ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 19:02

ΑΛΙΜΟΣ

Δύο εναντίον ενός στον Άλιμο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ 135 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, 15:08

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης

Ορφανός και Τσαμπαρλής σε αγαστή συνεργασία.
Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα δηλώνουν κάτοικοι του Αλίμου.

Αυτά που συμβαίνουν στον Άλιμο, τα προεκλογικά εννοώ, δείχνουν πως η υποψηφιότητα του εικονιζόμενου Ανδρέα Κονδύλη έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στα δημοτικά πράγματα της περιοχής, αφού ο μεν δήμαρχος Θάνος Ορφανός έχασε, και μάλιστα οριστικά, το πλεονέκτημα της όποιας υπεροχής του είχε απομείνει μετά από οκτώ συνεχή χρόνια διοίκησης, ο δε επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος πάλι, Νίκος Τσαμπαρλής, νιώθει έντονα και περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση κινδυνεύει όχι απλά να μην περάσει στον β’ γύρο, αλλά να βρεθεί τρίτος, ακόμη και τέταρτος, μιας και η ανθυποψήφιά του Ελένη Μπελιά, στηριζόμενη επίσημα από το ΣΥΡΙΖΑ, απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι καθόλου εύκολη αντίπαλος γι’ αυτόν.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση και απ’ όσα επίσημα ή ανεπίσημα ακούγονται, ο 38χρονος δικηγόρος Ανδρέας Κονδύλης προηγείται σταθερά κι εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου είναι ο ένας, σίγουρος, που περνάει στη β’ Κυριακή σχετικά άνετα, με πιθανότερο αντίπαλο το νυν δήμαρχο Θ. Ορφανό, ο οποίος, δυστυχώς, από τη μέρα που ο Ανδρέας Κονδύλης έκανε γνωστές τις προθέσεις του, δείχνει ιδιαίτερα πανικοβλημένος και, εκτός αυτού, η εν γένει συμπεριφορά του απέναντι σε ανθρώπους που τον στήριζαν για χρόνια έγινε ξαφνικά εχθρική.

Πρόσφατα, είχα γράψει σε άρθρο μου σχετικά με τη διαφαινόμενη (από τότε) άτυπη “συμμαχία” Ορφανού – Τσαμπαρλή, πως αυτό ήταν κάτι που όχι απλώς φαινόταν, αλλά “έβγαζε μάτια”. Ιδιαίτερα μάλιστα μέσα το Δημοτικό Συμβούλιο, με τις από κοινού - και εναλλάξ - “επιθέσεις” τους στον Ανδρέα Κονδύλη και τις προτάσεις του, καθώς και τη γενικότερη “στήριξη” του ενός προς τον άλλον.

Για όσους γνωρίζουν αρκετά καλά τα δημοτικά δρώμενα του Αλίμου, όλα αυτά (και άλλα βέβαια) έδειχναν τις προθέσεις τους και το τι θα ακολουθούσε αργότερα, δηλαδή στην προεκλογική περίοδο που τώρα διανύουμε.

Τότε, λοιπόν, ορισμένοι “κύκλοι” από τις δύο παρατάξεις Ορφανού – Τσαμπαρλή, χαρακτήρισαν τις απόψεις μου αβάσιμες, παρ’ όλο που δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος της πλευράς Τσαμπαρλή, βλέποντας τον αρχηγό της να θέλει να συνδράμει το δήμαρχο για κάποιο θέμα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε αναγκαστεί να πει στους δικούς της: ”Μα τι ειναι αυτά που λέτε! Ο Κονδύλης έχει δίκιο με αυτά που προτείνει”.

Πέρασαν ήδη έξι μήνες από τότε, και τα ερωτηματικά που εξέφραζα περί “άτυπης συμμαχίας” μεταξύ Ορφανού – Τσαμπαρλή, τουλάχιστον για μένα (αλλά και για πολλούς Αλιμιώτες), έπαψαν πια να υπάρχουν.

Σήμερα, και οι δύο δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Έτσι με ενημερώνουν καθημερινά σοβαροί άνθρωποι από το Καλαμάκι.

Ο ένας βοηθάει τον άλλο με όποιο τρόπο μπορεί, αρκεί ο Ανδρέας Κονδύλης και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερο, όπως ακριβώς συνεβη πρόσφατα, στις 14-4-2014 για την ακρίβεια, όταν σε εδήλωση του Α’ ΚΑΠΗ, αφού μίλησε ο αντιδήμαρχος κ. Τσέκας εκ μέρους του δημάρχου και ο κ. Τσαμπαρλής ως αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος, η υπάλληλος στο ΚΑΠΗ που συντόνιζε την εκδήλωση, δεν επέτρεψε στη δημοτική σύμβουλο Αναστασία Σιμητροπούλου, η οποία θεσμικά εκπροσωπούσε τον επικεφαλής της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” κ. Κονδύλη, να απευθύνει κι αυτή χαιρετισμό.

Κοντολογίς, αυτά και άλλα τινά “παρατράγουδα” λαμβάνουν χώρα στην όμορφη παραλιακή πόλη του Αλίμου. Και, βέβαια, αδυνατώ να πιστέψω όλα όσα “κυκλοφορούν” οι κακές γλώσσες για τον ΣΥΡΙΖΑ και την καθ’ όλα αξιοπρεπή κα. Μπελιά.

Ότι δηλαδή, επειδή ο αδελφός της συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσαμπαρλή, βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί της προκειμένου ο συνδυασμός της να στηρίξει τον, όποιον, αντίπαλο θα βρεθεί απέναντι στον κ. Κονδύλη ή, και τανάπαλιν, εφ’ όσον καταφέρει να είναι αυτή τη δεύτερη Κυριακή.

Και αρνούμαι να το πιστέψω γιατί, όπως και η ίδια η κυρία Μπελιά έχει δηλώσει δημόσια, τόσο ο δημοτικός συνδυασμός του οποίου ηγείται, όσο και το κόμμα που τη στηρίζει “δεν είναι σαν τους άλλους”, πέραν του ότι, κατ’ εμέ προσωπικά, η Ελένη Μπελιά διαθέτει την πρέπουσα παιδεία και ως εκ τούτου δε θα επιτρέψει σε κανέναν να τη εμπλέξει σε σενάρια διαπλοκής και αδιαφάνειας.

Είναι γεγονός πλέον πως, όσο πλησιάζουμε την 18η Μαϊου, όλες οι ενδείξεις τείνουν σε μια συνεχή άνοδο του Ανδρέα Κονδύλη και της Ελένης Μπελιά.

Κι αυτό, είναι κάτι που, κακά τα ψέμματα, δυσκολεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επανεκλογή του κ. Ορφανού, ο οποίος (για να θυμόμαστε κάποια γεγονότα του πρόσφατου δημοτικού παρελθόντος) με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους σχεδόν λόγους, είχε εγκαταλείψει τον τότε αρχηγό του και πρώην δήμαρχο, Αλέκο Αλούκο.

Τότε, ο κ. Ορφανός ανεξαρτητοποιήθηκε, πήρε μαζί του δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξής τους, τη Μαίρη Χατζάκη και το Νίκο Παπανικολάου, ξεκινώντας τη δική του πορεία, με τα γνωστά αποτελέσματα, τα οποία και τον δικαίωσαν.

Σήμερα, ο ίδιος ο κ. Ορφανός αντιδρά, όχι και με τον καλύτερο τρόπο είναι η αλήθεια, στην κίνηση του Ανδρέα Κονδύλη, που όπως και να το κάνουμε, είναι ένας πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και, οπωσδήποτε πολύ περισσότερο ανεξάρτητος από κάποιους που... υποκρίνονται τους ανεξάρτητους, απεμπολώντας τα πιστεύω, τις αρχές και τις ιδέες τους.

Κι επειδή ο κόσμος, όχι μόνο του Αλίμου, αλλά και κάθε άλλης περιοχής, δεν κοιμάται τον “ύπνο του δικαίου” πια, αφού ξέρει από πρώτο χέρι τι πρεσβεύει ο κάθε πολιτευόμενος και δη σε τοπικό επίπεδο, θα δωσει με την ψήφο του και τις απαντήσεις που πρέπει σε λίγες εβδομάδες.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.

