ΒΟΥΛΑ

Το εκλογικό θρίλερ στο δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης έλαβε τέλος

5 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 15:19
Κωνσταντέλλος: Ας αφήσουμε λοιπόν όλοι πίσω μας την εσωστρέφεια και ας επικεντρωθούμε σ’ αυτό που μας ενώνει, την κατά τεκμήριο αγάπη μας για την πόλη που ζούμε

Το εκλογικό θρίλερ στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης έλαβε τέλος. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά με την απόφαση Ε4073/14 μέσα από το σκεπτικό των 63 φύλλων της, έκρινε το αποτέλεσμα υπέρ του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, μειώνοντας βέβαια τη διαφορά των ψήφων από 12 σε 8. 

Αν και στην ανακοίνωση του κ. Κωνσταντέλλου αναφέρεται ότι η απόφαση του Πρωτοδικείου θεωρείται τελεσίδικη, άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες της "Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης" του Σπύρου Πανά και ποιες θα είναι αυτές, αφού μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία δήλωση σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά. 

Για την απόφαση του δικαστηρίου ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε:
«Με την απόφαση αυτή έκλεισε οριστικά μία περίοδος αβεβαιότητας και τεχνητής αμφισβήτησης. Αποδεικνύει επίσης με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι οι εκλογές κρίνονται αποκλειστικά στην κάλπη και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Εμείς συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση με στόχο να υλοποιήσουμε το έργο που υποσχεθήκαμε στους συνδημότες μας και καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας, αλλά και όλους του συμπολίτες μας, να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα κοινό μέτωπο απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που δυστυχώς είναι πλέον εντός των πυλών, αλλά και τα πολλά ακόμα που είναι προ των πυλών.

Ας αφήσουμε λοιπόν όλοι πίσω μας την εσωστρέφεια και όλα όσα μας χώριζαν στο παρελθόν και ας επικεντρωθούμε σ’ αυτό που μας ενώνει, την κατά τεκμήριο αγάπη μας για την πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

Σχόλια Αναγνωστών

5 Προσθήκη σχολίου
Υπάλληλος 11.11.14
Από ότι μαθαίνω ο Πανάς θα αποσυρθεί και την θέση του στην παράταξη θα πάρει ο Κιούκης
Απάντηση
Γάτος 10.11.14
Το στοίχημα τώρα με τον Κωνσταντέλλο είναι πότε τα στελέχη που πήρε από τον Πανά θα του κάνουν τα ίδια όπως έκαναν και με την προηγούμενη διοίκηση προκειμένου να του διαλύσουν το ΔΣ... περιμένετε και τα ξαναλέμε σε κανενα εξάμηνο... θα πέσει πολύ γέλιο
Απάντηση
Makis Theoxaris 11.11.14
Για να δούμε πόσο θα αντέξουν... να είναι ήσυχοι στα δσ
Απάντηση
B.Γ 10.11.14
Υπάρχει και το συμβούλιο της επικρατείας... μην βιάζεστε
Απάντηση
Παραλιάρχης 10.11.14
Το δίκαιο έλαμψε, τώρα 5 χρόνια ο Γρηγόρης δήμαρχος και μόκο
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.