ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με "Γνώση, Εμπειρία και Συνέπεια" ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Διονύση Χατζηδάκη στο Π. Φάληρο

0 12 ΜΑΙΟΥ 2014, 12:21

Δυναμικά και με σταθερότητα συνεχίζει την πορεία του ο δημοτικός σύμβουλος του Διονύση Χατζηδάκη στο Παλαιό Φάληρο, Γιώργος Ασημακόπουλος, αφού είναι και πάλι υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου.Στις τρείς τελευταίες δημοτικές εκλογές, οι δημότες του Παλαιού Φαλήρου τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο.

Με συλλογική, μεθοδική και επίπονη εργασία, υπό την καθοδήγηση του άξιου Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη, η εικόνα και η λειτουργία του Δήμου έχει, κατά γενική ομολογία, ριζικά αλλάξει.

Αισθανόμενος ευγνωμοσύνη για την έως τώρα εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, με ανιδιοτελή αγάπη για το Φάληρο, με εφόδια την αστείρευτη διάθεση, τις γνώσεις και τις ικανότητες που διαθέτει ως επιστήμονας, επαγγελματίας και τεχνοκράτης, αλλά και με την 12ετή εμπειρία που απέκτησε ως δημοτικός σύμβουλος, ζητά την ψήφο σας, για να συμβάλει στην δυναμική συνέχιση και εδραίωση του έργου της παρούσας δημοτικής αρχής με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» του ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

Σταθερά πιστός στις χριστιανικές, ηθικές και οικογενειακές αξίες, στηρίζει έμπρακτα, εδώ και πολλά χρόνια, την εθελοντική αιμοδοσία, ενώ συνεχώς εμπλουτίζει τις εμπειρίες του, διευρύνει τις δυνατότητες του, παραμένοντας ικανός τεχνοκράτης, ενεργός πολίτης, δραστήριος επαγγελματίας.

Λέξεις που τον χαρακτηρίζουν:  "Γνώση - Εμπειρία - Συνέπεια".

Βιογραφικό 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και κατάγεται από τη Μεσσηνία και τη Λέσβο. Κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο από το 1991, είναι παντρεμένος με την Βάλια Χατζηαργυροπούλου και πατέρας δύο αγοριών.

Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, από το Πανεπιστήμιο Salford Αγγλίας. Κάτοχος μεταπτυχιακού (Master) στην Τεχνολογία Κλωστοϋφαντουργίας από το Πανεπιστήμιο του Manchester (UMIST) στην Αγγλία.

Διετέλεσε:
- Διευθυντής - ιδιοκτήτης κλωστοϋφαντουργικής επιχείρησης
- Εκτακτος καθηγητής στο ΤΕΙ Πειραιά (1993-2005)
- Μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης.

Από το 1997 έως σήμερα, εργάζεται ως Διευθυντής πωλήσεων ανωνύμου εταιρείας αντιπροσωπειών μηχανημάτων έργων.

Το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος (για 1η φορά υποψήφιος) με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» του Δημάρχου ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

Το 2006 και το 2010 επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον ίδιο συνδυασμό, του ικανότατου και άκρως επιτυχημένου Δημάρχου ΔIΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, τον οποίο στηρίζει σταθερά.

Διετέλεσε:
- Εκπρόσωπος του Δήμου στον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (2003-2006).
- Αναπλ. μέλος των Δ. Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και του Κέντρου Πολιτισμού & Αθλητισμού.
- Μέλος των Δ. Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής και Χορωδίας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
- Πρόεδρος της 27ης Σχολικής Επιτροπής (4ου Γυμνασίου) (2004-2010) και προηγούμενα της 19ης (2ου & 4ου Γυμνασίου).
- Αντιπρόεδρος (2012-2014) και μέλος (2010-2012) της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
- Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής (2007-2010).
- Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής (2012-2014).

Επίσης είναι:
- Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
- Μέλος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών
- Μέλος του International Textile Institute
- Mέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργίας.
- Μέλος της Διεθνούς Ανθρωπιστικής Οργάνωσης LIONS.

Σταθερά πιστός στις χριστιανικές, ηθικές και οικογενειακές αξίες.

Στηρίζει έμπρακτα, εδώ και πολλά χρόνια, την εθελοντική αιμοδοσία.

Συνεχώς εμπλουτίζει τις εμπειρίες του, διευρύνει τις δυνατότητες του,  παραμένοντας ικανός τεχνοκράτης, ενεργός πολίτης, δραστήριος επαγγελματίας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.