ΓΔ: 895,71 0,06% EUR/USD: 1,1833

ΑΡΘΡΑ

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Δηλώνω απών

0 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 10:40

"Δηλώνω παρών σε μιά σύμπραξη για να φρενάρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο κος Αρχηγός του ΛΑΟΣ.
Εκτιμώ ότι ήταν ειλικρινής.

Εγώ όμως γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να σας κάνω μια δική μου δήλωση;

"Δηλώνω απών από αυτή την κομματική λογική, η οποία επικρατεί και ποδηγετεί τις σκέψεις και τους χειρισμούς των κομμάτων του Κ.Δ.Πολιτεύματός μας".

Η Ν.Δ καλεί πολιτευόμενους σε κομματικό προσκλητήριο / πανστρατιά ή -και - αποσχισθέντες, διαγραφέντες, οικειοθελώς αποστασιωποιηθέντες, προκειμένου να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί ο τόπος (....λίγο περισσότερο;)

Αυτό όμως θα το αποφασίσει ο λαός, όχι τα άλλα κόμματα.

Δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο: Ο Ε κ λ ο γ ι κ ό ς Ε κ φ ο β ι σ μ ό ς.

Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει, σε καμιά περίπτωση να είναι ο μπούσουλας, ούτε του εκλογικού σώματος, ούτε των κομμάτων του Κ.Δ.Πολιτεύματος μας - στις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις, και αναμετρήσεις (ο φόβος ερχομού του - όποιου - αντιπάλου).

Θα πρέπει, ναι ή όχι να τηρούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες και να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις του -κυρίαρχου (τρομάρα του) - λαού;

Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη λογική των "ορκισμένων λειτουργών " της Δημοκρατίας. Πιστεύουν όντως στη Δημοκρατία ή την Κομματοκρατία;

Γιατί ανησυχούν μήπως έρθουν οι (Ακρο)Αριστεροί, οι Συριζαίοι, οι - ΕΛΑΙΟΣΚΙΑΖΟΜΕΝΟΙ - Πασόκοι, οι Κεντροδεξιοί, οι Κεντροαριστεροί, οι Ακροδεξιοί, εσείς ή εγώ;

Αφού - όπως τουλάχιστον, όλοι τους, διατείνονται - είναι Δημοκράτες, γιατί δεν σέβονται τις (όποιες) αποφάσεις του Ελληνικού λαού;

Αν δεν αρέσουν οι Δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες και ο Κοινοβουλευτισμός, ως πολίτευμα, τότε να το πούν και να προχωρήσουμε -με Δημοψήφισμα όμως (για να εξηγούμαστε) - διαφορετικά.

Όσο όμως θα ισχύει το Πολίτευμα και το Σύνταγμά μας, οφείλουν να γίνονται σεβαστά απο όλους! (Πρώτα, από όσους ορκίστηκαν για την τήρηση τους!...).

Υ.Γ Δεν είναι, όπως έχουν ήδη αντιληφθεί οι καλοπροαίρετοι και νοήμονες αναγνώστες των κειμένων μου, στις προθέσεις μου ούτε να στηρίξω, ούτε να ψέξω κανέναν σε προσωπικό, ή κομματικό επίπεδο.
Ανησυχώ όμως και επιθυμώ - αναλύοντας, επιχειρηματολογώντας - να αφυπνίσω τους εφησυχάζοντες και συστηματικά παραπληροφορούμενους, απο το πολιτικομιντιακό κατεστημένο, συμπολίτες μου, ώστε να σκεφτούν α- κομμάτιστα.
Δημοκρατικά (Σ.Σ Για όσους πιστεύουν, ή παριστάνουν τους Δημοκράτες).


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.