Σχόλια Αναγνωστών

132 Προσθήκη σχολίου
Ο Ναπολέων των δικηγόρων 12.05.14
Ξεφουσκώνει ξεφουσκώνει και κλαίει η μαμάάά!!!!
Απάντηση
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 12.05.14
"ΣΟΦΕ ΛΑΕ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ!!!ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΗ .....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΙΜΟΣ.
Απάντηση
Αγιος πετρος 13.05.14
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ βλεπω ποσο σε ενδιαφερει ο αλιμος απο το ποσο ασχολεισαι μαζι του .εσενα το μονο που σε ενδιαφερει να ριξεις φαρμακι για τον κονδυλη προσεξε ομως αγαπητε γιατι το φαρμακι στο τελος θα το καταπιεις και θα παθεις δηλητιριαση
Απάντηση
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 13.05.14
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ... ΕΠΕΙΔΗ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΛΙΜΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.......ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE Μ ΑΥΤΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ (ΚΟΝΔΥΛΗ)....ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.......ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ....ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΧΛΑΡΙΖΟΥΜΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ...ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ..ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ........ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
Easy-Reader 08.05.14
Συχαρητήρια κ Κονταρίνη, επί 1 μήνα σχολιάζουν το άρθρο σας. αυτό σημαίνει ότι γραφετε αλήθειες που πονάνε.
Απάντηση
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 10.05.14
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ...ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥ.ΟΤΙ....ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!!ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ. Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ!ΑΣΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ.....ΕΝΑΣ Κ ΕΝΑΣ....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.!!!!!!!
Απάντηση
Σοφος λαος 11.05.14
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.........
Νταλικιέρης 03.05.14
Σωστό το ¨Ζιζάνιο¨(Πολύ σωστό και...πολύ...Ζιζάνιο!!!!!!)Ανδρέας Κονδύλης(Και με τα δυύο χέρια!!!)
Απάντηση
Ζιζάνιο 03.05.14
Προς"Απάντηση σε όλους".Και μεις διαβάζουμε πολλά χρόνια τα δημοσιεύματα του κου Νικόλα Κονταρίνη και δεν έχουμε εντοπίσει καμία περίπτωση που νάχει κάνει λάθος,έστω και κάποιες ελάχιστες όπως γράφεις αγαπητά συναναγνώστη.Το πιο τρανταχτό παράδειγμα γιαυτό που λέω είναι η περίπτωση του δημάρχου Ελληνικού,Χρ.Κορτίδη.Εδώ και κάποια χρόνια τον έκρινε και συνέχισε να μας προειδοποιεί για την ανεπάρκειά του και για την επιλεκτική του συμπεριφορά απέναμτι σε επιχειρηματίες και γενικά ότι ο άνθρωπος αυτός κάλυπτε παράνομες επιχειρήσεις με χαλασμένα τρόφιμα και πολλά άλλα που μας τα είχε παρουσιάσει ο κος Κονταρίνης με επίσημα έγγραφα και φωτογραφίες που σόκαραν.Εμείς όμως τον κάναμε"ήρωα"επειδή πήγε δήθεν να απελευθερώσει τρία μέτρα παραλίας για τον λαό ώστε να μας ξεγελάσει και να τον κάνουμε δή,αρχο!!Και τώρα που μας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο ξαφνικά τον λέμε ανεύθυνο,υστερόβουλο,"δολοφόνο"του μικρού παιδιού πολλοί και άλλα.τώρα καταλάβαμε!Το λάθος λοιπόν αγαπητέ,είναι δικό μας και όχι του Κονταρίνη που δικαιώθηκε για μια φορά ακόμη!!!
Απάντηση
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 29.04.14
Έναν δημοσιογράφο που ασχολείται αποκλειστικά και μόνον με τα νότια προάστια, που παρακολουθεί ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις συνεδριάσεις των ΔΣ των Δήμων επί χρόνια, που από την εφημερίδα του πριν χρόνια και τωρα από την ιστοσελίδα του ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ συνεχώς επειδή γράφει την αλήθεια και όχι τις προσωπικές του απόψεις, δεν γίνεται να τον αμφισβητεί κανείς ή να τον δικαιώνει ανάλογα με τα πολιτικά του πιστεύω επειδή πάει ή όχι με τα νερά του.Αν κάποιος αμφιβάλλει με τα γραφόμενα καλό είναι να περιμένει το αποτέλεσμα. Προσωπικά δεν τον ξέρω το κ. Κονταρίνη, όμως ξέρω πως ότι γράφει είναι ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ και ελλάχιστες φορές έχει κάνει λάθος.Το άρθρο του άναψε φωτιές και ανέδειξε την πρεμούρα των ανθρώπων που ψάχνουν καρεκλίτσες στον Δήμο ή πρόσβαση σε όσους τις κατακτήσουν. ΕΥΓΕ κ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ. Αυτό θα πει ΑΡΘΡΟ που τσακίζει κόκκαλα.Όσο για τις συμφωνίες μεταξύ των υποψηφίων για την δεύτερη Κυριακή, όσοι αναφέρθηκαν και με περισσή σιγουριά θεωρούν βέβαιες τις πριμοδοτήσεις έχω να επισημάνω ότι μιλάνε χωρίς να έχουν υπ όψιν τους τον ξενοδόχο !!! ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ που νομίζουν ότι άμα πει ο αδερφός στην αδερφή (βλέπε Μπελιάδες για να μην πω μπελάδες) ή η αδερφή τον αδερφό, εξυπακούγεται ότι θα τρέξουν σαν τα πρόβατα οι ψηφοφόροι τους να υπακούσουν. Από που προκύπτει αυτό;;; Ας μας το εξηγήσει κάποιος σοβαρός.Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ και πάνω απ όλα ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ.
Απάντηση
Αγανακτησμένος 28.04.14
Είναι γνωστή εικόνα αύτο το πράγμα που το λέμε δημοκρατικός διάλογος , κάτι που δεν υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια το μόνο που βλέπεις ειναί ένας πόλεμος σχόλιων διαχωρισμενό σε πολιτικά μέρη .Δεν γουστάρω αλλο αύτην την εικόνα που εχει καντατίσει ο διάλογος σημέρα δεν με ενδιαφέρουν οι ιδεολογίες των παρατάξεων σας όλων το πολιτικών κομάτων σας .Θέλω ενημέρωση και οχι προπαγανδιστικα πολιτικα και προεκλογικα επιθετικα σχολια ο ενας με τον αλλον .
Απάντηση
Αμπελακιώτης 22.04.14
Προσωπικά δεν συμβαδίζω πολιτικά ούτε με τον κ. Ορφανό,ούτε τον κ. Τσαμπαρλή.Ωστόσο αυτά που αναφέρει ο κ. Μπελιάς περί του πολιτικού βίου του κ. Κονδύλη δεν είναι ψεύδη. Είναι πραγματικά γεγονότα και όποιος δεν τα γνωρίζει είτε δεν θέλει να τα δει είτε μπήκε στην πολιτική ζωή του δήμου μας χθες. Προφανώς και πολιτική δεν είναι να εξιστορεί ο κάθε ένας τον(γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα κοινά του δήμου μας) πολιτικό βίο του άλλου,αλλά να αναπτύσσει το πολιτικό του πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν πρέπει να είμαστε και μηδενιστές,αφορίζοντας και καταργώντας τα όσο ακούγονται από άτομα που διαφωνούμε πολιτικά.
Απάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 23.04.14
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ..ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ κ ΜΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ Κ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.
Απάντηση
ελένη ροπ. 27.04.14
Κύριε σχολιαστή η αναφορά του κ.Μπελιά στη μητέρα του κ. Κονδύλη δεν είναι εξίσου απαράδεκτη;
αλιμιωτης 23.04.14
