ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 05:06

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δεκτές οι εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής

0 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 12:40

Στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Ιανουαρίου, δεκτές έγιναν οι εισηγήσεις της δημοτικής αρχής και υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις στα ακόλουθα θέματα:

- για διατήρηση της ανεξάρτητης νομικής προσωπικότητας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης,

- για συγκρότηση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου πολιτικής προστασίας,

- για συγκρότηση Επιτροπής φορολογικών συμβιβασμών,

-για άρνηση αδειοδότησης σε δύο σταθμούς κινητής τηλεφωνίας και

-για την παράταση προγραμματικής σύμβασης με τον Ο.Σ.Κ. και την Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα για αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 10ο δημοτικό σχολείο.

Η πρόταση της πλειοψηφίας για σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής, για τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης του Δήμου και των νομικών προσώπων του, αποσύρθηκε, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι παρατάξεις της μειοψηφίας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στις Υπηρεσίες και τα θεσμοθετημένα όργανα του Δήμου, που θα διενεργήσουν τους ελέγχους -οι οποίοι έλεγχοι θα δημοσιευθούν και στο site του Δήμου για την πλήρη ενημέρωση των δημοτών-, δεν έκριναν αναγκαία τη σύστασή της,.

Τα θέματα της οδού Ποσειδώνος, και του Κοινωνικού Παντοπωλείου παραπέμφθηκαν σε επόμενο Δ.Σ.

Τέλος δηλώθηκε η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για αποκατάσταση του χώρου του Προφήτη Ηλία στην προ των παρεμβάσεων των τελευταίων ετών μορφή, με ταυτόχρονη απαγόρευση και της κυκλοφορίας οχημάτων, αλλά με ειδική μέριμνα για τα ΑΜΕΑ και τους ηλικιωμένους.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.