ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 22:30

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ιδρύεται Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Ηλιούπολη

0 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 17:20

Ο θεσμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου απασχόλησε το Δ.Σ. της Ηλιούπολης κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιαννάκης ανέλυσε τη σημασία του θεσμού και εισηγήθηκε την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Ηλιούπολη αφού σκοπό έχει να ανακουφίσει τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις.

Διευκρίνισε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα λειτουργεί καθημερινά, όπως όλα τα αντίστοιχα καταστήματα και με τις ίδιες τιμές, και θα μπορούν από αυτό να ψωνίζουν όλοι οι δημότες, αφού τα είδη που θα διαθέτει θα είναι άριστης ποιότητας. Από την στήριξή του άλλωστε από τους συμπολίτες μας, θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο και η επιτυχής λειτουργία του, αφού τα έσοδά του θα προορίζονται για την εκπλήρωση του σκοπού του. Τέλος τόνισε, ότι το κόστος μίσθωσης του χώρου όπου θα στεγαστεί, θα καλυφθεί από την παρακράτηση του 20% των αποδοχών των αιρετών μελών της Δημοτικής Αρχής, ενώ όλο το υπόλοιπο κόστος λειτουργίας του θα αναλάβει η Μη Κερδοσκοπική Κοινωνική Συνεταιριστική Οργάνωση, με την επωνυμία «ΕΔΡΑ», που συνεργάζεται με πολλούς ακόμη Δήμους για ποικίλους κοινωνικούς σκοπούς, και διαθέτει τη σχετική τεχνογνωσία και άριστες συστάσεις.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, η ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποφασίστηκε, με τη θετική ψήφο των συμβούλων της συμπολίτευσης και της παράταξης του «ΕΝΑΚ». 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.