διαβασα το σχολιο του κ. μπελια.Κατ αρχας θα ηθελα σαν πολθιτης να μας πει το προγραμμα της παραταξης του και τι θα κανουν αν κερδισουν στις εκλογες.Ο κ. μπελιας ασχοληθιηκε να μας αναλυσει την πορεια του κ.κονδυλη.Νομιζετε αυτο θελαμε να δουμε?????Δεν διεκρινα αντιθετως απο οτι λετε να ασχολειται κανεις με την μητερα του κ.μπελια.Αντιθετως ο κ. μπελιας αναφερθηκε στην μητερα του κ. κονδυλη.Ξερετε τι διαπιστωσα?100 και βαλε σχολιε γιατι το αρθρο αναφερετε στον κονδυλη.Λοιπον θα σας πω κατι και αν θελετε το λαμβανετε υπ' οψιν σας.Εμεις σαν οικογενεια δεν ειχαμε αποφασισει τι θα κανουνε γιατι εχουμε γενικως και μια απογοητευση.Το πιθανοτερο ηταν να μην ψηφισουμε.Τωρα ομως θα παμε και θα ψηφισουμε κονδυλη.Σκεφτηκαμε οτι για να γινεται τοσο ντορος κατι γινεται που δεν το καταλαβαινουμε.Θα τον ψηφισουμε λοθπον μηπως κατι καλυτερο γινει στον αλιμο.Αν δεν μας κανει δεν θα τον ξαναψηφισουμε.Θα ηθελα ο κ.μπελιας να μας πει και για ολους αυτους που παιρνουν στην δουλεια για μικρο χρονικο διαστημαΑν ξερει.
Meropi Palatianou 22.04.14
Ton kurio Contarini den ton gnorizo prosopika.Ton exo parakolouthsei se kapoies dialekseis tou palaiotera kai teleftaia sto Palaio Faliro otan parousiase ena biblio.Omos afta pou akouo gia to prosopo tou apo ton dhmarxo kon Xatzidaki kai poly kosmo sto Faliro,einai mono thetika kai epitrepste mou na ton theoro ton pio acsiopisto dimosiografo se topiko epipedo kai parapano.Exo sigeneis ston Alimo kai mou eipan oti ta pragmata ekei einai opos akrivos ta grafei o kos arthrografos.
Απάντηση
ΨΕΚΑΣ 22.04.14
μην μαλλωνετε ρε παιδια ο ορφανος θα εκλεγει παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τον φαμε τον κονδυλη
Απάντηση
ανεξάρτητος 22.04.14
τέτοιο στημένο άρθρο.... καλά μην κάνετε έτσι... αλλά ας μας παρουσιάσει ο πρώην αντιδήμαρχος τα πεπραγμένα του....όχι η μαμά του στο σύλλογο. τα δικά του στο δήμο...ΥΓ το ξέρει η μαμά του ότι διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι είναι ανεξάρτητος;
Απάντηση
παπαδοπουλος βασιλης 22.04.14
Ανεξαρτητε???αν εισαι μαγκας η μαγκιτισα βγες απο την ανωνυμια και τραβα ρωτα τον ΚΟΝΔΥΛΗ για την απορια σου.Ειμαι σιγουρος θα σου τη λυσει!!!!!!!
Απάντηση
ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ 22.04.14
εμενα η μαμα μου ξερει τι ψηφιζω???εσενα η δικια σου ξερει τι παιδι λουλουδι εχει????σαν δεν ντρεπεσαι!!1να ξερετε ομως οτι αυτου του ειδους οι συμπεριφορες ειναι που μας κανουν να ψηφιζουμε κονδυλη ρεεεεεεεε κονδυλη δαγκωτοοοοοοοο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Απάντηση
ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ 24.04.14
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ - ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ 20 ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ 20 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΕΤΣ ΕΙΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!! ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ! ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ! ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ!! ;)
Τεμπελόσκυλο 22.04.14
Έχει να πέσει κλάμα στον Άλιμο όταν βγει ο Κονδύλης,που θα ακούγεται μέχρι την Ιερουσαλήμ.Θα χάσουνε το"Μεροκάματο"από το δήμο πολλοί συνάδελφοί μου. Γιαυτό έχουνε πάθει ταράκουλο με τις αλήθειες που διαβάζει όλος ο κόσμος δω μέσα.Έχει να πέσει πείνααααααααα!
Απάντηση
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ 22.04.14
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ??ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ"ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ-ΑΛΟΥΚΟΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΓΛΟΙ"!!ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ 100ο/ο!!ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΝΑ Ο ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ.ΤΑΣΠΑΣΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
Απάντηση
αδέκαστος 22.04.14
Ρε Μπελια έχεις καταλάβει οτι δεν πρόκειται να περάσετε στον β γύρο και σας εχει πιάσει όλους πανικό με τον κονδύλη ε?
Απάντηση
Υπάλληλος στον δήμο 22.04.14
Αντρέα προχώρα και είμαστε μαζί σου. Όλοι οι βολεμένοι στον δήμο που θα τους χαλάσεις την σούπα σε βρίζουν. Προχώρα και τσάκισέ τους
Απάντηση
Γιάννης Μπελιάς 22.04.14
Κατ αρχή ένα σχόλιο για την ανωνυμία των περισσότερων σχολιαστών . Αν κάποιος ντρέπεται να πει επώνυμα αυτά που γράφει καθίστανται αυτόματα ύποτττα . Πολιτικό διάλογο κάνουμε παιδιά. Καλό είναι να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε. Θα γνωριστούμε καλύτερα έτσι.Τελικά πρέπει να αποφασίσετε με ποιόν τα έχουμε βρει. Με τον Θάνο Ορφανό η την Ελένη Μπελιά . Γιατί τελευταία γινόμαστε δέκτες γραφικών σχολίων και άρθρων τα οποία τυχαία προέρχονται από έντυπα η blogs που στηρίζουν τον Αντρέα Κονδύλη. Έχετε σκεφτεί ποτέ το αυτονόητο ? Ότι οι πολιτικές επιθέσεις από τους συνδυασμούς στον Αντρέα δεν οφείλεται αγαπητοί σε φανταστικές και οργανωμένες από κοινού επιθέσεις αλλά στο ότι το πολιτικό προφίλ που προσπαθεί να περάσει είναι ψεύτικο. Για να γίνω σαφέστερος. Ας δούμε την πολιτική ιστορία του Αντρέα Κονδύλη στα Δημοτικά δρώμενα. 2002 . Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ λόγω προσωπικής έντονης διαμάχης της μητέρας του με τον τότε Δήμαρχο Αλέκο Αλούκο κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αριστείδη Θωμόπουλο ( από τον Δημοτικό συνδυασμό που προέρχεται το ΑΝΩ ΚΑΤΩ ) . Τη δεύτερη Κυριακή στηρίζει με πάθος τον συνδυασμό του Κώστα Ματζουράνη τόσο που εξέπληξε και εμάς τους ίδιους τότε. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος και σε ένα χρόνο εγκαταλείπει τον Αριστείδη Θωμόπουλο και ανεξαρτητοποιείται. Από τότε διαφαίνεται σε όλους μας ο στόχος του γίνει Δήμαρχος. 2006 Κατέρχεται με τον Θάνο Ορφανό και εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος . Πρωτοκλασάτο στέλεχος της διοίκησης Ορφανού, Αναπληρωτής Δημάρχου στη Δημαρχιακή Επιτροπή τη σημαντικότερη επιτροπή στο Δήμο, Αντιδήμαρχος και πρόεδρος των παιδικών σταθμών στους οποίους δημιουργεί και μεγάλο οικονομικό έλλειμμα. 2010 Κατέρχεται με τον Θάνο Ορφανό και εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος . Πρωτοκλασάτο και πάλι στέλεχος της διοίκησης Ορφανού και 3 χρόνια Αντιδήμαρχος ( ο μόνος νομίζω με 3 χρόνια Αντιδημαρχία) . Ποτέ δεν έχει καταψηφίσει απόφαση της διοίκησης και πώς να το κάνει αφού λόγω θέσης ανήκει στο στρατηγικό επιτελείο της. Και ξαφνικά ανακαλύπτει ότι όλα αυτά τα παλιά σχήματα οδηγούν στο τέλμα και αρχίζει έναν δήθεν ανεξάρτητο αγώνα κλπ κλπ . Αυτός που επικαλείται το νέο έχει ακολουθήσει την πάγια περπατημένη αυτών που αφήνουν τις παρατάξεις τους καταγγέλλοντας τες Υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τόσα χρόνια τι γίνονταν και τα ανακάλυψε 1 χρόνο πριν τις εκλογές . Λυπάμαι αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο το μόνο που αποδεικνύει είναι η τεράστια ανικανότητα στο να διοικείς. Ουσιαστικά είναι η ίδια ανικανότητα που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια η διοίκηση Ορφανού – Κονδύλη .Μπορεί τα τσιτάτα περί ανεξάρτητου και νέου υποψήφιου να φαντάζουν ωραία επικοινωνιακά αλλά το πολιτικό βιογραφικό μιλάει και δείχνει έναν πολιτικό γυρολόγο Εμείς σαν δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Τσαμπαρλή θα καταδείξουμε με πολιτικό σκεπτικό την ανικανότητα των διοικήσεων Ορφανού – Κονδύλη και θα παρουσιάσουμε στους Δημότες το πρόγραμμα μας και τις θέσεις μας .
Απάντηση
κατινα 23.04.14
