ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Προσχωρήσεις, αναμονές και... "αρχηγίες" στο Παλαιό Φάληρο

Του Νικόλα Κονταρίνη 0 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 17:15

Οι προεκλογικές "ζυμώσεις" στο Φάληρο, όπως και σε άλλους δήμους βέβαια, έχουν αρχίσει για τα καλά.

Ο εικονιζόμενος δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Βουλγαρέλλης, έκλεισε οριστικά με τον δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη, ο οποίος θα τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του για τις εκλογές του προσεχούς Μαϊου, επαληθεύνοτας στο ακέραιο όσα είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά μας.

Σε στάση αναμονής, μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, βρίσκονται οι Γιάννης Τριάντος, Σπύρος Μινέτος και Γιάννης Βοργίας, όλοι δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν με τον συνδυασμό "Αλλαγή στο Φάληρο (απ' όπου και ο Γιάννης Βουλγαρέλλης), αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τότε υπολογίζεται ότι θα τους απαντήσει ο Στέλιος Βαλέτας στην πρόταση που του έκαναν να τον στηρίξουν ως επικεφαλής, μιας νέας δημοτικής παράταξης, η οποία, όμως, θα είναι αμιγώς ανεξάρτητη.

Ως γνωστό και ο κ. Βαλέτας είναι αυτή τη στιγμή εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής κεντροαριστερού συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας.

Σε ότι αφορά τώρα, την αποδεκατισμένη πια πλευρά της μείζονος μειοψηφίας (αξιωματική αντιπολίτευση), μάθαμε πως, ο αρχηγός της Νίκος Δέτσης, στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο θα ανακοινώσει επίσημα το πρόσωπο που θα εκπροσωπεί πλέον την παράταξη, αφού ο ίδιος δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, κάτι που έχουμε γράψει παλαιότερα άλλωστε.

Στην περίπτωση αυτή, όμως, το ερώτημα που ευλόγως προκύπτει είναι, κατά πόσο η αρχηγία θα δοθεί στον στενό το συνεργάτη, δημοτικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Βασιλείου ή, σε άλλο πρόσωπο, το οποίο - όπως ακούγεται - θα προέρχεται από την πτέρυγα της πλειοψηφίας και από την οποία αυτό έχει ανεξαρτητοποιηθεί!

Και ασφαλώς, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ο κ. Βασιλείου θα έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται κατάφωρα αδικημένος.

Ες  αύριον λοιπόν, τα σπουδαία.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.