ΒΑΡΗ

Δράση καθαρισμού παραλίας στη Βάρκιζα

0 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 18:28

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η ομάδα «ΔΡΩ» του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Περιβαλλοντικής Ομάδας «Πράσινη Γειτονιά» των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα σε συνεργασία με την ομάδα δυτών του Aqua Divers Club, την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014, στις 10:00 π.μ.. προέβησαν σε καθαρισμό της παραλίας της Βάρκιζας Αττικής και, συγκεκριμένα, του τμήματος της παραλίας όπου βρίσκεται ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βάρκιζας.Η δράση είχε την Αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και την υποστήριξη της HELMEPA.
Στόχος της δράσης η ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης όλων, σύμφωνα με το σύνθημα της εκστρατείας: «Ας καθαρίσουμε την Ευρώπη».Παρουσία του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Λυδίας Αργυροπούλου, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Δημοσθένη Βαμβασάκη και του Αντιπροέδρου του ΟΑΠΠΑ, Γιάννη Αγαλιώτη, συγκεντρώθηκαν 115 άτομα, μαθητές και μαθήτριες, γονείς, απόφοιτοι των Εκπαιδευτήριων ΓΕΙΤΟΝΑ για τον καθαρισμό της ακτής και του ευρύτερου χώρου, ενώ δύτες και δύτριες πραγματοποίησαν καθαρισμό του βυθού.
Τα σκουπίδια που περισυλλέγησαν απομακρύνθηκαν από φορτηγό του Δήμου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης.Τα εκπαιδευτήρια Γείτονα ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσαντέλλο, και τους συνεργάτες του για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους, ενώ με τη σειρά του ο Δήμαρχος συνεχάρη τους διοργανωτές της δράσης για την πρωτοβουλία αυτή και δήλωσε πως ο Δήμος θα στέκεται κοντά σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.