ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ασπραδάκης: Να φύγει το δασαρχείο από την Ηλιούπολη

0 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 11:56

Πόλη της Ανατολικής Αττικής να είναι η έδρα του Δασαρχείου Υμηττού ζητά ο Παντελής Ασπραδάκης

Την αλλαγή της έδρας τού υπό σύσταση Δασαρχείου Υμηττού (έχει οριστεί με προεδρικό διάταγμα ως έδρα η Ηλιούπολη) ζητά με ερώτησή του στην Βουλή ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Περιφέρειας Αττικής κ. Παντελής Ασπραδάκης.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής αναφέρει στην ερώτηση που κατέθεσε ότι το μεγαλύτερο μέρος του προστατευόμενου δάσους του Υμηττού καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων που έχουν σχέση με το δασαρχείο, αφορούν κατοίκους του Κορωπίου, της Βάρης, της Βούλας, της Βουλιαγμένης, της Παιανίας, των Γλυκών Νερών κ.ά.
Από τα παραπάνω είναι κατανοητό ότι η επιλογή της Ηλιούπολης ως έδρας του δασαρχείου δεν θα εξυπηρετήσει ουσιαστικά τους χιλιάδες κατοίκους των περιοχών που προαναφέρθηκαν, καθώς υπάρχει δύσκολη προσβασιμότητα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μεγάλη απόσταση.

Και αναφέρει κλείνοντας την ερώτησή του ο Παντελής Ασπραδάκης: " Επειδή η σύσταση του νέου Δασαρχείου πρέπει να εκπληρώσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το σκοπό του αλλά και να προσφέρει υπηρεσίες στον απλό πολίτη,

Ερωτάστε:
Σκέφτεστε το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας του υπό σύσταση Δασαρχείου σε πόλη της Ανατολικής Αττικής;"

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ερώτηση.
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.