ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προσωρινά στο δήμο Αθηναίων η πολεοδομία Ηλιούπολης

1 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 14:34

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σύμφωνα με το αρ. 94 του Ν.3852 (πρόγραμμα Καλλικράτης), από 1.1.2011 οι αρμοδιότητες των πολεοδομικών υπηρεσιών μεταφέρονται στους Δήμους.
Προβλέπεται ωστόσο ένα στάδιο προσαρμογής διετούς διάρκειας, προκειμένου οι Δήμοι να μπορέσουν να οργανώσουν τη λειτουργία τους (κτιριακή υποδομή, εξασφάλιση του απαραίτητου ανθρώπινου δυναμικού κ.τ.λ.). Κατά το διάστημα αυτό οι πολεοδομικές υπηρεσίες παρέχονται από το Δήμο ο οποίος αντιστοιχεί στη Νομαρχία που ήταν αρμόδια για τα σχετικά θέματα πριν την εφαρμογή του Νόμου. Για τους δημότες της Ηλιούπολης ο Δήμος αυτός είναι ο Δήμος Αθηναίων.

Επομένως μέχρις ότου ολοκληρώσει ο Δήμος μας τις σχετικές διαδικασίες για τη στέγαση και λειτουργία των πολεοδομικών υπηρεσιών, οι δημότες μας εξυπηρετούνται από το Δήμο Αθηναίων. Γνωρίζοντας τις επιπλοκές που έχουν δημιουργηθεί στο θέμα αυτό και τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας δεν έχει καμία ευθύνη σχετικά.

Παρ’ όλ’ αυτά θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε στενά το ζήτημα, και προσπαθούμε για την επίλυσή του, ενώ παράλληλα επιταχύνουμε κατά το δυνατόν τις διαδικασίες για τη λειτουργία των πολεοδομικών υπηρεσιών στο Δήμο μας.

14.2.2011
Δήμος Ηλιούπολης


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
sakaflias 25.03.12
se poia polaiodomia prepei na pame >>?? se poio tomea tha trellathoyme gamo tov kallikrath sas
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.