ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 12:46

ΑΛΙΜΟΣ

Σοβαρές καταγγελίες διαφθοράς από το Δήμαρχο Αλίμου

43 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 09:36

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στον "Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.) κάνοντας λόγο για διαφθορά, ο νέος δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και αφορούσαν την περίοδο 2013 - 2014. 

"Μόλις αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου" είπε ο Δήμαρχος, "βρεθήκαμε μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις στον Θ.Ο.Π.Α.Α."  Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για "μαύρο χρήμα"," αδήλωτη εργασία", "εξαφανισμένες εισπράξεις" επιβεβαιώνοντας τον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης κ. Ρακιντζή ο οποίος στις ετήσιες αναφορές του κάνει λόγο για εστίες ατασθαλιών και διαφθοράς στους δήμους.

Κάνοντας πράξη ο νέος Δήμαρχος την προεκλογική του δέσμευση για πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά στοιχεία του δήμου, ανακοίνωσε στο σώμα ότι θα προχωρήσει σε πλήρη διαχειριστικό έλεγχο στο νομικό πρόσωπο από ανεξάρτητη αρχή, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για την περίοδο 2013-14.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Κονδύλης επεσήμανε πως υπάρχει έγγραφη καταγγελία από Ομάδα, ότι έδωσε 1.500 € στον πρόεδρο του Θ.Ο.Π.Α.Α. για τη χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου και για τα χρήματα αυτά δεν πήρε απόδειξη. Τα χρήματα ουδέποτε έφτασαν στο Ταμείο του Οργανισμού.

Ακολούθως ανέφερε ότι οι δάσκαλοι πολλών τμημάτων ήταν χωρίς συμβάσεις και πληρώνονταν με «μαύρα» και αδήλωτα χρήματα. Εισέπρατταν είπε, οι ίδιοι χρήματα, χωρίς να δίνουν αποδείξεις σε πολλές περιπτώσεις. Ορισμένοι μάλιστα,  είπαν, ότι είχαν προφορική συμφωνία με τον Πρόεδρο του Θ.Ο.Π.Α.Α. να αποδίδουν ποσοστό από τις εισπράξεις τους στο Ταμείο του Οργανισμού, αλλά δεν ξέρουμε αν, ποιοι και ποιο ποσοστό τελικά απέδωσαν.

Για θεαματική πτώση των εισπράξεων στα Τμήματα (πλην Κολυμβητηρίου) έκανε λόγο ο κ. Δήμαρχος. Συγκεκριμένα είπε πως επί προεδρίας Μουτσάτσου υπήρχαν έσοδα της τάξης των 19.890 ευρώ κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του 2012 ενώ επί προεδρίας Καρανικόλα περιορίστηκαν σε 6.579 ευρώ για το ίδιο διάστημα. Μειώθηκαν δηλαδή τα έσοδα κατά 70%, τη στιγμή μάλιστα που ο αριθμός των συνδρομών δεν παρουσίαζε αντίστοιχη μείωση.

Όπως ανέφερε ο κ. Κονδύλης, το προσωπικό του Κολυμβητηρίου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ανασφάλιστο, αδήλωτο και απλήρωτο. "Όταν το Σεπτέμβριο του 2013" είπε, "είχα φέρει το θέμα στο Δ.Σ., ο τότε Πρόεδρος κ. Καρανικόλας και ο τότε Δήμαρχος είχαν ισχυριστεί ότι οι εργαζόμενοι αυτοί ήταν εθελοντές. Σήμερα, με έγγραφό τους, ένα χρόνο μετά, οι άνθρωποι αυτοί εγγράφως δηλώνουν ότι δεν ήταν εθελοντές, ήταν εργαζόμενοι και ζητάνε τα χρήματά τους.

Για οφειλή δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του Δήμου από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος του αναψυκτηρίου του Κολυμβητηρίου αφού αυτό χρησιμοποιεί το ρολόϊ του Κολυμβητηρίου, έκανε λόγο ο Δήμαρχος.

"Με την κατανάλωση αυτή επιβαρύνεται ο Δήμος", επεσήμανε, "έχει δημιουργηθεί οφειλή πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και η προηγούμενη δημοτική αρχή και η διοίκηση του Θ.Ο.Π.Α.Α. δεν έκαναν τίποτα για να εισπράξουν. Υπάρχει ενδιάμεσος μετρητής. Μάλιστα, η τελευταία φορά που η δημοτική αρχή μέτρησε την κατανάλωση ήταν το Σεπτέμβριο του 2012. Έκτοτε όχι μόνο δεν έχει εισπραχθεί, αλλά και δεν έχει καν καταμετρηθεί το ρεύμα που καίει ο ιδιώτης από το ρολόι του Δήμου. Ξαναμετρήθηκε το ρεύμα προχθές, έπειτα από δική μου προφορική εντολή" κατέληξε.

