ΑΡΘΡΑ

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Αγνοούμε το "Άσυλο της Δημοκρατικότητας"

0 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 10:05

Είναι ευτύχημα που -επιτέλους, καιρός ήταν - το Κοινοβούλιο ψήφισε την απαλλαγή των ΑΕΙ από την ρυπαρότητα, την ανομία, την διακίνηση ναρκωτικών , την βία. Έδωσαν σκληρή μάχη οι του "Δημοκρατικού Προοδευτικού Τόξου Αριστεροί" και Αριστεροί για να το αποτρέψουν. Να μην αλλάξει τίποτα. Να μην κατισχύσουν οι ... "εμμονές και ιδεοληψίες της Δεξιάς περί καταργήσεως του Ασύλου", όπως δήλωσε προβεβλημένο στέλεχος / εκπρόσωπος της προηγούμενης Κυβέρνησης.

Ή επειδή η παρούσα Κυβέρνηση: "Μάχεται /εχθρεύεται τα δημόσια Πανεπιστήμια και βάλει εναντίον τους καταργώντας το Πανεπιστημιακό Άσυλο" (δηλώσεις τ. Υπουργών και τ. Πρωθυπουργού).

Κοντολογίς το πρόβλημα - για τους "Αριστερούς"- είναι οι ιδεοληψίες της Δεξιάς και η εχθρότητά της για την Δημόσια Παιδεία (;).

Υποψιάζομαι πως αν θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τα παραπάνω δύο κουσούρια της Δεξιάς, η "Αριστερά " θα συνέχιζε - ανεμπόδιστα - να απολαμβάνει (και αισθητικά) το αραβούργημα του αίσχους του Ασύλου - . Άραγε το 31,5 % των Ελλήνων ψηφοφόρων της εγκρίνει την συνέχιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης;

Αλλά δεν είναι μόνον η "Αριστερά" , η (γνήσια) Αριστερά, η νεοφερμένη αριστεροπροερχόμενη "Ημέρα" που το απολαμβάνουν. Καταψηφίζουν ή αποχωρούν επειδή επιθυμούν σφόδρα την συνέχιση και διαιώνιση της ασυλίας των παράνομων ασυλιτών και αλητών.

Είναι και το ΚΙΝΑΛ που... δυσκολεύτηκε να πάρει θέση (!!!). Ποιός το περίμενε; Ποιός να το πίστευε! Δήλωσε... παρόν!!!

Τι θα πει κ.κ Εθνογονείς παρόν; Ωσεί παρόν; Έτυχε -συμπτωματικά; - να βρίσκεστε και εσείς στο Κοινοβούλιο την ημέρα της ψηφοφορίας; Δεν έχετε στοιχειώδη επίγνωση καθήκοντος και αποστολής; Γιατί νομίζετε ότι σας έστειλαν εκεί; Για να είστε άβουλοι, αναποφάσιστοι, "διπλωματικοί", επαμφοτερίζοντες ή καιροσκόποι; Να μην έχετε γνώμη, συγκεκριμένη, υπεύθυνη θέση; Απαράδεκτο. Ή Ναι ή Όχι. Καθαρές κουβέντες. Τελεία και παύλα. Πρέπει αυτό να ισχύει για όλα τα κόμματα και για κάθε ζήτημα / νομοθέτημα !

Εκτιμώ ως ανεκτίμητη την προσφορά της ΝΔ και της "Ελληνικής Λύσης" που ψήφισαν την κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου (Σ.Σ των παράνομων για να κυριολεκτούμε).

ΥΓ: Μακάρι να καταργηθούν και άλλα Άσυλα /Ασυλίες (Υπουργικές, Βουλευτικές κ.ο.κ).
Όσα περισσότερα: Άσυλα, Άβατα υπάρχουν σ' ένα Δημοκρατικό Πολίτευμα, τόσο - αναπόδραστα - καταργείται το "Δημοκρατικό Άσυλο" της ίδιας της Δημοκρατίας, με επακόλουθο να οδηγείται σε... αυτοκατάργησή της!!..

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.