ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Το Ε.Κ.Α.Β. απέκτησε μόνιμο σταθμό στο Π.Φάληρο (Αγία Σκέπη)

1 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, 21:51

Σήμερα, 17 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε η παράδοση χώρου του νέου σταθμού του Ε.Κ.Α.Β. στην περιοχή της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο (έκταση ανάμεσα στην Αγία Σκέπη, στα Village Cinemas & στη στάση τραμ "Αγία Σκέπη").Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης, υπό το πρίσμα των αρχών της πρόνοιας και του σεβασμού προς του πολίτες που τον διέπουν, παραχώρησε προς χρήση στο Ε.Κ.Α.Β. συγκεκριμένη αίθουσα στο πέτρινο κτίσμα που βρίσκεται μέσα στον χώρο του νέου σύγχρονου πρότυπου παιδότοπου στην περιοχή της Αγίας Σκέπης (περιοχή Π. Φαλήρου).

Πλέον, αυτό το σημείο θα αποτελέσει σταθερό σταθμό στέγασης διασωστών αλλά και σημείο μόνιμης τοποθέτησης ασθενοφόρων, συμβάλλοντας στην αμεσότητα πρόσβασης σε όλες τις νευραλγικές περιοχές της παραλιακής (και των όμορων περιοχών της) αλλά και στις κεντρικές αρτηρίες που οδηγούν στις κοντινές μονάδες παροχής υγείας (νοσοκομεία).

Κατόπιν των παραπάνω, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β. κος Παπαγιαννίδης Δημήτρης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για την υλοποίηση της υπόσχεσης του αλλά και για τη σημαντικότατη βοήθεια που παρέχει στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, αφού τέτοιου είδους ενέργειες συνδράμουν στην επίτευξη των, υψηλής προτεραιότητας, στόχων της Διοίκησης του Οργανισμού σχετικά με την πληρέστερη παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας προς όλους τους πολίτες. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Πάνος 17.06.14
Μπράβο στον Χατζηδάκη για την κίνηση του. Μπράβο και στον Παπαγιαννίδη που πραγματικά ιδρώνει τη φανέλα για το καλό του ΕΚΑΒ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.