Τέλος όπως ανέφερε επεβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ από το ΙΚΑ στον Θ.Ο.Π.Α.Α., διότι το ΙΚΑ απηύθυνε έγγραφο στο Οργανισμό  και ο Πρόεδρος ουδέποτε απάντησε.

Στο σημείο αυτό έχοντας ήδη δώσει μία σφαιρική εικόνα της οικονομικής κατάστασης σ' αυτόν τον Δημοτικό Οργανισμό, ο Ανδρέας Κονδύλης σταμάτησε, υποσχόμενος πως θα αναφερθεί αναλυτικότερα όταν ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος.

Σχόλια Αναγνωστών

43 Προσθήκη σχολίου
Λευτέρης 24.09.14
Η εν λόγω καταγγελία δεν έχει υποβληθεί υπ όψιν του αρμόδιου εισαγγελέως. Αυτό πρέπει να γίνει ταχύτατα διότι αλλιώς διασύρονται τα αναφερόμενα άτομα. Αυτό που έχω να επισημάνω είναι το εξής. Πρώτον. Αν και διαφωνώ πολιτικά με τον αναφερόμενο πρόεδρο του Θουκιδίδειου οργανισμού και δεν τον έχω συναντήσει τα τελευταία 25 χρόνια, γνωρίζω το εν λόγω άτομο από την δεκαετία του 80 όταν διατελούσε προπονητής της τοπικής ομάδος καλαθοσφαίρισης παίδων στην οποία και εγώ ήμουν μέλος. Πρόκειται για άτομο ακεραίου χαρακτήρος και προσωπικότητος που πολύ αμφιβάλλω εάν ποτέ θα έπετρεπε στον εαυτό του να κυλήσει στην θέση που του συνάπτεται. Σέ όλη την δειάρκεια της μεταξύ μας σχέσεως ποτέ δεν προσπάθησε να μας παρασύρει ιδεολογικά πρός τον δικό του προσανατολισμό. Γνωρίζει κανείς άτομα τέτοιου χαρακτήρος; Δεύτερον. Τα ποσά στα οποία αναφέρεται το άρθρο ομοιάζουν με νάνους απειροελάχιστου ύψους. Καλύτερα να συζητήσουμε τί έχει γίνει στο όνομά μας στο διάστημα 6 Οκτωβρίου 1973 εώς σήμερα στην Ελλάδα καί μόλις επιλύσουμε αυτό το θέμα (με πολλαπλές εισόβιες καθείρξεις) τότε ας συζητήσουμε για τις του Δήμου καταγγελίες.Φίλος από το εξωτερικό.
Απάντηση
Δημότης Αλίμου 24.09.14
Αγαπητέ Λευτέρη. Δεν έχω λόγους να διαφωνήσω μαζί σου σε όσα αναφέρεις. Όμως, θα πρέπει να συμφωνήσεις κι εσύ πως όλοι μας έχουμε γίνει κοινωνοί πολύ περίεργων καταστάσεων και πολύ λυπηρών αποκαλύψεων, τα τελευταία χρόνια, σχετικά με οικονομικές ατασθαλίες στο δημόσιο χρήμα και σε βάρος των κατοίκων αυτής της έρημης χώρας. Αρκετές δε φορές από επώνυμους οι οποίοι κατείχαν στην συνείδηση των πολιτών αρκετά περίοπτη θέση. Το ρητό λοιπόν "ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός" ισχύει για όλους όσους έχουν ........πρόσβαση, ανεξαιρέτως!!! Και βεβαίως ισχύει και το "...μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου". Ας προσφύγουν λοιπόν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη δικαιοσύνη για να λάμψει η αλήθεια και να φωτιστούμε κι εμείς ανάλογα για μελλοντικές μας επιλογές. Λένε πως: Καλύτερα να αθωωθούν εκατό ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος, εμείς όμως οι απλοί πολίτες μέχρι πότε θα πληρώνουμε τα σπασμένα των διοικούντων χωρίς να έχουμε φταίξει ;;;
Απάντηση
Δημότης Αλίμου 23.09.14
