ΑΡΘΡΑ

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Περί Τενεκέδων ξεγάνωτων

0 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 11:41

Τι άλλο θα δούμε, τι θα ακούσουμε, πόσο ακόμα θα φρίξουμε;
Κατά καιρούς ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί - κυρίως από μέρους των ίδιων των Εθνογονέων για την Βουλή- όπως: χαμαιτυπείο, οίκος ανοχής κ.α.

Πρόσφατα φαίνεται πως αποκτά και τον επίζηλο τίτλο του: Γανωματάδικου. "Γανωτής" Υφυπουργός "γάνωσε τα κεφάλια" μικρών μαθητών επισκεπτών του Κοινοβουλίου με αναφορές σε σκουπιδό-τενεκέδες (ξεγάνωτους;). Με λογίδριό του προσπάθησε να τους πείσει ότι επί εποχής της νυν Κυβέρνησης οι άνθρωποι έπαψαν να τρώνε από τενεκέδες σκουπιδιών, κάτι που συνήθιζαν επί της προηγούμενης διακυβέρνησης (;).

Ομολογουμένως τέτοιο ανεπίτρεπτο κομματικό γάνωμα σε παιδιά δεν έχει ξαναεπιχειρηθεί. Είναι καιρός οι εκλεγμένοι εκλεκτοί μας να συνέλθουν. Να αρχίσουν να σέβονται -όχι μόνον την αλήθεια - αλλά και τα παιδιά μας, κυρίως όταν σε αυτά απευθύνονται.

Αν πράγματι θέλουν να διαπαιδαγωγήσουν τους νέους μας, ώστε να γίνουν πολίτες με ήθος και αξιοπρέπεια οφείλουν να αποφεύγουν παρόμοιες συμπεριφορές.

Οι ιδεοληψίες, οι κομματικές ανάγκες και η αδίστακτη ιδιοτέλεια, εκφυλίζουν την κοινωνία και την μετατρέπουν σε... τενεκεδούπολη. (Όπου κυριαρχούν οι ξεγάνωτοι τενεκέδες, οι πονηροί γανωτές/γανωτζήδες, καθώς και οι εξαθλιωμένοι σκουπιδοτενεκεδοδιατρεφόμενοι).

ΥΓ: Δεν γνωρίζω αν λέξεις-έννοιες όπως : ιερά, όσια, ελπίδα του Έθνους σημαίνουν τίποτα για τους άθεους και τους ελληνόφωνους.
Αλλά, έλεος, ας αφήσουν τα Ελληνόπουλα βλαστάρια έξω από την ρυπαρή ανελέητη σκοπιμότητα του εθνοκτόνου κομματισμού !!!
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.