ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 00:20

ΓΛΥΦΑΔΑ

Αντιεξουσιαστές χτύπησαν υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στη Γλυφάδα

2 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, 20:58

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται επί της οδού Γούναρη 133 στην Άνω Γλυφάδα.



Στα γραφεία όπου στεγάζεται ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου της "Ελληνικής Αυγής" Σωτήρη Βοργιά, εισέβαλαν γύρω στις επτά και μισή το απόγευμα οκτώ κουκουλοφόροι, χτύπησαν τον υποψήφιο δήμαρχο και τρεις γυναίκες που ήταν παρούσες εκείνη την ώρα και αφού προκάλεσαν υλικές ζημιές εξαφανίστηκαν. 



Φεύγοντας έγραψαν "τσακίστε τους", και το σήμα του αντιεξουσιαστικού - αναρχικού χώρου στους τοίχους. 

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που έφθασε επί τόπου συνέλεξε στοιχεία ενώ  πληροφορίες αναφέρουν πως προσήχθησαν δύο άτομα από την περιοχή του Αγίου Παύλου στην Άνω Γλυφάδα. 

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
LATINOS 30.04.14
Ενω εσεις οι Ελληναρες με τις δημοκρατικες ευαισθησιες που δεν εχετε ανοιξει ρουθουνι σε ανθρωπο ε ? Αλλα δεν φταιτε εσεις , ο υπαλληλος - πρωθυπουργος και ο χοντρος συνεταιρος του φταιει που νεκραναστησε τους βρυκολακες της ιστοριας . Το μονο σχολιο που εχω να κανω για το θεμα ειναι οτι ο συγκεκριμενος υποψηφιος ειναι μανουλα στην προβοκατσια και στα στημενα , απο την προηγουμενη ιδιοτητα του τα ξερει αυτα τα κολπα .
Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 28.04.14
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τραμπουκίζονται αυτοδιοικητικοί παράγοντες και απλοί πολίτες, προφανέσατα από αναρχοαριστερούς. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ την ενέργεια των τραμπούκων, οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στους μπράβους του αριστερού υποκόσμου!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.