Στο κουτσομπολιο και στη λασπιτσα εισαι πρωτος κ.Μπελια. Αμα τα καταφερετε ξαναβγει οορφανος, μετα δεν θα φτυνουμε μονο αυτον, θα φτυνουμε και εσενα. Αλλα, θα μου πεις, σε νοιάζει; Τη δουλεια σου θα την εχεις κανει εσυ.
Απάντηση
ΑΛΙΜΟΣ 23.04.14
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ......ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΑΣ Η ΝΑ ΦΤΥΣΕΤΕΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΗ ΜΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ.......ΤΕΤΟΙΟ......ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 22.04.14
κΜΠΕΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ Ν ΑΡΘΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ .ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ....ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ"ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ" ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥΣ(ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ) Ο κ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ....Σ ΕΣΑΣ η ΣΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Μ ΑΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
Απάντηση
αγανακτησμενος πολιτης 22.04.14
Εσεις κυριε ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ αυτο το βλεπετε για πολιτικο λογο???????ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ για ξαναδιαβασετε καλυτερα,Αυτος δεν ειναι πολιτικος λογος ειναι κουτσομπολια χειριστου βαθμου.Περιμενουμε τον μπελια να μας πει για το σοι του κονδυλη?η την πορεια του?στον αλιμο ζουμε ΚΑΙ βλεπουμε ΚΑΙ ακουμε.,Να μας πει τι θα κανει ο συνδιασμος τους σε περιπτωση που εκλεγουν. Θα ηταν προτιμοτερο
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 22.04.14
" Από τότε διαφαίνεται σε όλους μας ο στόχος του γίνει Δήμαρχος..." ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ !
Απάντηση
Μπελαλής 22.04.14
Κύριε Μπελιά δεν μας τα λες καλά.... Η κυρία Μπελιά μάλλον μας τα λέει καλύτερα...
Απάντηση
κατω καλαμακιωτης 22.04.14
Εσεις κυριε Μπελια τι μας λετε τωρα???για τον Ανδρεα τον Κονδυλη?να μας πειτε καλυτερα για τον εαυτο σας και το σοι σας!!!αφηστε τον Κονδυλη να μας τα πει ο ιδιος τα του εαυτου του!εχετε καταλαβει οτι ειστε και εσεις μερος της αιδιας που νοιωθουμε???βγαινετε τωρα εσεις να μας πειτε για αλλους!να μας πειτε για τον εαυτο σας!πιαστε το σοι σας να ασχοληθειται και αφηστε το σοι του κονδυληΑ Η ΔΙ Α αυτο νοιωθουμε μετα απο αυτου του ειδους τις συμπεριφορες!!!!Α Η Δ Ι Α και μας την προκαλειται εσεισ
Απάντηση
παλιος καλαμακιωτης 22.04.14
κυριε ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ δεν εχετε καταλαβει οτι το ΟΥΣΤ το φωναζει ολο το καλαμακι για συμπεριφορες σαν τις δικες σας και των ομοιων σαςΑυτο ειναι το προβλημα σας ο κοσμος φτυνει και μερικοι νολιζουν οτι βρεχει και ανοιγουν ομπρελλα
Γιάννης Μπελιάς 22.04.14
Είναι ευκολο να βρίζεις το σοι μου αγαπητέ πίσω απο την ανωνυμία σου. Αν έχετε το θάρρος (που δεν το νομίζω ) να δηλώσετε ποιός είστε και να μου εξηγούσατε γιατί νοιώθετε αηδία θα μπορούσα να σας εξηγήσω τα λίγα πράγματα που έχω κάνει για τα κοινά στο Δήμο μας τα οποία προφανώς τα αγνοείτε. Ειναι επίσης ευκολο να με βρείτε στο Κάτω Καλαμακι και να μου τα πείτε κατάμουτρα. Αλλοιώς δε πρόκειται να ασχοληθώ με ανθρώπους που ντρέπονται να πούνε το όνομα τους και να βρίζουν.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 22.04.14
ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ Μ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ...ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ....ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΤΕΣ!ΑΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ...ΟΥΣΤ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ
Συνδημότης 22.04.14
Έχει δίκιο ο Κάτω Καλαμακιώτης. Μας προκαλείτε αηδία κ. Μπελιά. Σκέτη α η δ ι α ........
Χριστίνα Καλ. 22.04.14
Είμαι γέννημα - θρέμμα Καλαμακιώτισσα, γνωρίζω πολύ καλά τα δημοτικά πράγματα τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια. Στο κείμενο του κ. Μπελιά μέτρησα τουλάχιστον 5 ψέματα για τον κ. Κονδύλη. Με τέτοια λασπολογία και βρώμικο πόλεμο μόνο εσείς χάνετε κ. Μπελιά, όχι ο κ. Κονδύλης. Κατάντια...
αλιμιωτης 22.04.14
Κυριε Μπελια για ποιον κοπτεσαι για τον τσαμπαρλη η το σόι σου! Πες μας καλυτερα αν ο κονδυλης την δευτερη κυριακη ειναι με τον ορφανο τι θα κανεις εσυ!
Ανωκαλαμακιώτης 22.04.14
Θα συμφωνήσω με τον/την "μυστικά και ψέματα" πλην κάποιων χαρακτηρισμών. Η αλήθεια είναι πως ο κ. Κονδύλης ξεκίνησε με την κίνηση του εξαίρετου κ. Αριστείδη. Θωμόπουλου, αλλά όταν είδε ότι εκεί δεν είναι για καριέρα την έκανε προς τον Ορφανό. Διοίκησαν τον Δήμο παρέα επτά χρόνια, θεώρησε εαυτόν φυσικό του διάδοχο και όταν οι ... σωματοφύλακες του Ορφανού τον έκοψαν είδε το ανεξάρτητο φως. Τόσο απλά.
Απάντηση
βαλβη αλικη 22.04.14
πες τα μας ολα μην μας λες τα μισα. Ποιοι ειναι οι σωματοφυλακες??????
Απάντηση
καναπιτσα ελ. 22.04.14
πω πω πω πω ρε παιδια μερικοι δεν παιζεσται Ε λοιπον σας λεω εσεις και οι "κακιες σας"κανατε τον Κονδυλλη φιρμα!!!Κααταλαβαιτε κατι οσο τον βριζετε τοσο εμεις οι απλοι ψηφοφοροι θα τον ψηφιζουμε Γιατι για να του χυματε τοσο πολυ κατι εχει που εσεις δεν εχετε Ζουμε στον αλιμο ευτυχως πολλα χρονια Ναι κατεβηκε με τον θωμοπουλο και ηταν η εποχη που ο θψμοπουλος εβγαλε δυο δημοτικους συμβουλους Με τον Κονδυλλη ας τον εκμεταλευοταν ο θωμοπουλος>τι προβλημα εχετε εσεις?τι θελετε?πειτε μας καθαρα να ξερουμε.μονο εσεις μενετε στον αλιμο?εμεις που μενουμε?στον αγ,δημητριο?
Απάντηση
καλαμακιωτισα 22.04.14
Παιδιά ότι και να λέτε ο Κονδύλης θα είναι ο νέος δήμαρχος Αλίμου. Αντικειμενικά και μόνο εάν δειτε και τις υπολοίπες υποψηφιότητες θα διαπιστώστε ότι ο Ανδρέας είναι το κατάλληλο πρόσωπο να αναλάβει τον δήμο. Νεός, σπουδαγμένος μακρια από κόμματα και διαπλοκές. Για τον Ορφανό τι να πούμε... 8 χρόνια δήμαρχος και δεν υπάρχει τίποτα να τον θυμόμαστε... ο άλλος υποψήφιος ο Τσαμπαρλης είναι ήδη φθαρμενος πολιτικα και έχει αρκετές έχθρες στον Άlιμο για να μπορεσει να μπει δεύτερη Κυριακη. Ασε που αυτα που λέει το άρθρο για σύμπραξη ορφανου-τσαμπαρλη ειναι 100% αληθεια και έχει βουίξει όλος ο Άλιμος. Δεν ειναι κακό αλλα να βγούνε να μας το πούνε και να μην παραμυθιαζουν τον κόσμο. Όπως και να έχει εγω και οι οικογένεια μου θα ψηφίσει Κονδύλη, τον γνωρισαμε οικογενειακώς και μας έπεισε
Απάντηση
ρεκορ 22.04.14
100 σχολια και συνεχιζετε... Κύριε Κονταρίνη χτυπήσατε 'φλέβα'!
Απάντηση
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ 22.04.14
ΑΓΑΠΗΤΕ κ ΣΤΑΘΗ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.......ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ....ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΦΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΡΩΜΙΑ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΟΨΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΑΣ.ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ (!) ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ!
Απάντηση
παπαδοπουλου ελ. 22.04.14
οπως αγαητε μου???
Απάντηση
Μυστικά και ψέμματα... 21.04.14
