ΒΟΥΛΑ

Εκλογή Δημοσθένη Δόγκα σε όργανα του Δήμου

0 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 17:59

Ο Δημοσθένης Δόγκας, επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Βούληση" και νεοεκλεγείς στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, μετά από εκλογή θα συμμετέχει ως μέλος στα εξής δημοτικά όργανα:

- Μόνιμο μέλος και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
- Μόνιμο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
- Μόνιμο μέλος της επιτροπής προσδιορισμού τιμήματος εκμετάλλευσης ακινήτων του ΟΑΠΠΑ.
- Μόνιμο μέλος του Δ.Σ του ΟΑΠΠΑ και συμμετέχει και στις αντίστοιχες εισηγητικές ομάδες εργασίας Αθλητισμού και Πολιτισμού. 
Επίσης είναι και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σκοπός της "Δημοτικής Βούλησης" αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Δόγκας, είναι να συνεισφέρει τα επόμενα πέντε χρόνια, ώστε η δημοτική λειτουργία να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα, τιμώντας όλους τους κατοίκους, ιδιαίτερα δε όσους εμπιστεύθηκαν τη "Δημοτική Βούληση" να τους εκπροσωπεί, τονίζει δε πως θα είναι χαρά τους, οι πολίτες να τους κρατούν ενήμερους για όλα τα θέματα της περιοχής που χρειάζονται λύση και να τους τροφοδοτούν με νέες ιδέες. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.