Διαβάζοντας κάποιος, όλους τους παρακάτω αναγνώστες, εύκολα διαπιστώνει και εμπάθειες και ειρωνεία και βιαστική κρίση των πραγμάτων και σεξισμό ενώ το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά και μαύρο χιούμορ !!! Όμως, επειδή κάποτε θα πρέπει σ΄αυτή τη γωνιά της Αττικής οι κάτοικοι της να απολάυσουν τα όσα δικαιούνται, επειδή η ποιότητα της ζωής των θα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς και χωρίς στάσεις, επειδή ο Άλιμος δικαιούται από πλευράς καθαριότητας και πράσινου να βελτιωθεί κατακόρυφα, επειδή επειδή επειδή.......... Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και σοβαρά θα πρέπει να αντιμετωπισθεί. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Και τους διοικούντες και τους καταγγέλοντες και τους καταγγελόμενους και τους δικαστές και τους κατοίκους. Ας μείνουν στην άκρη οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες γιατί ο Δήμος είναι κ α τ α χ ρ ε ω μ έ ν ος και χωρίς κάθαρση και υγιή διοίκηση ΔΕΝ πρόκειται όλοι εμείς που πληρώνουμε τα ακριβότερα Δημοτικά τέλη στον νομό, να δούμε τίποτε καλό, παρά μόνο υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας και υποτίμιση των περιουσιών μας !!! Ας σκεφτούμε λίγο περισσότερο τα παιδιά μας από το να χαλάμε φαιά ουσία υπερασπιζόμενοι τους έχοντες και κατέχοντες. ΟΛΑ λοιπόν στο ΦΩΣ και οι έχοντες φάει όλο το μέλι, απ΄το αυτί και στην στενή.
Απάντηση
Αντιγόνη 23.09.14
Το πλέον σοβαρό σχόλιο που διάβασα εδώ μέσα. Μπράβο
Απάντηση
Φ.Ξ. 23.09.14
Το πάρτι που γινόταν τελείωσε. Κάθε λαμόγιο στον πάγκο του!!!!!
Απάντηση
Βασω 23.09.14
Ο κ. Καρανικόλας ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που πέρασε από τον πολιτιστικό. Οργάνωσε τα τμήματα και κατά την προεδρεία του ηρθαν πολλά νεα παιδια στον αθλητισμό
Απάντηση
Γονέας 23.09.14
Και από τα παιδιά εισπράτανε κάποιοι και δεν έδιναν απόδειξη. Τα τσεπώνανε μαύρα και ανεξέλεγκτα. Μπράβο!!
Απάντηση
ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 23.09.14
Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ
Απάντηση
ασε ρε 23.09.14
Για πες μας ρε Νικο πως ακριβως σε εχει βοηθήσει ο Καρανικόλας για πες για πες
Απάντηση
Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ 23.09.14
Καρανικόλα, πες αλεύρι...
Απάντηση
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 23.09.14
ΡΕ ΚΟΝΔΥΛΗ ΟΛΟ ΛΑΣΠΗ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
Απάντηση
Εισαγγελέας 23.09.14
Κύριε έχετε σχέση με τους κ. Καρανικόλα και Ορφανο; Για κοπιάστε παρακαλώ από την Εισαγγελια.
Απάντηση
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 23.09.14
Σιγα μην σε φοβηθω θα α πουμε στην ευελπίδων
ΘΑΝΟΣ 22.09.14
ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Απάντηση
Αλ Καπόνε 23.09.14
όποιος δε στηρίζει καρανικόλα και ορφανό θα πάθει μεγάλη ζημιά.
Απάντηση
elefantina 23.09.14
Ο ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΣΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΙΜΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο Κ.ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ.
Απάντηση
ενας φίλος 23.09.14
Συμφωνώ απόλυτα για τον Ορφανο. Ο Κονδύλης ουτε στο μικρό του δακτυλάκι δεν τον φτάνει. Θα είναι ο δήμαρχος της καρδιάς μας!!!! Ρε θάνο θυμασαι τα τρελά πάρτι που κάναμε στο μπόλιβαρ τι ωραία που περνάγαμε!!!
ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ 23.09.14
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ........
Απάντηση
LAMOGIO 22.09.14
