ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην παράταξη του Διον. Χατζηδάκη και ο Γιάννης Βουλγαρέλλης;

3 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 20:35

Έντονες φήμες που κυκλοφορούν στο Παλαιό Φάληρο και τις οποίες θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε έως και ασφαλείς πληροφορίες, φέρουν το δυναμικό, όπως τον χαρακτηρίσαμε σε πρόσφατη αναφορά μας, δημοτικό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Βουλγαρέλλη, να έχει συμφωνήσει με τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη να προσχωρήσει στην παράταξή του.

Όπως και να 'χουν όμως τα πράγματα τις επόμενες ημέρες θα δούμε κατά πόσον αυτές οι φήμες θα επαληθευθούν. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα, λοιπόν. 

Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
ΖΙΖΑΝΙΟΝ 07.02.14
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΑΙ Γ.ΚΑΡΑΜΑΡΟΥΔΗΣ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΛΗ,ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!!!
Απάντηση
Σάββας Ζαχαρόπουλος 06.02.14
Γεγονός είναι ότι ο Διονύσης Χατζηδάκης με τέτοιες προσχωρήσεις από τα αντίπαλα στρατόπεδα,όχι μόνο κάνει πράξη το υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο,αλλά θα σαρώσει κιόλας.Ο κος Βουλγαρέλλης είναι πραγματικά ένας άξιος και ικανός άνθρωπος.
Απάντηση
Λευτέρης 06.02.14
Καλά κάνετε εσεις και κρατάτε τις επιφυλάξεις σας,όμως εγώ έμαθα ότι ο καλός δημοτικός σύμβουλος αυτός έδωσε τα χέρια και συμφώνησε με τον καλύτερο δήμαρχο της Ελλάδας.Σ.Σ.Γιαυτό σας διαβάζουμε και σας θεωρούμε την πιό σοβαρή πηγή ενημέρωσης για τις περιοχές μας,γιατί ενώ γνωρίζετε πολλά περισσότερα,εντούτοις κρατ'ατε και μία..."πισινή!!"(Και καλά κάνετε γιατί με τους πολιτικούς,ποτέ δε ξέρεις αν αλλάξουν τη τελευταία στιγμή!!)
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.