Κάτι ξέρει ο κ. Κονταρίνης... Μέσο έχει, επέλεξε αυτές τις εκλογές να το θέσει στην υπηρεσία του Κονδύλη. Φυσικά με το αζημίωτο... Το ίδιο συμβαίνει με τους Ορφανό-Τσαμπαρλή και άλλα Μέσα. Της ίδιας σχολής είναι και οι τρεις, της ...βενιζελοσαμαρικής! Ή για να το πούμε λαϊκά: με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, αυτά τα γράμματα θα μάθεις. Κατά τ'άλλα, το πόσο ανεξάρτητος είναι ο "μικρός και τριανταφυλλένιος", μετά από μακρά και επιτυχημένη θητεία στη διοίκηση του Δήμου - δίπλα στον διαπλεκόμενο Ορφανό, είναι μόνο για χαζοχαρούμενους ψηφοφόρους. Εκτός, αν του αποδίδεται ο χαρακτηρισμός επειδή έκανε το συνδυασμό...σουβλάκι. Λίγο απ' όλα, ή πάρτε ό,τι θέλετε: και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΔΗΜΑΡ και Δράση, όλοι μαζί και αγαπημένοι . Αυτή είναι η ουσία. Τα υπόλοιπα είναι για να βρισκόμαστε σε δουλειά και να πλακώνονται τα παπαγαλάκια.
Απάντηση
παλιος καλαμακιωτης 22.04.14
Εμειδη εμεις οι ψηφοφοροι ειμαστε χαζοι και δεν ζουμε στον αλιμο και δεν βλεπουμε και δεν ξερουμε για να μας πεις εσυ που τα ξερεις ολα!!!!ποιον να ψηφισουμε ????την μπελια που τα εχει βρει μεσω του συγγενη της με τους βενιζελοσαμαρικους???βρε ολοι ιδιοι εισαστρ!!!καποιον λογο εχετε και στηριζετε τον εναν η τον αλλον για καποιον δικο σας λογο!αφου εμεις ειμαστε κοροιδα λοιπον και δεν βλεπουμε αφηστε μας να κανουμε αυτο που θελουμε να κανουμε την βλακεια μας !θα ειναι δικια μας ομως!!
Απάντηση
παλιος καλαμακιωτης 22.04.14
ΒΡΕ ΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤ παλιοσυμφεροντολογοι σας συχαθηκαμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 22.04.14
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΕΓΩ.ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ.ΑΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
παλιος καλαμακιωτης 22.04.14
εσυ ψυχραιμος και ευορεπης????????οποιος διαβαζει καταλαβαινει εσυ εισαι απο αυτους που φοραν τοσο μεγαλες παρωπιδες που δεν βλεπουν οθυτε την μυτη τους πολυ δε περισσοτερο δεν βλεπουν τον διπλανο τους Οσο για την βλακεια στην ερπιστρεφω στα μουτρα σου και μαλιστα με φορα ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ παλιοσυμφεροντολογοι ΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 22.04.14
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΑ Μ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝΕ!!!!!ΕΛΕΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ...........
ΖΗΚΟΣ 21.04.14
Ο κ. Κονταρίνης να γράφει από εδώ και πέρα ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ τα γραπτά του ο κ. Ορφανός και ο κ. Τσαμπαρλής. Αλλιώς να μην ξαναγράψει τίποτα, γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει! Όποιος δεν γραφει υπέρ του κ. Ορφανού είναι πληρωμένος, βαλτός, υποκειμενικός, αναξιόπιστος!
Απάντηση
ΠΑΠΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ 21.04.14
Γράφω και ξαναγράφω με διάφορα ψευδώνυμα και δεν πείθεστε ότι δεν πρέπει να ψηφίσετε Κονδύλη. Αμαρτωλοί, θα σας αφορίσω!
Απάντηση
Καλαμακιώτης 21.04.14
Όταν κάποιοι έκαναν αντιπολίτευση αυτός έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, τώρα είναι αργά..
Απάντηση
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 21.04.14
O k ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ Κ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ.ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΠΙΑ!ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ...ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
Αλιμιώτισα 21.04.14
Αγαπητέ παρατηρητή άλλο το ήθος και άλλο η συμμαχία, εδώ και πολύ καιρό. Αν παρακολουθούσατε τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που και ο κος Κονταρίνης παρακολουθεί συχνά, θα το είχατε δει, όπως θα είχατε δει πως ο μόνος που έχει εμπεριστατωμένη άποψη και καθαρή θέση για τα ζητήματα είναι ο κος Κονδύλης. Αφήστε λοιπόν. Πολύ καλά τα λέει ο κος Κονταρίνης. Επίσημα, δύο εναντίον είναι. Γιατί ανεπίσημα.... άγνωστον. Και δεν εννοώ επικεφαλής παρατάξεων. Όμως, καλά τα υπολογίζουν Ορφανός και Τσαπαρλής μεταξύ τους. Ο κόσμος θα τους υπακούσει?....
Απάντηση
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 22.04.14
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΛΙΜΙΩΤΙΣΑ.ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ.ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΛΙΜΟΣ.ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ Μ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.Ο . ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ κ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΣΟ...ΑΛΛΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΛΥΣΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ Ο κ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!
κατοικος παλαιου αλιμου 21.04.14
Λοιπον οπως λεει και ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ επειδη μενουμε στον αλιμο και ειμαστε ενα μικρο χωριο ΟΛΑ τα ΞΕΡΟΥΜΕ και δεν μιλαμε .Εχουμε βαρεθει πια ΩΣ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 21.04.14
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....ΦΗΦΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ Η ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ
Απάντηση
κατοικος παλαιου αλιμου 21.04.14
κυριε παρατηρητη αφηστε τον και ρο να δειξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ορφανος+Τσαμπαρλής Love 4 Ever 21.04.14
Λογικό ειναι να συμπράτουν οραφανος και τσαμπαρλης εναντίον του κονδύλη. Ξέρεις τι είναι για τον ορφανο μετά από 8 χρονια δήμαρχος να παέι σπιτι του και να χασει από τον μικρο... Επίσης ο Τσαμπαρλής εάν δεν εκλεγεί και τώρα μάλλον θα επιλέξει να πάει και αυτός σπίτι του διότι εάν εκλεγει ο κονδυλης δημαρχος προβλεπω να καθεται 20 χρονια στον δημο
Απάντηση
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 21.04.14
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Κ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ Μ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ....ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΙΜΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Κ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ???????????????????????
Απάντηση
Αντιγόνη 21.04.14
Πραγματικά μένω έκπληκτη από την αντίδραση μερικών εδώ μέσα. Ξαφνικά αυτοί που νομίζουν ότι θίγονται μόνο που δεν ποινικοποίησαν τις απόψεις του αρθρογράφου. Πώς τόλμησε ο δημοσιογράφος και μάλιστα Μεγάλο Σάββατο να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του; "Ντροπή" και άλλες λέξεις βαρύγδουπες. Και υποδείξεις κάποιων που επειδή έβγαλαν το Καποδιστριακό κατέχουν τη γνώση πως πρέπει να εκφέρεται η προσωπική άποψη του αρθρογράφου που διαμορφώνεται από την πολύχρονη παρουσία του στα δημοσιογραφικά της πόλης και την επαφή με πρόσωπα και πράγματα του Αλίμου. Ακριβώς κύριοι επειδή οι περισσότεροι γνωριζόμαστε στον Άλιμο καλό είναι αντί να βρίζετε αυτόν που έφερε στη δημοσιότητα όλα όσα οι περισσότεροι από μας συζητάμε στις παρέες μας, να κρίνουμε τα πρόσωπα κι όχι τον αρθρογράφο. Είναι ή όχι αλήθεια όλα αυτά; Συζητιούνται ή όχι στον Άλιμο; Γιατί κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας; Προς τι όλος αυτός ο χαλασμός; Τι είπε το άρθρο και πέσατε όλοι από τα σύννεφα. Πράγματα που δεν γίνονται; Μήπως δεν γίνονται συμμαχίες. Μήπως δεν γίνονται συμφωνίες; Μην τρελλαθούμε κιόλας.Κάποια στιγμή πρέπει να λέγονται κι έτσι. Όσο για τη λέξη "ντροπή" αυτή θα πρέπει να τη νιώθουν κάποιοι άλλοι κι όχι ο αρθρογράφος. Αμάν πια.
