ΑΡΘΡΑ

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Γουρουνιές

0 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 18:32

Τέτοιες, χριστουγεννιάτικες, χρονιάρες μέρες, συνηθίζεται να έχουν την τιμητική σφαγή τους ζωντανά όπως πχ η γαλοπούλα.
Όμως σε ετούτο τον τόπο των φαιδρολάγνων κομματοπληγικών όντων εξοντώνονται και τα γουρούνια , αδιακρίτως διακριτικών, ή χοιροστασίων.

Επιχειρείται μια... "χοιροσφαγία των.... ένστολων γουρουνιών" τα οποία -ως "μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι" πρέπει να "θανατωθούν". Επιδεικνύεται μια δυσπερίγραπτη, γουρουνήσια συμπεριφορά από ορισμένους Εθνογονείς που επαναλαμβάνουν πεζοδρομιακά, περιθωριακά συνθήματα (Σ.Σ Συντροφικών πάντως προδιαγραφών) και αηδή τσιτάτα (!).
Μιλάμε για ανεπίτρεπτες, άτοπες γουρουνιές ανάγωγων και αχάριστων ατόμων προς τους αστυνομικούς - οι οποίοι μάλιστα τους φρουρούν νυχθημερόν.

Συνειρμικά θυμήθηκα:
Ι. "Όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν" .
ΙΙ. "Σαπουνίζοντας γουρούνι -έστω ειδικής επιλογής /εκλογής- χάνεις κόπο και σαπούνι" ;
Βέβαια δεν αποκλείεται να αναγκαστούν τα κόμματα να είναι του λοιπού περισσότερο προσεκτικά στις επιλογές τους, αποφεύγοντας να "αγοράζουν /προσεταιρίζονται γουρούνι στο σακί".
Κάποιοι θα εναντιωθούν και ενδέχεται να μου αντιτάξουν πως " ο χοίρος -γενικά, αόριστα και ... ακομμάτιστα- τη λάσπη κυνηγά". Ή, ακόμη πως του χοίρου το μαλλί δεν γίνεται μετάξι". Δίκιο θα έχουν, αφού στο δικό μας δημοκρατικό κακέκτυπο /Κ.Δ.Πολίτευμα, όλα επιτρέπονται.
Ιδίως οι (επίσημες) γουρούνιες !!!.

Μια ιδέα θα ήταν να επενδύσουμε σε εκτεταμένα -ανθρώπινα -χοιροστάσια, να βουτήξουμε όλοι μας μέσα εκεί και να ζούμε ευτυχισμένοι /γουρουνοποιημένοι .

Όπως συνηθίζεται, πάντα θα υπάρχουν ... αρωματισμένοι χοιροβοσκοί να μας φροντίζουν . Η αποφορά /μπόχα από το χοιροστάσιο των σύγχρονων εκλεγμένων ... Γουρουνολόγων θα πιστοποιεί πως είμαστε γνήσιοι απόγονοι Αρχαιοελλήνων και όχι Οθωμανών.

Μερικοί ( πολυπολιτισμένοι συνέλληνες) εμφανίζουν έντονη αποστροφή /απέχθεια προς τα γουρούνια, που προσομοιάζει με εκείνη των Μουσουλμάνων.

ΥΓ1. Οι Αστυνομικοί - αντί να αντιδρούν και να μηνύουν - ας αδιαφορήσουν /αρνηθούν την φύλαξη των "χοιροκυνηγών " εκπροσώπων μας.
Παράλληλα ας κηρύξουν μια πανελλαδική -λευκή, απεργία 3 ημερών και τότε θα δούμε τη δράση των πραγματικών δολοφόνων, καθώς και το ξεμπρόστιασμα των ηθικών αυτουργών.

ΥΓ2. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το 2020.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.