ΒΑΡΗ

Θετικός ο απολογισμός για την Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Βάρης

0 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:32

Εληξε στις 31 Οκτωβρίου και η φετινή αντιπυρική περίοδος, η οποία ξεκίνησε από την 1η Μαϊου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Βάρης, η περίοδος αυτή υπήρξε επιτυχής κατά γενική ομολογία, παρ’ όλες τις αντικειμενικές αντιξοότητες (ελλείψεις βοηθητικού προσωπικού από την Πολιτική Προστασία του Δήμου κ. α ).

Η Ομάδα της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Βάρης, αναφέρει η ανακοίνωση, λειτούργησε και αυτήν την χρονιά με ευθύνη, επαγγελματισμό, σοβαρότητα και ήθος, όπως αυτή γνωρίζει και λειτουργεί, όλα αυτά τα χρόνια από της ιδρύσεώς της. Ετσι, για άλλη μια φορά, προσέφερε ανιδιοτελώς την εθελοντική της προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους συνδημότες της, συνεισφέροντας στην ασφάλεια και την προστασία του Δήμου.

Η Εθελοντική Ομάδα της Βάρης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που συμμετείχαν καθημερινά στις βάρδιες επιφυλακής και λειτουργίας των πυροσβεστικών οχημάτων, επί έξι συνεχόμενους μήνες, αλλά και τις οικογένειες και τους φίλους, που συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας τους.

Επίσης ευχαριστούν το προσωπικό του  8ου Π.Σ. και τον Διοικητή κ. Στ. Πιερρακάκη προσωπικά, για την άριστη συνεργασία που είχαν. 

Τέλος, ευχαριστούν όλους τους Χορηγούς που βοήθησαν, επιβεβαιώνοντας πως χωρίς την πολύτιμη συνδρομή τους, ενδεχομένως και να μην μπορούσαν να λειτουργήσουν επιτυχώς.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.