ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025, 06:08

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ιατρική κινητή μονάδα στην Ηλιούπολη

0 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 14:31

Μόλις δέκα ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα Δημοτική Αρχή διεκδίκησε και εξασφάλισε την εγκατάσταση Ιατρικής Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ στην Ηλιούπολη. 

Επιλύεται έτσι ένα μεγάλο πρόβλημα του Δήμου, αφού μέχρι τώρα όσοι  διέτρεχαν άμεσο κίνδυνο υγείας, έπρεπε να αναμένουν πάρα πολύ χρόνο, λαμβανομένου υπόψη και του κυκλοφοριακού χάους της Αθήνας, μέχρις ότου φθάσει κάποιο ασθενοφόρο για να τους συνδράμει.

Ήδη από σήμερα ο Δήμος διαθέτει δύο μηχανές του ΕΚΑΒ, με το αναγκαίο προσωπικό, για άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού, και πολύ σύντομα –ευθύς όταν διαμορφωθούν οι κατάλληλοι χώροι- θα προχωρήσουν οι αναγκαίες διαδικασίες για να αποκτήσει και ασθενοφόρα, ώστε να παρέχεται γρήγορη και έγκαιρη ιατρική βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.