ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 21:18

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης αποφασίζει

0 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 17:50

Αποφασίστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η επαναφορά των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων των οδών Ποσειδώνος και Στ. Σαράφη στην προηγούμενη κατάσταση (η Ποσειδώνος άνοδος από Λ. Πρωτόπαπα προς Λ. Παναγούλη και η Στ. Σαράφη κάθοδος από Λ. Παναγούλη προς Λ. Πρωτόπαπα), προκειμένου να επιλυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρουσιάζεται σήμερα σε τοπικό επίπεδο, και μέχρις ότου σχεδιασθεί κυκλοφοριακή μελέτη για την ευρύτερη περιοχή.

Ομόφωνες αποφάσεις ελήφθησαν για τη συγκρότηση της ομάδας Διοίκησης Έργου για το πρόγραμμα «Διαύγεια», από υπηρεσιακούς παράγοντες και υπαλλήλους του Δήμου, της Επιτροπής Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα απαρτίζεται από το δημοτικό σύμβουλο κ. Αλ. Κοντονίκα, ως Πρόεδρο, το δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Αραμπατζή, το δημότη κ. Ε. Κεφαλά και υπηρεσιακούς παράγοντες, και για τον ορισμό του Αντιδημάρχου κ. Α. Βασιλείου, ως Προέδρου, του κ. Ι.Μπάρλα, (τακτικό μέλος) και του κ. Ά. Νόση (αναπληρωματικό μέλος), ως εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων, στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Επίσης ομόφωνα υπερψηφίστηκε η παράταση ισχύος Κανονιστικής Απόφασης, για τη ρύθμιση θεμάτων χορήγησης και ανάκλησης αδειών καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, και η δίμηνη μετάθεση του χρόνου παράδοσης του υποέργου «Δράσεις για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών του Δήμου Ηλιούπολης», ενώ καταψηφίστηκε ομόφωνα η αδειοδότηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας, επί κτιρίου στη θέση Ποσειδώνος 42 και Ναβαρίνου.

Τα διετή προγράμματα δράσης της κοινωφελούς επιχείρησης «Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» και της κοινωφελούς επιχείρησης «ΚΕΔΗΛ» εγκρίθηκαν, με την αρνητική ψήφο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του κ. Δ. Πανταζόπουλου.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.