ΓΛΥΦΑΔΑ

Νέα εθελοντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία στη Γλυφάδα

0 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 13:27

Ο Δήμος Γλυφάδας και η Οργανωτική Επιτροπή έξι Εθελοντικών Φορέων σας προσκαλούν σε συντονιστική συνάντηση σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντικής Υιοθεσίας Περιοχών τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας.

Στόχος της συγκεκριμένης συνάντησης είναι να παρουσιαστεί η νέα εθελοντική πρωτοβουλία, που σχεδίασαν οι έξι αυτοί περιβαλλοντικοί φορείς, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων. Πρόκειται για τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής ‘’ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ’’, την Τοπική Εφορεία Προσκόπων Γλυφάδας - Βούλας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τοπικό Τμήμα Γλυφάδας), την Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού, τον Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ‘’ΑΡΧΕΛΩΝ’’ και το Ελληνικό Καταδυτικό Δίκτυο ‘’ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ’’.

Απώτερος σκοπός του Προγράμματος Εθελοντικής Υιοθεσίας Περιοχών είναι η δημιουργία ενός υπεύθυνου δικτύου περιοχών εθελοντικής υιοθεσίας στη Γλυφάδα, τη Βούλα και το Κορωπί για την συνεχή προστασία και διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής μέσα από οριοθέτηση τοποθεσιών ευθύνης σε βουνό και παραλία από φορείς, συλλόγους και οργανωμένες ομάδες εθελοντών και σχολείων.

Στη Γλυφάδα στόχος των συλλόγων είναι να χαράξουν μια κοινή εθελοντική δράση αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας μεταξύ δήμου, φορέων και πολιτών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
• 7.00: Προσέλευση

• 7.15 -7.45: Παρουσίαση του Εθελοντικού Προγράμματος

• 7.45-8.30: Συζήτηση – Καταγραφή ιδεών

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.