Απάντηση
Αντιγόνη 21.04.14
Αγαπητέ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ δεν καταλαβαίνω για ποιες δημοσκοπήσεις μιλάς. Αν το σχόλιό μου θεωρείται από σένα κακόβουλο, θα πω πως μάλλον είσαι προκατειλημμένος. Θα συμφωνούσα για το γεγονός ότι το Μ. Σάββατο δεν θα έπρεπε να πολιτικολογούμε, αν και οι υποψήφιοι δεν χρησιμοποιούσαν αυτές τις μέρες για την πολιτική τους καμπάνια, περιφερόμενοι από εκκλησία σε εκκλησία και από επιτάφιο σε επιτάφιο. Χρόνια Πολλά επίσης.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 21.04.14
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΤΕ .Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ(Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ)ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΑΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ 21.04.14
Χωρίς να σχολιάσω καθόλου το άρθρο... έχοντας τελειώσει τη σχολή Ε.Μ.Μ.Ε. στο Καποδιστριακό.. σχολιάζω απλά τον γράφοντα: A-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ! ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Κ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ!!! ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ!
Απάντηση
ΣΤΑΘΗΣ 21.04.14
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!! ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΠΟΣΗ ΔΟΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ Ο ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ. ΚΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΙΧΜΗΡΗ ΕΚΡΙΝΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΥΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ "ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ - ΑΛΟΥΚΟΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ". ΠΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ" ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; ΚΡΙΜΑ.
Απάντηση
ΣΤΑΘΗΣ 22.04.14
Ο "ΑΜΟΙΡΟΣ" ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΌΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ "Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ" ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΜΠΕΡΝΤΕ" ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ "ΑΜΟΙΡΕ" "ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗ" ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΟ 'ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ 22.04.14
ΑΓΑΠΗΤΕ κ ΣΤΑΘΗ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΟΥΣ Κ ΓΕΛΑΩ.ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ Κ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΙΑΙ Κ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ.ΠΑΣΧΙΖΕΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΕΞΥΨΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ(!!!!!!!!!!)ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.....ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.....ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΙΜΙΩΤΗΣ 21.04.14
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ............
λοφος πανι 21.04.14
Τι έγινε... οταν ακουμε κάποιον να λεει την αλήθεια ενοχλούμαστε??? Όπως ακριβώς τα λέέι το άρθρο έχουν γίνει στον Άλιμο
Απάντηση
ΜΑΜ.ΝΑΣ. 21.04.14
ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ. ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ; ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ; ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ! ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΣ 21.04.14
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ! Με κατάλαβες άτιμη!! ;-)
TSIRMA 21.04.14
ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΡΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ… ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΠΑΝΤΩΣ
Απάντηση
ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ 21.04.14
ΟΥΤΕ Η ΜΠΕΛΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΔΟΥΡΙΔΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΜΕΞΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΟΥΤΕ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ, ΟΥΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ, ΟΥΤΕ Ο ΗΡΩΔΗΣ. ΜΟΝΟ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
απλος ψηφοφορος 21.04.14
δεν ξερουμε εμεις ο ιαπλοι πολιτες αυτα που εσυ λες ξερουμε οτι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι απλοι πολιτες και ψφφοφοροι ειμαστε ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ για να καθαριισει ο αλιμος απο τη σαπιλα
Απάντηση
TSIRMA 21.04.14
Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΩΝΟΒΙΟΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΚΑΛΑ. Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΩΣΟΛΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ…
Απάντηση
Tsirma 21.04.14
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ε.ΡΕ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ…
Απάντηση
απλος ψηφοφορος 21.04.14
οχι δεν βγαινουν ετυσι οι δημαρχοι ο κοσμος ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ψηφιζει αυτους που δουλευουν για το καλο της πολης ψηφιζει αυτους που ειναι τιμιοι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απάντηση
κυρ στεφ 21.04.14
ο Ανδρεας Κονδυλης δεν ειναι ανεξαρτητος καθως κατεβαινει με επισημη στηριξη απο την ΔΗΜΑΡ.
Απάντηση
Μελος της ΔΗΜΑΡ 21.04.14
εσυ κυρ.στεφ, που το ξερεις???ησουν μπροστα????αν ναι πες μα3ς και εμας να ξερουμε
Απάντηση
alimos city 21.04.14
Δαγκωτο στον Κονδύλη μαγκες, μαύρο στους δεινοσαυρους ορφανο και τσαμπαρλη
Απάντηση
Ψηφοφόρος 21.04.14
Συμφωνώ με τον τίτλο σας κύρ.Κονταρίνη. Όμως ας ξέρουν ο κύρ.Ορφανός και ο κύρ.Τσαμπαρλής ότι στην κάλπη θα είμαστε "ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ". Μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
Απάντηση
ΣΠΥΡΟΣ Δ. 21.04.14
Ακριβεστατο ρεπορταζ, με τεκμηριωση. αυτα ακριβως συζητανε οι Αλιμιώτες, εχουμε πλεον αντιληφθεί το ρολο και των δυο κυριων. Αναρρωτιομαστε ολοι 'γιατι δεν κατεβαίνουν μαζι ο Ορφανός και ο Τσαμπαρλης'.
Απάντηση
Μυρτώ Χρ. 20.04.14
Από ότι φαίνεται από τις αντιδράσεις, ο κ. Κονδύλης πάει πολύ καλά και οι άλλοι δύο κύριοι έχουν τσουρουφλιστεί με το άρθρο. Περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα να τους μαυρίσω και τους δύο στην κάλπη!!!!!!!!!!
Απάντηση
ΠΑΡΑΛΙΑΣ 20.04.14
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Ν.ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ"ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ"ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΡΦΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ.Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΚΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ"ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ,ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ,ΦΙΛΤΑΤΗ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ"ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Απάντηση
Ακτη Τζελεπη 20.04.14
