ΒΟΥΛΑ

Νιτερόπουλος: Απαράδεκτη η ενέργεια της προέδρου κ. Αργυροπούλου

2 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, 22:05

"Εξ οικείων τα βέλη" στο πρόσωπο της νέας προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Λυδίας Αργυροπούλου

Με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ο.Α.Π.Π.Α. Γιάννης Νιτερόπουλος, χαρακτηρίζει ως "απαράδεκτη την ενέργεια" της κυρίας Αργυροπούλου να μην αναγνώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την επιστολή παραίτησής του από το Δ.Σ. του Οργανισμού, πριν ακόμα αντικατασταθεί, δηλώνει πως λόγοι προσωπικοί και λόγοι αξιοπρέπειας τον υποχρεώνουν να καταθέσει την παραίτησή του, και υποστηρίζει την επιλογή του να βάλει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Γρ. Κωνσταντέλλου. 

Ενδιαφέρον πάντως, θα είχε να μαθαίναμε του λόγους που άπτονται της προσωπικής του αξιοπρέπειας όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο, και που τον υποχρέωσαν να καταθέσει την παραίτησή του. 

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Νιτερόπουλος αναφέρει: 

"Εκφράζω την απορία μου και τη λύπη μου για την απαράδεκτη ενέργεια της κας Προέδρου, να μην διαβάσει στο Δημ.Συμβούλιο της 13.10.2014 την υποβληθείσα παραίτησή μου της 3.10.2014, με αρ.πρωτ.49023, από τη θέση του προέδρου του Ο.Α.Π.Π.Α.

Δεν γνωρίζω εάν η «πρωτοβουλία» ήταν δική της, η ευθύνη όμως βαρύνει αποκλειστικά αυτήν, δεδομένου μάλιστα ότι την ημέρα που την κατέθεσα την ενημέρωσα και προσωπικά.

Αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να σας παραθέσω και πάλι το κείμενο της παραίτησής μου και ταυτόχρονα να σας δημοσιοποιήσω πλέον και τη σχετική μου επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο, προκειμένου να σταματήσουν τα όσα διαρρέουν διάφοροι καλοθελητές.


1) Προς την
    Πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου
    Κα Λυδία Αργυροπούλου
    και τους κ.κ. Δημ. Συμβούλους 3.10.2014


Δια της παρούσης, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου του ΟΑΠΠΑ και του απλού μέλους του Δ.Σ. του.

Οι λόγοι είναι σοβαρότατοι και προσωπικοί και δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω μέχρι της αντικατάστασης του Δ.Σ. του Οργανισμού από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν στο δύσκολο έργο που μου ανετέθει, για την επιτυχία του οποίου προσπάθησα, μη φειδόμενος κόπου και χρόνου.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Νιτερόπουλος

2) Προς
    Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
    Κο. Γρ. Κωνσταντέλλο 3.10.2014


Σας επισυνάπτω την παραίτησή μου και σας ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία μας.

Επειδή οι λόγοι της παραίτησής μου άπτονται της προσωπικής μου αξιοπρέπειας, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη, με αναγκάζουν να μην περιμένω την αντικατάστασή μου από το νέο Δημ. Συμβούλιο.

Όσον αφορά την πρόθεσή σας να με προτείνετε και να με στηρίξετε στη θέση του αντιπροέδρου του νέου Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Π.Α σας ευχαριστώ, αλλά σας ενημερώνω ότι δεν επιθυμώ να είμαι ούτε απλό μέλος στο νέο Δ.Σ.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Νιτερόπουλος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


Κοινοποίηση προς τον Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο

Στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που αποστέλω την επιστολή, θέλω να αναφέρω επίσης, ότι εξακολουθώ να υποστηρίζω την ορθότητα της απόφασής μου να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδιασμό του Γρηγ. Κωνσταντέλλου, προκειμένου να συμβάλλω με τις μικρές δυνάμεις μου στην ήττα του κ. Σπ. Πανά και της παρέας του.

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
πλατειάρχης 16.10.14
Μήπως δεν σε έκανε πρόεδρο γιαυτό στεναχωρήθηκες Γιάννη??? Ο δήμος αλλάζει και θέλει νέα πρόσωπα... δεν λέω καλή η καρέκλα αλλα ο καφές στο ντιο μιο καλύτερος
Απάντηση
litsa v. 16.10.14
apleti diaskedasi,,,,,
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.