ΑΡΘΡΑ

Νίκος Γιαννιός

Ο Νίκος Γιαννιός είναι Πολιτικός Μηχανικός - Λογοτέχνης.

Μέτρον Άριστον

0 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, 17:03

Κορωνοϊός. Τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας είπε ο πρωθυπουργός και έτσι φαίνεται πως είναι. Όλοι φοβούνται την πανδημία και παίρνουν μέτρα Άκουσα την Γερμανίδα Καγκελάριο να λέει ότι περιμένει να φτάσει στο 70% η μόλυνση του πληθυσμού της χώρας της και τρόμαξα.
Λαμβάνοντας υπόψη τα ποσοστά θνησιμότητας της νόσου ανά ηλικιακή ενότητα και γνωρίζοντας την ηλικιακή διαβάθμιση του Πληθυσμού της χώρας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις απώλειες ανάλογα με την έκταση που θα λάβει η μόλυνση.

Έτσι λοιπόν περιμένουμε μεσοσταθμικά:

• Ένα (1) νεκρό για κάθε σαράντα πέντε (45) μολυσμένους.
• Είκοσι δύο (22) νεκρούς στους χίλιους (1.000) μολυσμένους
• Διακόσιους είκοσι ένα νεκρούς (221) στους δέκα χιλιάδες (10.000) μολυσμένους.


Έχουμε υποχρέωση από τον νόμο να τηρούμε τις οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας, καθώς και του εντεταλμένου ιατρικού δυναμικού της χώρας. Μόνο έτσι θα προφυλάξουμε τον εαυτόν μας από την νόσο και θα συμβάλλουμε εις τον περιορισμό εις το ελάχιστο της εξάπλωσης της μόλυνσης, προς όφελος των οικείων μας αλλά και όλων όσων ζουν σε αυτή την όμορφη πατρίδα.

Στο προηγούμενο άρθρο μου σας είπα τι κάνω εγώ για να προφυλάξω τον εαυτό μου και τους άλλους γύρω μου. Στην Ταϊβάν με πληθυσμό 25 εκατομμύρια διένειμαν 45 εκατομμύρια μάσκες και σταμάτησαν την μόλυνση.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.