ΑΡΘΡΑ

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Χρυσή Ευκαιρία ή Χρυσή Αυγή;

0 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 15:49

Η Εμφάνιση της Χρυσής Αυγής («Χ.Α») ταρακούνησε τα κόμματα των «Τόξων» (Συνταγματικό «Τ» Δημοκρατικό «Τ», και τελευταίο –τρίτης διαλογής –το: «Τόξο Ευθύνης»!...)

Αλήθεια, τι είναι η «Χ.Α»; Εγκληματική Οργάνωση, Μαφία, Εθνικιστικός φορέας, ναζιστές, Έλληνες πατριώτες, κίνδυνος για τη Δημοκρατία, φασίστες που θέλουν να εγκαταστήσουν δικτατορία ή εξυγιαντές του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος και της χώρας (από τους λαθρομετανάστες);

Διαλέγετε και παίρνετε ό,τι νομίζετε. Για ορισμένους, ο,τι νομίζουν τα κανάλια ή τα έχοντα ψηφοθηρικά συμφέροντα λοιπά κόμματα.

Ανεξάρτητα από απόψεις ή προτιμήσεις, είναι αδιαμφισβήτητο πως η «Χ.Α» αποτέλεσε τη Χρυσή Ευκαιρία για:

Τη Συγκυβέρνηση:
Θείο δώρο/ Μάνα εξ ουρανού η συμπεριφορά της Χ.Α, αφού μπορεί άνετα και ανεμπόδιστα να περάσει τα επαίσχυντα δυσβάσταχτα φορολογικά νομοσχέδια της, και τη συρρίκνωση των εισοδημάτων.

Τα ΜΜΕ:
Κάνουν πάρτυ κυριολεκτικά.
(Σ.Σ. ΜΜΕκπτωσης αποτελούν ένα από τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού / συστήματος ΠΟΣΥΜ ΠολιτικόΟικονομικοΣυνδικαλιστικόΜιντιακό - πάνω στο οποίο εδράζεται η διαπλοκή, η συναλλαγή που οδήγησε στη σημερινή κατάντια).

Τα κόμματα:
Πλειοδοτούν σε λαϊκισμό. Κάποια επιβιώνουν - εδώ και δεκαετίες –πουλώντας επιλεκτικά: ευαισθησίες, προοδευτικότητα, δημοκρατικότητα.

Άλλα πάλι θέλουν να νέμονται όλες τις ψήφους, από το «Κέντρο» μέχρι το απώτατο «Δεξιό» όριο.
Την αντιπολίτευση η οποία κατηγορεί την Ν.Δ ότι συμπλέει…..με τους Ακροδεξιούς επειδή έχει μερικούς στις τάξεις της.

Το Αριστερό Άκρο:
Απροσδιορίστου ταυτότητας, έκτασης, προδιαγραφών και κουκούλας ή και «Δημοκρατικού Μανδύα» βρίσκει την –χρυσή-ευκαιρία να εξοντώσει τον αντίπαλο (δεξιό) άκρο.

(Σ.Σ Αφροσύνη. Δεδομένου ότι το ένα «Άκρο» χρειάζεται το άλλο: «κράταμε να σε κρατώ, ν’ανεβούμε στο βουνό»).

Το ΤΟΞΟΣΚΕΠΕΣ Πολιτικό Σύστημα συνολικά λόγω αδυναμίας παραγωγής επωφελούς έργου προσπαθεί να αποκοιμήσει τον κόσμο, ασχολούμενο με την Χ.Α (!).

Τους Τροικανούς Αποικιοκράτες:
Ανυποχώρητοι: στην εφαρμογή σκληρών μέτρων τα οποία επιβάλλουν στους υπηκόους του Ελληνικού Προτεκτοράτου τους.

Τους Αμερικανούς:
Επειδή –παραδοσιακά; - τους ενδιαφέρει η δημοκρατία (όταν τους εξυπηρετεί), και απεχθάνονται τους … τρομοκράτες (!...)

Τους Ισραηλινούς:
Επειδή δεν ανέχονται υμνητές του Χίτλερ και αρνητές του Ολοκαυτώματος. Ας συνυπολογιστεί ότι τους χρειαζόμαστε –λόγω άξονα (όχι χιτλερικό, αλλά ΙσραηλοΚυπριακόΕλληνικό) - και φυσικού αερίου.

Τα εξ Ανατολών καρτάσια μας, που πιέζουν για να περάσουν τις δικές τους προκλητικές θέσεις στην Θράκη, και όχι μόνον.
Όπως βλέπετε, είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι (επ)ωφελούνται από τη παρουσία και την δράση της Χ.Α.

Προξενεί κατάπληξη η ανοησία, καθώς και η αυτοχειριαστική τάση των απηνών διωκτών της «Χ.Α», οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν τις συνέπειες –για τους ίδιους –σε περίπτωση που κατορθώσουν να την εξοντώσουν. Πως άραγε θα επιβιώσουν (πολιτικά –και όχι μόνον -) «χωρίς –χρυσαυγήτες –βαρβάρους»;

Υ.Γ Αν τα «Τόξα» θέσουν εκτός νόμου τη Χ.Α, το πιθανότερο είναι να συμβεί ό,τι με το ΚΚΕ κάποτε, που μετονομάστηκε και μπήκε στη Βουλή ως ΕΔΑ. Αντί να λέγεται Χ.Α. θα φέρει πιθανώς τον τίτλο: «Χρυσή Ευκαιρία» (Χ.Ε).
Οψόμεθα.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.