ο κύριος Ματιάτος, on camera, είπε ότι το παραλιακό μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου είναι σημείο αναφοράς για όλη την Αττική, τονίζοντας ότι πέρα από τα σύνορα του Παλαιού Φαλήρου οι διαφορές είναι εμφανείς και ότι το παραλιακό μέτωπο από κει και κάτω είναι γεμάτο σκουπίδια.

Αυτό άκουσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και αργότερα σε παραλιακό καφέ, παρουσία τεσσάρων δημάρχων διατύπωσε τις ενστάσεις του, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να ανταλλάξουν θερμές κουβέντες.

Ο πρόεδρος της "Παράκτιο Αττικό Μέτωπο"  ρώτησε τον κύριο Κωνσταντέλλο  αν θα τον καλέσει στην διημερίδα που οργανώνει με όλους τους παραλιακούς δημάρχους και την Περιφέρεια, με θέμα τις προοπτικές και τηδιαχείριση του παραλιακού  μετώπου στο δημαρχείο στη Βούλα κι εκείνος του απήντησε  ότι θα το θέσει στην οργανωτική επιτροπή και...  ότι αποφασίσει εκείνη.

Ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης ευθέως κατηγόρησε τον κ. Ματιάτο για αδιαφορία καθώς δεν πήρε απάντηση όπως είπε, στην επιστολή που του έστειλε μετά τον καθαρισμό της Β' πλαζ Βούλας, που είναι στην αρμόδιότητα της εταιρείας του δημοσίου, παρά μόνο, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντέλλο τον εγκάλεσε μέσω τρίτου για ποιο λόγο δεν τον ειδοποίησε για τη συγκεκριμένη δράση.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με έντονους διαλόγους κι εκεί που βγήκε εκτός ελέγχου ήταν όταν ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε ότι εκείνος είναι εκλεγμένος και όχι διορισμένος. Κόντεψε δε να εκτροχιαστεί εντελώ,ς όταν ο ο δήμαρχος των 3Β είπε ότι εκείνος θα είναι δήμαρχος για πέντε χρόνια, ενώ δεν γνωρίζει που θα βρίσκεται ο κ. Ματιάτος σε πέντε μήνες.

Στο σημείο αυτό πυροσβεστικά παρενέβη ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και τα πνεύματα ηρέμισαν. Οι δύο άντρες μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις παρουσία του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου υποσχέθηκαν να συναντηθούν, έτσι ώστε, ο Πρόεδρος της "Παράκτιο Αττικό Μέτωπο"  να περιγράψει στον δήμαρχο τα σχέδια και το μοντέλο διαχείρισης που επεξεργάζεται η εταιρεία του δημοσίου.

Υ.Γ.: Στη διημερίδα που οργανώνει ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης με θέμα το παράκτιο μέτωπο στις 14 Δεκεμβρίου προσκεκλημένος θα είναι και εκπρόσωπος της προαναφερθείσας εταιρείας. 

Σχόλια Αναγνωστών

7 Προσθήκη σχολίου
ΔΗΜΟΤΗΣ 27.11.14
ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ.
Απάντηση
Μπάμης 27.11.14
στο Δημόσιο ανήκουν οι παραλίες κ όχι στο Δήμο φίλε μου... παρακαλάμε 30 χρόνια να μας επιτρέψουν κάποια μορφή εκμετάλλευσης... εγώ προσωπικά έχω παραβρεθεί σε 4 οργανωμένες (από Δήμο κ τοπικούς φορείς) απόπειρες κατάληψης της κλειστής πλαζ της Βούλας και καθόσον γνωρίζω έχουν γίνει πλείστες άλλες τόσες... τελευταία προσπάθεια προ 2ετίας επί κυρίου Δημαρχίας κ. Πανά... αξίζει να ζητήσεις να ενημερωθείς επί του θέματος αφού σε ενδιαφέρει... φιλικά Μπάμπης Χριστόπουλος
Απάντηση
Β.Γ 27.11.14
Ο Πανάς πάντως άνοιξε την Β πλαζ Βούλας από όσο θυμάμαι και μπράβο του
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ 27.11.14
Γρηγόρη σιγά τα ωά. Σιγά να μην φοβήθηκε τώρα. Οτι ειναι σχεδιασμένο στο παράκτιο μέτωπο θα γίνει.
Απάντηση
Αγάθιος 27.11.14
αν δεν διεκδικήσεις δεν θα κερδίσεις ΣΙΓΟΥΡΑ τίποτα!!!!
Απάντηση
Β.Γ 27.11.14
και λίγα του είπε του ματιάτου, οι παραλιες μας δεν ξεπουλιούνται
Απάντηση
Ριχάρδος 30.11.14
Οι παραλίες θα αξιοποιηθούν. Θα πουληθούν τα πάντα όλα! Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνει διότι από την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των παραλιών -τάχα μου- τρέφονται κάποια παράσιτα κάποιοι σφωγγοκολάριοι του συστήματος. Χίλιες φορές καλύτερα ο ιδιώτης.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.