ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η χαρά της αντιπολίτευσης

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ 0 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, 15:28

Δεν ήταν άλλη μια κολοτούμπα του δήμαρχου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 9/3, η αποδοχή εκ μέρους του της πρότασης για μη κατάργηση και συγχώνευση κάποιων σχολικών μονάδων της πόλης, που είχε καταθέσει σύσσωμη η αντιπολίτευση και κυρίως ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς).

Απλώς στην ΜΗ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 23/2 όπου πραξικοπηματικά προσπάθησε να περάσει (γνωμοδοτική) απόφαση υπέρ της κατάργησης και συγχώνευσης σχολείων, θέλησε να διαβλέψει την ανεκτικότητα και τις αντοχές των δημοτών της Ηλιούπολης σε αντιλαϊκές αποφάσεις και σε αυτοκρατορικού τύπου άσκηση εξουσίας.

Επί της ουσίας:
Η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» χαιρετίζει τη νίκη (έστω και σε γνωμοδοτικό επίπεδο) που πέτυχε το εκπαιδευτικό κίνημα της πόλης, υποχρεώνοντας την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και τον δήμαρχο να συνταχθούν με τις θέσεις τους ενάντια στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων, αποδεικνύοντας έτσι και τις δυνατότητες των κινημάτων όταν δρουν ενωτικά.

Καλεί τον δήμαρχο και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να συντάσσσεται κάθε φορά που θα χρειασθεί με τους δημότες, απέναντι σε όποια αυθαιρεσία όποιας εξουσίας θα αποφασίζει γι αυτούς χωρίς αυτούς.

Διαφορετικά κύριε δήμαρχε, αν συνεχίσετε με τα «ήξεις-αφήξεις» και μάλιστα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη της θητείας σας, κινδυνεύετε να χαρακτηρισθείτε ως «Δήμαρχος-Χαρά της αντιπολίτευσης»

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.