ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 02:27

ΑΡΘΡΑ

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Επίκειται ψηφοθηρικός εκχριστιανισμός;

0 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 23:32

Φαίνεται πως το αδίστακτο Κ.Σ (=Κομματικό Σύστημα -πρώην Π.Σ =Πολιτικό Σύστημα) δεν ορρωδεί προ ουδενός, δεν σέβεται τίποτα, προκειμένου να πλήξει τους κομματικούς του αντιπάλους, αλλά και θεσμούς εκτός Κομμάτων όπως πχ την Εκκλησία (;).

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο... νεφεληγερέτης κος Αρχηγός της Αξ. Αντιπολιτεύσεως εναντίον του κου Πρωθυπουργού αλλά και του ποιμνίου. Αποκάλεσε: «Εκλογικό Ακροατήριο της Ν.Δ» τους εκκλησιαζόμενους /πιστούς !!!...

Αυτό – πέραν της εγγενούς φαιδρότητας – εμπερικλείει και ομολογία άγνοιας των δεδομένων μιας χώρας την οποία ο ίδιος είχε κυβερνήσει.

Αγνοεί πόσο είναι το συντριπτικό ποσοστό των θρησκευόμενων /Ελλήνων Χριστιανών. Θα μου πείτε μικρό το κακό. Στο κάτω κάτω τόσο ο ίδιος , όσο και άλλοι Άθεοι – κατά δήλωσή τους- σύντροφοί του, δεν ενδιαφέρονται για την Θρησκεία. Αν οι πιστοί αποτελούσαν το «Εκλογικό Ακροατήριο της Ν.Δ» τότε η Ν.Δ θα έπρεπε –διαχρονικά – να κυβερνά αδιατάρακτα με ποσοστό άνω του 85% και το κόμμα του να περιθωριοποιείται.

Απορίες:
• Από πού και ως που –και από πότε – το Εκκλησίασμα ανήκει /ψηφίζει ένα (οποιοδήποτε) κόμμα; Ασύλληπτο. Η τυχόν «σύλληψη» μόνον ως κομματική /αντιπολιτευτική τερατογέννεση μπορεί να εκληφθεί.

• Γιατί θέλουν οι Κομματοκράτορες –κατά απαράδεκτο τρόπο – να εμπλέξουν τους πάντες και τα πάντα. Αυτό, αφορά σε ΟΛΑ τα κόμματα, για να είμαι ακριβής και δίκαιος Δημοψήφισμα (όχι βέβαια ωσάν του 2015). Τότε θα έβλεπαν πόσοι είναι οι Χριστιανοί και τι τους περιμένει αν τους χαρίσουν σε κάποιο κόμμα.

Βέβαια όσοι παροικούμε την... Δημοκρατική μας Ιερουσαλήμ, γνωρίζουμε γιατί αποφεύγουν τα Δημοψηφίσματα (μηδέ της Εκκλησίας εξαιρουμένης) στους σκοτεινούς ιδιοτελείς σκοπούς τους; Δεν τους αρκεί η κωμικοτραγική επαφή τους, οι... Εκκλησιασμοί, τα προσκυνήματα, το άναμμα των κεριών από μέρους... άθεων για ψηφοθηρικούς λόγους;

Γιατί επιτέλους δεν τολμούν – αυτό...

Κάτι μου λέει πως αναμένονται απρόσμενες εξελίξεις. Αφού ο σκοπός –του κομματισμού – αγιάζει τα μέσα. Να δούμε δηλαδή... αλλαξοπίστηση πιστών. Οι ορκισμένοι οπαδοί (της οιονεί Θρησκείας) του Μαρξισμού να αναβλέψουν και να ασπαστούν τον Χριστιανισμό, ως σύγχρονοι Σαούλ.

Εξάλλου «ανάγκα – ψηφοθηρική – και Θεοί πείθονται».

ΥΓ: Αλήθεια: Πόσες χιλιετίες απαιτούνται ώστε κάποιοι να αντιληφθούν πως ισχύει, διαχρονικά, το «δεινόν /σκληρόν προς –χριστιανικά –κέντρα λακτίζειν» ; 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.