ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 04:38

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Διέρηξαν το Αναψυκτήριο

0 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 13:24

Πρόσφατα, ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, έλαβαν  από τους δημοτικούς συμβούλους Τασία Τσατσούλη, Φάνη Λαγκαδινό και Παναγιώτη Μαργαρώνη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», επιστολή, σχετική με τη διάρηξη του Αναψυκτηρίου στο πάρκο Δ. Κιντή.
Η "Λαϊκή Συσπείρωση" κατηγορεί τη δημοτική αρχή για έλλειψη φύλαξης κατά τις βραδινές ώρες και την προειδοποιεί να μην αποδώσει ευθύνες στους εργαζόμενους των οποίων η βάρδια τελειώνει στις οκτώ το βράδυ.
Η επιστολή έχει ως ακολούθως: 

Προς το Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο

Κύριοι, σήμερα στο πρωί, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011, οι εργαζόμενοι στο πάρκο Δ. Κιντής και το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης διαπίστωσαν παραβίαση στο χώρο του αναψυκτηρίου και άμεσα ειδοποίησαν την Δημοτική Αρχή μέσω του κυρίου Νικηφόρου καθώς και την αστυνομία. Η αστυνομία προσήλθε για καταγραφή του συμβάντος, οι εργαζόμενοι, το σωματείο και η ¨Λαϊκή Συσπείρωση”, με εκπρόσωπο τον κ. Μαργαρώνη παραβρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση του γεγονότος.

Παρ’ ότι ενημερωθήκατε, δεν εμφανίστηκε η δημοτική αρχή σε όλη τη διαδικασία και επειδή οι εργαζόμενοι στο αναψυκτήριο έχουν αναλάβει την λειτουργία του από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. σας κάνουμε καθαρό να μην προβείτε σε καμία αξιοποίηση των γεγονότων σε βάρος τους. Το ότι στο αναψυκτήριο δεν υπάρχει φύλακας κατά τις νυχτερινές ώρες, άρα και ασφάλεια της περιουσίας του δήμου είναι ευθύνη του Δήμου και της Διοίκησης που δεν έχετε πάρει μέτρα σε μια τέτοια κατεύθυνση.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.