Ασε μας ρε ΠΑΡΑΛΙΑΣ στην ησυχια μας.Εμεις που ζουμε δηλαδη???περιμεναμε εσενα να μας τα πεις!!!!εμεις δεν διαβαζουμε?ασε μας να ψησουμε το κοτοπουλο μας γιατι για αρνι δεν εχουμε!Περιμεναμε ενα διμηνακι και εμεις αλλα ο κ.ορφανος προτιμησε ποιο κολλητους του!!!!Δεν ωπειραζει απο αυτους θα μαυριστει πρωι πρωι την ημερα των εκλογωνΕγω θα τον ψηφισω μηπως και εκλεγει πραγμα που το βλεπω πολυ δυσκολο βεβαια για να δουν κατι ξυπνιοι δσαν και σενα τον αλιμο να τον οδηγει στο ναδιρ στα ταρταρα που λενεΕισαι οκ???τωρα???Αντε και χρονια πολλα
Απάντηση
Alimiotis 20.04.14
Το παραμύθι με τον νέο και ανεξάρτητο υποψήφιο δεν θα το φάω, σας ευχαριστώ. Ευτυχώς όλο και περισσότεροι αρχίζουν και καταλαβαίνουν...
Απάντηση
ΤΟΝΙΑ ΜΑΡΚ. 20.04.14
ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ. ΚΟΝΔΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Απάντηση
Ζεκα Α. 20.04.14
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εχουμε καταλαβει εμεις οι ψηφοφοροι που μας θυμοσαστε μονο στις εκλογες οτι αν δεν βγει ο κονδυλης ο αλιμος ειναι χαμενοςΓιαυτο ο αλιμος ψηφαει ΚΟΝΔΥΛΗ δαγκωτο
Απάντηση
Insider 20.04.14
Το νέο στον Αλιμο είναι ο Κονδύλης;;; Είστε σοβαροι;;;12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και τα μισά Αντιδήμαρχος και είναι το καινούργιο;;; Ο νέος άνθρωπος;;;;Γιατί;;;επειδή είναι 35;;;λαικιστής, παλαιας πολιτικής κουλτούρας, υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, διορισμούς, δουλειές!!! Πετάει λάσπη με το κιλό στους αντιπάλους του και εκπροσωπεί το καινούργιο!!!! Να τον χαιρεστε...
Απάντηση
Απλος πολιτης 20.04.14
Δεν σε ξερω και μπορει να εισαι ο οποιοσδηποτε θα σου πω ομως κατι εγω ενας απλος πολιτης.Μαλλον εχεις μπερδευτει.Αυτο που περιγραφεις μονο ο κονδυλης δεν ειναι Υποσχεσεις ταξιματα δουλεια και λοιπα μονο ο ορφανος κανει Ναι στο λεω εγω που πηραν διμηνο το γυιο μου.Εκανα οτι εχω στραβωσει μαζι του και μου τον πηραν το γυιο.ομως ακομα τον εχω αχτι τον ορφανο για την συμπεριφορα του.Γιαυτο στις εκλογες θα ψηφισω τον ποιο τιμιο και τον ποι ηθικο απο ολους και αυτος ειναι ο κονδυλης
Απάντηση
παναγιωτης καλ. 20.04.14
Φιλε και μονο που τον βριζεις ετσι, δειχνεις πόσο τον φοβαστε. Καμια σχεση αυτα που λες με την πραγματικοτητα. Θα τον ψηφίσω.
Απάντηση
ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ 19.04.14
Θα τον λιώσουμε τον Κονδύλη, θα τον συνθλίψουμε, θα τον κάνουμε πολτό
Απάντηση
Βαρδακαστ. Μαριος 20.04.14
Οχι μονο πολτο, και σαπούνι να τον κανετε, και μαρμελάδα. Ρε ουστ απο δω, θα απειλείτε κιολας, νονοί της νύχτας
Απάντηση
G. D. 19.04.14
O κ.Ορφανός θα ξαναβγει, έχω αδιάσειστα στοιχεία. Όλο το ποσοστό του Τσαμπαρλή στο β' γύρο θα πάει στον κ. Ορφανό. Με 60% τουλάχιστον θα ξαναβγει ο κ. Δήμαρχος, μπορεί και με 70-75%.
Απάντηση
Τσαμπαρλικα 20.04.14
Σιγα το νεο που μας λες Οκοσμος τοχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι
Απάντηση
κλεφτρόνι 19.04.14
Ζήτω ο Ορφανός! οτι και να λες κονταρινη, αφτόνανε θελουμε και αφτονανε θα ξανακανουμε δημαρχο
Απάντηση
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΚ. 19.04.14
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ. ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΑΓΚΑΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!
Απάντηση
Γιωργος Μ. 19.04.14
Συχαρητήρια για το άρθρο σας κύριε Κονταρίνη. Να ξέρετε ότι έχει 'ζεματίσει' πολλούς μασκαράδες στον Άλιμο. Νομίζανε ότι με τη μάσκα που φοράνε θα μας πιάσουν όλους κορόϊδα. Μόνο τον εαυτό τους κοροϊδεύουν και κανέναν αλλον. Και πάλι μπράβο.
Απάντηση
ΖΙΖΑΝΙΟΝ 19.04.14
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ-ΟΡΦΑΝΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΔΙΑΝΑ!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
Απάντηση
ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ 19.04.14
- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.- ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ MEDIA.
Απάντηση
νασια γ. 19.04.14
μπραβο κε Κονταρινη, ξεμπροστιασε τους. νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο και δεν ξερουμε τι κανουν πανω στη πλατη μας. τα 'συνεταιρακια', έτσι τους λεει ολος ο κοσμος. και δεν ειναι μονο εναντιον του Κονδυλη. ειναι εναντιον ολονων των Αλιμιωτων που θελουν να δουν ασπρη μερα. τους σιχαθηκαμε πια
Απάντηση
ΟΡΕΣΤΗΣ Μ. 19.04.14
Πω πω κακιούλες..... Τσούζει πολύ, τσούζει η αλήθεια!!!!
Απάντηση
Αντώνης 19.04.14
Για την ουσία του πράγματος δεν βλέπω να σχολιάζεις. Αν αυτά που λέει ο αρθρογράφος είναι αλήθεια, ή όχι. Αυτό είναι το σοβαρό. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοησίες όταν απουσιάζουν τα επιχειρήματα. Ενοχλούνται όσοι βλέπουν να ξεμπροστιάζονται οι απώτερες σκέψεις τους. Ας βγει ο Ορφανός κι ο Τσαμπαρλής να πουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο για να γνωρίζουν και οι ψηφοφόροι τους τι θα ψηφίσουν.
Απάντηση
Θεανώ Μερσιάνου 19.04.14
Κύριε"ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ",ένας ανθρωπος Πανεπιστημιακού επιπέδου,εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα ως δικηγόρος,που έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία κανονικά και δε την έκανε γυριστή,που έχει διατελέσει 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος,δεν μπορεί να γίνει δήμαρχος γιατί έιναι"παιδαρέλι"όπως τον αποκαλείτε?Κρίμα στην κρίση και τα..."επιχειρήματά"σας!!Δηλαδή τον 38χρονο που τον έκαναν πρωθυπουργό οι Ιταλοί,δειώχνοντας τους μεγαλύτερους"παλαιο καραβάνες"έκαναν λάθος??Κύριε Κονδύλη θα σας ψηφίσω και εγώ και η οικογένειά μου.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Απάντηση
ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΙΣΣΑ ΠΑΝΙΤΙΣΣΑ 19.04.14
ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ.Η..."ΑΓΑΠΗ"ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΥΛΙΖΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ"ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ"ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΙ ΤΥΠΟΙ!!ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Απάντηση
ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ 19.04.14
Ο ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΘΑΝΟ ΟΡΦΑΝΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
Απάντηση
Λαμογιδης Λ 19.04.14
Πες τα ρε χρυσοστομε! ορφανουκος και παλι ορφανουκος.Πως την βλεπουν δηλαδη την δουλεια?θα μεινουμε ανεργοι?Ο Χ Ι ποτε ορφανος και παντος καλαμακιου να ξερουμε τι λεμε ανεργοι να μενουν οι αλλοι οχι εμεις !
Απάντηση
Σύλλογος Αρματωλών + Κλεφτών 19.04.14
Άτιμε Κονδύλη, τι μας έχεις κάνει!!!!!! Έτσι και φύγει το ψητό από τα χέρια μας, θα σε κυνηγάμε όσο ζούμε. Πας να μας καταστρέψεις, το καταλαβαίνεις;;;;
Απάντηση
ΝΤΑΛΙΚΕΡΜΑΝ 19.04.14
Γιατί νευριάζουν τα τσιράκια του Ορφανού και βρίζουν; Δεν τα ξέρουν τι μαγειρευει ο αρχηγος τους με τον εκλεκτο της ΝΔουλας κ. Τσαμπαρλη; Θελετε ολοι να προσκυνανε τον Ορφανο; Ανεβειτε στη νταλικα να σας παω μια βολτα στην παραλια να δειτε τα χαλια τους
Απάντηση
ΠΑΠΑ-ΚΟΝΟΜΑΣ 19.04.14
Ευλογημένος να είναι ο Τσαμπαρλης που στηριζει τον Ορφανό. Ευλογημένος να έιναι ο Ορφανος που θα εξαφανίσει τον επάρατο Κονδύλη. Να μη βρει τη ψηφο του το 'ΑΝΩ ΚΑΤΩ' με τις αριστερες του θεσεις, να ειναι ευλογημένη ομως η Μπελια που αγαπαει τον Τσαμπαρλη. Κύριε ελέησον, να κάνουμε ωραίες μπιζνες στην παραλία. Δι' ευχών...
