ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο δήμαρχος Γλυφάδας "αποκαθήλωσε" το πρόγραμμα του 'Εψιλον TV

0 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 10:30
Η αντίδραση του δήμου Γλυφάδας ήταν άμεση και με εντολή του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου, ξεκίνησε χθες η απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων

Ασυνείδητοι, χωρίς να υπολογίσουν την ασφάλεια των πολιτών, τοποθέτησαν λίγες ημέρες πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, σε διάφορα σημεία της Γλυφάδας τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες τύπου "ρακέτας", βραδυνές ώρες και χωρίς στην κυριολεξία να ρωτήσουν κανέναν.Ήταν δε τέτοια η βιασύνη τους που απλά "ακούμπησαν" τις τεράστιες κατασκευές στο έδαφος χωρίς να φροντίσουν να τις ασφαλίσουν με κίνδυνο να πέσουν με έναν δυνατό άνεμο.Η αντίδραση του δήμου Γλυφάδας ήταν άμεση και με εντολή του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου, ξεκίνησε χθες η απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων που είχαν τοποθετηθεί παράνομα σε διάφορα σημεία της πόλης. Τις εργασίες αποξήλωσης παρουσία του δημάρχου, συντόνισαν οι αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας κ. Γιάννης Τζούβελης και Καθαριότητας- Ανακύκλωσης κ. Μάριος Κασσέρης.Συγκεκριμένα, απομακρύνθηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί παρανόμως επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος των Παλαιών Δειλινών και στην πλατεία Βεργωτή, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε άλλα σημεία της πόλης.Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμος Γλυφάδας κινήθηκε και νομικά, με υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, στην οποία ζητά τον εντοπισμό και την τιμωρία όσων κρύβονται πίσω από αυτή την αυθαίρετη ενέργεια. Οι παράνομες πινακίδες διαφήμιζαν το καινούργιο πρόγραμμα του ΕTV.Η νέα δημοτική αρχή επαναλαμβάνει, προς κάθε κατεύθυνση, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή της, ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, που προσβάλουν την πόλη, τους δημότες, δημιουργούν προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια των πολιτών και στερούν έσοδα από το Ταμείο του Δήμου.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.