ΑΤΙΜΟΙ ΑΛΙΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...
Απάντηση
anti-lamogio 22.09.14
O πρώην δήμαρχος Αλίμου ήταν ενας από τους πιο τίμιους δημαρχους που περασαν από τον Αλιμο. Τα έργα του θα μείνουν βαθειά χαραγμένα στην συνείδηση των δημοτών του Αλίμου
Απάντηση
κατω καλαμάκι 22.09.14
σιγα ρε χαλάρωσε... πες μου ένα εργο που αφησε ο ορφανος στον δήμο
ΠΑΠΑ-ΚΟΝΟΜΑΣ 22.09.14
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΟΜΟΛΟΓΗΣΩ
Απάντηση
παπα-βοηθός 22.09.14
άφεση αμαρτιών τεκνον μου
Απάντηση
Ποντικός του δημαρχείου 22.09.14
Από ότι φαίνεται ο πρώην πρόεδρος του οργανισμού βρίσκεται σε δύσκλολη θέση. Δεν νομίζω να τα ελεγε αυτά ο δήμαρχος χωρίς να έχει στοιχεία. Το θέμα βέβαια είναι αν όλα αυτά ήταν σε γνώση του Ορφανού και τι λέει για όλα αυτά διότι θα πάρει και αυτόν η μπάλα από ότι φαίνεται
Απάντηση
Μ. Ν. 22.09.14
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ
Απάντηση
Δημοτης 22.09.14
Σωστα μιλας αν ειναι ψεματα να γυρισει επανω τους ,αλλα αν ειναι αληθεια τι θα γινει με τον εν λογω προεδρο?θα πληρωσουμε εμεις οι δημοτες τις επιπολαιοτητες του?
Απάντηση
παρατηρητής 22.09.14
Εσεις δεν θα πληρώσετε τίποτα εάν φταίει.... θα του έρθει καταλογισμός και θα τρέχει αυτός. Μένει να αποδειχθει φυσικα ότι έχει κάνει ατασθαλίες
ΑΓΝΩΣΤΟΣ 22.09.14
ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ
Απάντηση
αλιμνιώτης 22.09.14
Αν συνεχίσει έτσι ο δήμαρχος θα γράψει ιστορία στον άλιμο
Απάντηση
αυτός που ξέρει 22.09.14
Να στείλει και σε άλλους οργανισμούς διαχειρισικό έλεγχο ο δήμαρχος για να κλάψουν μανούλες
Απάντηση
Κ.Μ. 22.09.14
Ο καρανικόλας συμβουλος του Ορφανού δεν ήταν πρόεδρος στον πολιτιστικό το 2013-2014?
Απάντηση
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 22.09.14
ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ
Απάντηση
ναυαγοσώστης 22.09.14
Ανδρέα ψάξε και θα βρεις φίδια στον πολιτιστικό... ιδίως στο παρτι που γινόταν στην πισίνα
Απάντηση
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ 22.09.14
ΜΑΣΕΣ, ΞΑΠΛΕΣ, ΡΕΜΟΥΛΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΗΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;
Απάντηση
ναυαγοσώστης 22.09.14
'Εχει να γίνει τις μουρλής για όσους ξέρουν.... καλά θα ήταν βέβαια να κοιτάξουν και τα προηγούμενα έτη
δημοτ υπαλληλος 22.09.14
Πάντως ο δήμαρχος μας έχει και ωραίο γούστο στις γυναίκες. Όλο το επιτελέιο του απαρτίζεται από γυναίκες και οι πιο πολλές είναι και γκομενάρες
Απάντηση
εργαζομενος στον δήμο 22.09.14
Εμένα μου αρέσει πολύ η γενική γραμματέας που έχει στον δήμο... είναι και τσαμπούκι
Απάντηση
Τάσος 22.09.14
Συμφωνώ φίλε ιδίως η γραμματέας του είναι φωτιά
Απάντηση
δημοτης 22.09.14
αν λετε για την ιδιαιτέρα του είναι φωτιά και λάβρα... την γνώρισα οταν ηθελα να κλείσω ενα ραντεβου με τον δήμαρχο
πενταμηνος 22.09.14
Εγώ γουστάρω πολύ την προεδρίνα που φαίνεται στην φωτό
odigos aporimatoforou 22.09.14
i antidimarxos oikonomikon einai ligaki tsoupoti alla emena mou aresei
Νίκος 22.09.14
Και η αντιδημαρχος η ξανθια ειναι πολυ ομορφη
kalamakiotis 22.09.14
Μπραβο ρε Αντρέα πέταξε όλα τα ποντίκια έξω
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.