ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 16:30

ΑΡΘΡΑ

Νίκος Γιαννιός

Ο Νίκος Γιαννιός είναι Πολιτικός Μηχανικός 

Παλαιστίνη

0 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 13:15

Παλαιστίνη  του μίσους γέννημα και θρέμμα

Ειρήνη; Ποια ειρήνη. Τρελάθηκαν οι ειρηνοποιοί. Πάλι για ειρήνη μιλάνε ο ΟΗΕ και όλες οι μεγάλες δυνάμεις. Ειρήνη με οπλισμένους φανατισμένους αστακούς γίνεται; Δεν είναι γελοίο να ζητούν ειρήνη εκείνοι που πουλάνε όπλα, εκείνοι που οπλίζουν τους αντιμαχόμενους;

Νομίζω πως η ειρήνη είναι πρόσχημα των φανατικών μουσουλμάνων και παγίδα των αφελών χριστιανών. Το φανατικό Ισλάμ δεν θέλει ειρήνη, θέλει απλά να εξοντώσει τους κατοίκους του Ισραήλ. Στόχος βέβαια είμαστε και όλοι εμείς οι χριστιανοί, όπως ήταν πάντα. Η ΧΑΜΑΣ δεν είναι τρομοκράτες είναι ο στρατός μιας κοινότητας που στο σύνολό της διακατέχεται από μίσος κατά Εβραίων και Χριστιανών. Με αυτά που κάνουν αυτές τις ημέρες, πρέπει να θεωρούνται απλά εγκληματίες πολέμου. Από την Χεσμπολάχ, την άλλη οργάνωση των φανατικών που χρηματοδοτεί το παπαδαριό του ΙΡΑΝ διαφέρουν μόνο κατά την αίρεση Οι μεν είναι Σουνίτες οι δε Σιίτες. Για αυτόν τον λόγο, η Τουρκία και το ΚΑΤΑΡ, Σουνίτες ως προς το θρήσκευμα, χρηματοδοτούν και υπερασπίζονται την ΧΑΜΑΣ.

Παλαιστίνιοι; Που το βρήκαν το όνομα. Άραβες είναι, μέρος του τσούρμου των πλιατσικολόγων καμηλιέρηδων που βγήκαν από την έρημο και όρμησαν κατά των Χριστιανών-Ελλήνων, κάποτε. Τότε έστειλε το παπαδαριό της Δύσης τους δικούς της αλογοκλέφτες να διώξουν τους άπιστους από τους Αγίους Τόπους. Άπιστοι αυτοί για εμάς, άπιστοι εμείς για αυτούς, κατσικοκλέφτες και αλογοκλέφτες αρπαχτήκανε μεταξύ τους, αλλά έσφαξαν και λεηλάτησαν εναλλάξ τους Ελληνικούς πληθυσμούς του Βυζαντίου. Ακόμη σταυροφόρους μας ονομάζουν όλους μαζί τους Χριστιανούς και μας μισούν διότι πιστεύουν ότι αυτό που κάποτε άρπαξαν, τους ανήκει ακόμη και σήμερα δικαιωματικά. Το ανατολίτικο πλιάτσικο ισχύει ακόμη. Τι να πούμε εμείς. Οι πόλεις και τα χωριά που κατοικούν έχουν ακόμη τα παλιά ελληνικά τους ονόματα, αλλά για Έλληνες δεν μιλά κανείς σήμερα, τους έχουν σφάξει προ πολλού..

Παλαιστίνη, καταυλισμός γιδοβοσκών. Peleset στα εβραϊκάa, λέξη κάποιας Πελασγικής ελληνικής διαλέκτου: pel> γίδι και βοσκός, set > καταυλισμός. Λέξη που την προσαρμόσαμε σε κατοπινή διάλεκτο μας ως Φιλισταίοι > Φελ-ιστω, που σημάνει ακριβώς το ίδιο.

Ένα μικρό κομμάτι των λαών της θάλασσας. Δωριείς από την ανατολική Κρήτη κατά πάσα πιθανότητα που έφτασαν εκεί στην Γάζα στα "σκοτεινά χρόνια", γύρω στα 1150 π.Χ. με τις οικογένειές τους και τα γίδια τους ειρηνικά στην προσπάθεια μετεγκατάστασης, διωγμένοι από τους σεισμούς του ηφαιστειακού τόξου του Αιγαίου. Αναζήτησαν νέα πατρίδα εκεί στα όρια της περιοχής των Αβρυντών/Εβραίων, αιώνες πριν φτάσουν οι Άραβες. Ήξεραν που πήγαιναν. Πριν από την έξοδο των Εβραίων από την Αίγυπτο στην περιοχή κατοικούσε ένα άλλο Κρητικό φύλο, οι Ετεοί Κουρήτες/Κρήτες ή Χετταίοι σύμφωνα με την προφορά της εποχής.

