ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 05:21

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Επίσχεση εργασίας από έξι ψυχολόγους

0 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 13:16

Στις 18 Ιανουαρίου εστάλη στο Δημαρχείο Ηλιούπολης η κατωτέρω δήλωση επίσχεσης εργασίας 6 ψυχολόγων που εργάζονται στο Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης στα σχολεία της πόλης.

Το σχετικό έγγραφο αναφέρει τα ακόλουθα:

Προς το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” (δ.τ. Κ.Ε.Δ.ΗΛ.) με έδρα Ελευθερίου Βενιζέλου 119, Ηλιούπολη, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

Όπως γνωρίζετε εργαζόμαστε ως υπάλληλοι - Ψυχολόγοι στην επιχείρηση, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με την ειδικότητα Ψυχολόγου Π.Ε. στο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης στα σχολεία της Ηλιούπολης, από την 6η Οκτωβρίου 2010 και για διάρκεια 9 μηνών ήτοι, μέχρι την 5η Ιουνίου 2011.

Ενώ λοιπόν, από την πρόσληψή μας μέχρι και σήμερα 18-1-2011, παρέχουμε ανελλιπώς και αδιάκοπα τις υπηρεσίες μας, εντούτοις μας οφείλετε αντίστοιχα στην κάθε μία από εμάς, τα εξής: δεδουλευμένες αποδοχές μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2010 και δώρο Χριστουγέννων και μέχρι σήμερα ουδέν ποσόν μας έχετε καταβάλει σχετικά με τα άνω ποσά.

Εν όψει του γεγονότος ότι τα παραπάνω ποσά είναι απολύτως αναγκαία για την αντιμετώπιση των βιοτικών μας αναγκών, κι ενώ έχουμε εξαντλήσει κάθε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί σας και υπομονής, σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ με την παρούσα ότι από 19-1-2011, προβαίνουμε σε επίσχεση της εργασίας μας, μέχρι πλήρους αποπληρωμής ΟΛΩΝ των οφειλομένων και αυτών του χρόνου επισχέσεως.

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

Οι εργαζόμενοι

Αναστοπούλου Ευσταθία
Γιακειμή Θέκλα
Καρκάνη Αγγελική
Μαρινάκη Βενετία
Νικολοπούλου Ευγενία
Παπαντωνοπούλου Τριανταφυλλιά
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης


 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.