ΑΛΙΜΟΣ

Ψάχνουν για γήπεδο οι "Τράχωνες" στον Άλιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ 0 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, 11:56

"Να παραμείνει η σφράγιση". Αυτό τελικά αποφάσισε η Επιτροπή Καταλληλότητας Αγωνιστικών χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων (ΕΚΑΧΑΕ) στις 25-2-2013 για το γήπεδο ποδοσφαίρου των Τραχώνων στον Άλιμο.

Ως γνωστόν, το εν λόγω γήπεδο στο Δήμο Αλίμου, είχε σφραγισθεί το Φεβρουάριο του 2012 από τον τότε Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Λιακόπουλο. Μετά από ένα χρόνο περίπου, ο Δήμος κάλεσε την Επιτροπή πάλι, προκειμένου να γνωμοδοτήσει.

Η Επιτροπή λοιπόν, προχώρησε σε αυτοψία τον περασμένο μήνα και αφού κατέγραψε πληθώρα παρατηρήσεων, εισηγήθηκε "Να μη χορηγηθεί άδεια λειτουργίας και να παραμείνει η σφράγιση".

Κατόπιν τούτου, το Αθλητικό αυτό Σωματείο της πόλης, άρχισε να ψάχνει γήπεδο για να δώσει τους αγώνες του ως γηπεδούχος ομάδα, κάτι το οποίο ασφαλώς αποτελεί ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημά του για την πορεία του στο πρωτάθλημα της κατηγορίας που συμμετέχει.

Για την ιστορία να πούμε πως, την Επιτροπή αποτελούσαν οι: Αριστείδης Φαληριώτης (Μηχανικός Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής), Αικατερίνη Γρέτου (Ιατρός), Χαράλαμπος Παρασκευόπουλος (εκπρόσωπος της Αστυνομίας), Μιχαήλ Γαρίδης (Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής), Δημήτριος Καρανικόλας (Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και εκπρόσωπος της Διοίκησης του Δήμου Αλίμου, στον οποίο είναι η εγκατάσταση ή, του φορέα στον οποίο ανήκει η εγκατάσταση) και ο Στυλιανός Ευστρατίου, σύμβουλος ΕΠΣΑ και υπεύθυνος ασφαλείας.

Τελειώνοντας, και όπως αναφέρει η Επιτροπή στο "δια ταύτα" της εισηγήσεώς της, "κατά την σύνταξη του πρακτικού, αποχώρησε ο κ. Καρανικόλας". Ως προς αυτό τούτο το εισηγητικό, "Να μη χορηγηθεί άδεια λειτουργίας.

Η άδεια λειτουργίας θα χορηγηθεί, αφού γίνει αποκατάσταση των ατελειών και ελλείψεων που αναφέρονται στο πρακτικό και γίνει επανέλεγχος μετά από σχετική ειδοποίηση του ιδιοκτήτη της εγκατάστασης. Να παραμείνει η σφράγιση".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.