Κράτος Παλαιστίνη δεν υπήρξε εκεί ποτέ. Δεν έφτιαξαν ούτε οι Άγγλογάλλοι, όταν με το σύμφωνο Sykes – Pico το 1916, δημιούργησαν τα νέα Αραβικά κράτη της περιοχής και τα μοίρασαν σε ζώνες επιρροής. Στην περιοχή, που αυθαίρετα ονόμασαν Παλαιστίνη, εγκαταστάθηκαν τα βρετανικά στρατεύματα που βοήθησαν του Άραβες να διώξουν τους τότε Οθωμανούς που τώρα τους λέμε Τούρκους και στην συνέχεια την έδωσαν στους Εβραίους το 1948, για να φτιάξουν το κράτος του Ισραήλ. Κράτος Παλαιστίνη δεν έφτιαξαν ούτε οι Άραβες με τον Αραβικό σύνδεσμο του 1945, τότε που είχαν την δυνατότητα να το κάνουν, απλά γιατί δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι στην πραγματικότητα.

Γιατί το ζητάνε τώρα. Μήπως Παλαιστίνη και Παλαιστίνιοι είναι απλά το εφεύρημα που εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. Πρέπει να διαλέξουν και να διευκρινίσουν. Αν οι Παλαιστίνιοι θεωρούνται απόγονοι των αρχαίων Φιλισταίων, τότε ας πάνε να κατοικίσουν την λωρίδα της Γάζας, γιατί αυτή είναι η πατρίδα τους. Αν είναι Άραβες χωρούν στις άλλες Αραβικές χώρες οι οποίες και πολλές είναι, και ευρύχωρες, και αρκετά πλούσιες και πολιτισμένες. Γιατί φαγώνονται με το Ισραήλ; Δεν έχει λογική. Τόση απληστία πια ή μήπως κάποιοι χρησιμοποιούν τους δήθεν Παλαιστίνιους σαν ευκαιρία και πρόσχημα, άλλοι για να πουλάνε όπλα και άλλοι γιατί θέλουν να στείλουν τους Εβραίους πάλι στο Άουσβιτς και άλλοι που παριστάνουν τους πολέμαρχους για να μαζεύουν δισεκατομμύρια δολάρια, γιατί και αυτό το ακούσαμε.

Φτάνει Πια. Να γελάσω ή να ανατριχιάσω με την αμετροέπεια του λόγου των φανατισμένων ισλαμιστών. Ακούω τις απειλές του Αγιατολάχ από το ΙΡΑΝ και θυμάμαι την φρίκη που έζησε ο πολιτισμένος κόσμος στα σκοτεινά χρόνια που κάθε τόσο επανέρχονται, από το παπαδαριό που επικρατεί σε κάθε εποχή.

Από το λιντσάρισμα της Υπατίας και το κάψιμο της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, έργο των Ορθοδόξων έως την Ιερά Εξέταση των Καθολικών με τους βασανισμούς και τις φρικτές θανατώσεις των αιρετικών και από εκεί ως την θανάτωση των μαγισσών του Σάλεμ στην πυρές των φανατικών Προτεσταντών της Αμερικής.

Από τις 8 του Μάρτη του 415 στην Αλεξάνδρεια έως το 1692 στην Μασαχουσέτη οι Χριστιανοί διαπράττουν στο όνομα του Χριστού τα πιο φρικαλέα εγκλήματα. Ο σκοταδισμός των Χριστιανών διήρκεσε 1.277 χρόνια.

Τώρα είναι η σειρά του ΙΣΛΑΜ που διαρκεί αδιάκοπα επί 1.413 χρόνια, από το 610, οπότε ο αρχάγγελος Γαβριήλ αποκάλυψε στον Προφήτη «την θέληση του Θεού» και γιγαντώνεται στις μέρες μας με την Τζιχάντ.

Πότε θα ησυχάσει η ανθρωπότητα από τις κτηνωδίες των αμόρφωτων παπάδων; Πότε θα δώσουμε οριστικό τέλος στον θρησκευτικό φανατισμό αλλά και γενικότερα στον εύκολο φανατισμό από όπου κι αν αυτός προέρχεται;

Θρησκεία και πολιτική χρησιμοποιούν τον φανατισμό με όπλο το μίσος, παράγουν εύκολα φτηνό λαϊκισμό και προκαλούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που φέρνουν πόνο και δάκρυα .

Ας δώσει ένα τέλος σε αυτό το χάος ο πολιτισμένος κόσμος. Καταργείστε τις Θρησκείες, σφραγίστε τις εκκλησιές και διώξτε παπάδες και λαϊκιστές για να ησυχάσουμε οριστικά από τον φασισμό των φανατικών που γεννά η αμορφωσιά και η παρακμή.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.