Απάντηση
Σοφία Κ. 19.04.14
Συγχαρητήρια κύριε Κονταρίνη για το άρθρο σας, αυτά γίνονται και λέγονται στο Καλαμάκι. Ο Τσαμπαρλής γυρνάει και λέει ότι η Μπελιά θα τον στηριξει στο Β΄ γυρο λόγω προσωπικής τους σχέσης. Να ενοχληθεί το "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμακι" με αυτά που λεει ο Τσαμπαρλής, όχι με εσάς που τα γράφετε. όσο για τους αλλους, που βρίζουν, τους οπαδους του Ορφανου, ξέρουμε το ήθος τους, δεν περιμεναμε τώρα να το διαπιστώσουμε
Απάντηση
S.T. 19.04.14
Τσούζει η αλήθεια, και πονάει πολύ........ Μπράβο στο ΒΗΜΑ που λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τον Ορφανό 'αγκαλίτσα' με το Τσαμπαρλή στη Θουκυδίδου, να πίνουν καφέ σαν φιλαράκια. Και έχουν μερικοί το θράσος να βρίζουν το ΒΗΜΑ που τα γράφει. Πόσα σας πληρώνουν ρε για να βρίζετε το ΒΗΜΑ και τον Κονδύλη; Πόσα σας έχουν σκάσει; Ή μήπως έχετε βολευτεί μόνο με κανένα διορισμούλη, από αυτους που έκανε ο Ορφανός προκλογικά;;;;;;
Απάντηση
Lef 19.04.14
Ελεος Ρε Βημα online με αυτα που γράφεις για τον Κονδυλη. Ουτε δικό του να ήταν το site...
Απάντηση
παπαδοπουλου ελ. 19.04.14
δηλαδη σε ενοχλει αυτο αν ηταν του ορφανου η του τσαμπαρλη θα σου αρεσε καλυτερα???εχεις κανα διμινο και ανησυχεις???ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΣΤ α πο εδω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΤΤ κονδυλη θα ψηφισουμε για να πατε σπιτια σας ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤ
Απάντηση
Ακριβιδη ελπις 19.04.14
Κ. παναγιωτη Σταυρου μας περνας για ηλιθιους?βαρεθηκαμε πια εμεις οι πολιτες του αλιμου που το μονο που ζηταμε ειναι το καλο της πολης μας Εμεις ΔΕΝ θελουμε διορισμους .εμεις ΔΕΝ θελουμε διμηνα.Εμεις ΔΕΝ ζηταμε μεριδιο απο παρανομα και νομιμα κερδη .εμεις ΔΕΝ θελουμε παπατζηδες .εμεις ΔΕΝ θελουμε λαμογια .εμεις ΔΕΝ θελουμε αυτους που ταχα ενδιαφερονται εμεις θελουμε αυτους που νοιαζονται πραγματικα για την πολη μας.Ε λοιπον ειτε σου και σας αρεσει το βρηκαμε στο προσωπο αυτου του νεου ανθρωπου του ανδρεα του κονδυλη .
Σταυρος Π. 19.04.14
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ Ο ΚΝΔΥΛΗΣ; ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ "ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ" Ο ΚΟΝΔΥΛΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Κ.ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!!!!!
Παναγιώτης Σταύρου 19.04.14
Δηλαδή εσύ αυτό καταλαβαίνεις; Ότι πειράζει αν είναι του ενός ή του άλλου το site?Αυτο που ενοχλεί και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ είναι ότι ένας -στην ηλικια και μόνο- νέος υποψήφιος επιστρατεύει μέσα ενημέρωσης (χωρίς να ξέρουμε το αντάλλαγμα) να γράφουν για αυτόν... Δεν ειναι ανησυχητικό αυτό το φαινόμενο για εσένα; Ό,τι θα κάνει τα πάντα για την εικόνα του και φυσικά ίσως αυτή η -απροκάλυπτη υποστηρικτή - τάση κάποια στιγμή θα πρέπει να αποπληρωθει?
Κονδύλης = ΠΑΣΟΚ, συριζα, ΔΗΜΑΡ ή ΔΡΑΣΗ? 19.04.14
Ανεξάρτητος!!! Ας γελάσουμε...όλα τα πασόκια στο υπογειο του μαζεύονται και από εκει περνούσαν όλοι οι βουλευτές της Β' Αθήνας! Πιο πασοκος απο τον Κονδύλη δεν υπάρχει στον Άλιμο...μέχρι και για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είχε βάλει υποψηφιότητα!Βέβαια πιο πριν ήταν με το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το παίζει υποψήφιος με τη ΔΡΑΣΗ και τη ΔΗΜΑΡ...τελικά ελπίζω να μην καταλήξει σαν τον Άδωνι..να κάνει πέρασμα και απο την ΝΔ.
Απάντηση
ΟΡΦΑΝΟΣ + ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ = Love for ever 19.04.14
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ) ΕΡΩΤΑ!!!!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!
Απάντηση
ΟΡΦΑΝΟΣ + ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ = Love for ever 19.04.14
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ) ΕΡΩΤΑ!!!!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!
Απάντηση
Λόφος Πανί 19.04.14
Κύριοι του ΒΗΜΑτος συχαρητήρια. Γράφετε την απλη αληθεια που όλοι γνωρίζουμε και τωρα κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία και τον ύπνο τους.
Απάντηση
Ορφανός = ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 19.04.14
Ο ΚΑΡΑ-ΠΑΣΟΚΟΣ Ορφανός, με άκρες σε όλα τα βουλευτικά γραφεία, εάν θυμάμαι καλά: έφυγε από τον Αλούκο και ανεξαρτοποιηθηκε, βγήκε δήμαρχος 2 φορες με το ΠΑΣΟΚ, την πρώτη φορά τον στήριξε και ο Ταρασιάδης (ΛΑ.Ο.Σ.), τη δευτερη και η ΔΗΜΑΡ, τώρα κατεβαίνει λέει δήθεν ανεξάρτητος, αλλά στις συγκεντρώσει του πάει ολο το παλιο ΠΑΣΟΚ και έχει και δεκανικι το Τσαμπαρλή (Ν.Δ.). Κάνω λάθος; Και μετα μιλάτε για τον Κονδύλη; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ!!!!!!
Απάντηση
παλαιος καλαμακιωτης 19.04.14
εσυ που τα ξερεις ολα αυτα?????βρε δεν πα ναναι οτι θελει αυτον θα ψγηφησουμε για να σωθει το καλαμακι αντε ολοι σδας απο εδω παλιο δοσηλογοθι να ησυχασουμε αι στο κορακα παπα κονομες ΟΛΟΙ
Απάντηση
Νικολάου Χριστίνα 19.04.14
Ντροπή...Αλλαξτε τουλάχιστον το όνομα σας σε "Γραφείο Τύπου του κ.Κονδύλη" για να έχετε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια...Αποσπασματικά παίρνετε φρασεις και βγάζετε συμπέρασμα...Το Ανω Κάτω στο Καλαμάκι ποτέ δεν θα έμπαινε σε τέτοιες συνεργασίες...αλλά να φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης;Ο Κονδυλης δεν εχει υποψηφια την αδερφη του ιδιοκτήτη ειδησεογραφικών site? Για να μη μιλήσω για εσάς που δεν παίζετε καμια δράση απο το Ανω και Κάτω στο Καλαμάκι. Πόσα λεφτά τελικά σκάει θα μας πείτε;
Απάντηση
Παρατηρητής 19.04.14
Κα Νικολάου, γιατί ενοχλείστε; Αυτά που γράφει ο κ. Κονταρίνης είναι αλήθεια. Ο ίδιος ο κ. Τσαμπαρλής διαδίδει ότι έχει πρόσβαση στην κα Μπελιά μέσω του αδελφού της και ότι συνεννοείται μαζί της. Εάν αυτό δεν είναι αλήθεια, να κηνυγήσετε τον κ. Τσαμπαρλή, όχι το δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ.
Απάντηση
Γιάννης Μπελιάς 22.04.14
Αγαπητέ ανώνυμε παρατηρητή.Σε ενημερώνω ότι αυτό που αναφέρετε είναι ανακριβέστατο και κινείται στις παρυφές του ψεύδους και της συκοφαντίας. Προφανώς μπερδεύετε στο μυαλό σας με τη λέξη πρόσβαση τις ανθρώπινες σχέσεις με τις πολιτικές διαφορές. Με την αδερφή μου Ελένη έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά ταυτόχρονα καθημερινή μεταξύ μας"πρόσβαση" λόγω της μεγάλης αδερφικής μας αγάπης. Αυτό είναι γνωστό σε όλο το Καλαμάκι και είναι αφελές να προσπαθείτε να αποκομίσετε πολιτικά οφέλη με τέτοια σχόλια. Θα προτιμούσα βέβαια να τοποθετείστε με τα αληθινά σας στοιχεία ωστε να κάναμε μια πιό επικοδομιτική συζήτηση από κοντά.
!!!! 19.04.14
Λένε ότι, όποιος σχολιάζει μ' αυτό τον τρόπο έχει τους... λόγους του. Όσο για τα υπόλοιπα, προφανώς κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια...
Απάντηση
Λαμόγιο + Παπατζής 19.04.14
Αλιμιώτες ψηφίστε Ορφανό. Εμείς ενώσαμε δυνάμεις και τον στηριζουμε δυνατα. Αφήστε τον Κονταρινη να γραφει οτι θέλει. Όλοι πάμε ορφανό!
ΝΤΑΛΙΚΕΡΜΑΝ 19.04.14
Ντροπη σε σενα Νικολαου Χριστινα, που βριζεις όποιον λεει τη πικρη αληθεια. Ρε Κονδυλη θα ριξω και εγω, να ξεβρωμισει ο τοπος... παει και τελείωσε
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.