ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εν αναμονή νέας δημοτικής παράταξης στο Παλαιό Φάληρο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ 0 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 14:52

Απ' ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι από την πλευρά της αντιπολίτευσης, οι Γιάννης Τριάντος, Σπύρος Μινέτος και Γιάννης Βοργίας, βρίσκονται σε διαπραματεύσεις με τον, επίσης, δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Βαλέτα, προκειμένου να τεθεί επικεφαλής μιας καινούργιας δημοτικής κίνησης, με βασικό κορμό στελέχη προερχόμενα από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο και υπό την προϋπόθεση πως, θα είναι ένας καθαρά ανεξάρτητος συνδυασμός και δεν θα πάρει το επίσημο "χρίσμα" από κανένα κόμμα.

Από τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, μαθαίνουμε ότι, πιθανό είναι, στο νέο αυτό σχήμα να ενταχθεί και ένα άλλο δυνατό στέλεχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, ο Γιάννης Βουλγαρέλης.

Από την πλευρά του ο κ. Βαλέτας, ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε. Πάντως, γεγονός είναι ότι, τα πρόσωπα που συζητούν μαζί του, του ζήτησαν να αποφασίσει το δυνατόν συντομότερα (έως και άμεσα), αφού ο χρόνος πλέον κυλάει και τα περιθώρια στενεύουν.

Επίσης, έχουν ξεκαθαρίσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως, όταν κάποιο κόμμα θελήσει να στηρίξει αυτή την κίνηση, αυτό θα γίνει χωρίς καμία δέσμευσή τους απέναντί του και σε κάθε περίπτωση, άνευ "χρίσματος", όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά ιστορικό στέλεχος της περιοχής που πρόσκειται στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Εν αναμονή λοιπόν, των εξελίξεων, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μόλις, οι συζητήσεις καταλήξουν οριστικά.   

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.