ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 17:53

ΒΟΥΛΑ

Νοσταλγούν το παρελθόν;

Γιάννης Καλoγεράς- Κονταρίνης 0 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 09:42

Εμφανή είναι τα αποτελέσματα της τοποθέτησης των διαχωριστικών κολωνακίων στην πλατεία της Βούλας. Η ροή των αυτοκινήτων πλέον είναι ομαλή χωρίς να παρατηρείται το φαινόμενο των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων κι από τις δύο πλευρές των δρόμων.

Η αιτίαση κάποιων ότι μετά την τοποθέτηση των κολωνακίων δυσκολεύει το παρκάρισμα και το ξεπαρκάρισμα των αυτοκινήτων δεν ευσταθεί, αφού ως καθημερινοί χρήστες του χώρου στάθμευσης της πλατείας,  διαβεβαίωνουμε ότι μόνο οι οδηγοί "τριαξονικών φορτηγών με τράκτορα" (δηλαδή 15 μέτρα αμάξι), θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Φαίνεται ότι κάποιοι συνηθισμένοι στα στάσιμα νερά και στην οπισθοδρόμιση της διοίκησης Μάντεση δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έφερε η νέα διοίκηση Κασιδόκωστα, έστω κι αν αυτά αφορούν μικροπαρεμβάσεις στην καθημερινότητα της πόλης.

Σ.Σ. Πότε πήραν το δίπλωμα αυτοί που δυσκολεύονται να παρκάρουν και να ξεπαρκάρουν, νύχτα;  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.