ΑΡΘΡΑ

Νίκος Γιαννιός

Ο Νίκος Γιαννιός είναι Πολιτικός Μηχανικός - Λογοτέχνης.

Μας σκοτώνουν

1 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 10:03

Έπρεπε να φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο για να καταλάβουν οι Γερμανοί ότι οδηγούσαν την Ευρώπη σε λάθος δρόμο: Στην φτώχια στην μιζέρια και στον φόβο.

Ο φόβος του μετανάστη, του διαφορετικού, όχι μόνο στο χρώμα αλλά κυρίως στην παιδεία. Εκείνου του οποίου οι πολιτισμικές επιλογές και οι ηθικές αξίες ευρίσκονται σε αντίθεση και σύγκρουση με τις δικές μας. Αυτός ο φόβος εξέθρεψε το θεριό και έδειξε τον δρόμο της στροφής προς το ακραίο ακόμη και όταν αυτό το ακραίο βρίσκεται σε αντίθεση με τι κυριαρχούσες αξίες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Σε αυτό βοήθησαν βέβαια και οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ που μας μάτωσαν, βοήθησαν όμως και τα εσωτερικά σύνορα στο Βέλγιο, οι εξεγέρσεις στα Γαλλικά γκέτο και η μαζική μετανάστευση των φτωχών του Ισλάμ και των κυνηγημένων από τους πολέμους προς τις χώρες της προόδου και του πλούτου.

Στην Αυστρία σήμερα υπερέχουν σε αριθμό οι μωαμεθανοί μαθητές του Δημοτικού σχολείου, των Χριστιανών. Αφού βάσισαν, μετά τον πόλεμο την ανάπτυξή τους στα φτηνά χέρια του Ευρωπαϊκού Νότου, τώρα χρειάζονται τα φτηνά χέρια των τρίτων χωρών. Αυτά τα χέρια φοβίζουν διότι δεν απορροφώνται πολιτισμικά και είναι έτοιμα μετά από τρεις και τέσσερεις γενιές να σφίξουν τις γροθιές τους. Η απληστία δεν έχει όριο και εκτρέφει το μίσος.

Οι φτώχια και η ανεργία επίσης ενίσχυσαν τις φυγόκεντρες δυνάμεις που πάντοτε υπήρχαν και ελλόχευαν στην σκιά των εξελίξεων. Ο Γερμανικός ζυγός ήταν βαρύς. Επιβλήθηκε με σκαιότητα και με τρόπους ανορθόδοξους. Εκβίασαν και εξαγόρασαν πολιτικούς άνδρες και επέβαλαν ασφυκτικούς όρους στις οικονομίες των άλλων χωρών, για να μεγιστοποιήσουν το δικό τους όφελος.

Εμάς μας έβαλαν στην ΕΕ από την πίσω πόρτα για να υπογράψουμε εκείνα τα θηριώδη και άχρηστα εξοπλιστικά προγράμματα του Άκη και της παρέας του και έστειλαν τις εταιρίες τους να μας πιουν το αίμα. Σκάνδαλα επί σκανδάλων και μίζες εκατομμυρίων. Αγόρασαν το άχρηστα Ελληνικά ομόλογα στο σφυρί πληρώνοντας μικρό μέρος της αξίας τους και μετά απαίτησαν την αποπληρωμή τους εις το ακέραιο. Φόρτωσαν την χασούρα των Τραπεζών τους που τζογάρησαν και απέτυχαν, στις δικές μας Τράπεζες και στους ασφαλιστικούς οργανισμούς μας που τους κατέστρεψαν.

Μας χλεύασαν μας λοιδόρησαν και μας έβαλαν στην γωνία τιμωρία. Μας επέβαλλαν μνημόνια που φτωχοποίησαν την χώρα μας, έβαλλαν λουκέτα και πριμοδότησαν την μεταφορά των επιχειρήσεών μας σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες. Φούντωσαν την ανεργία και εξανάγκασαν τους επιστήμονες μας, που τις σπουδές τους πλήρωσε η Ελληνική οικονομία να πάνε να δουλέψουν στις χώρες τους. Άντε ξανά στο μισεμό τα νιάτα της χώρας. Το χρέος όμως δεν είναι πλέον βιώσιμο και θα διατηρηθεί για να μας πίνουν το αίμα εις τον αιώνα τον άπαντα.

Η Αγγλία έκανε την αρχή και αποτίναξε τον Γερμανικό ζυγό ενώ στον Ευρωπαϊκό Νότο υπήρξαν αξιόλογες αντιδράσεις. Βέβαια η Ελληνική αντίδραση που φέρει το όνομα Σύριζα αποδείχθηκε μούφα. Μετά από μια περίοδο επιφανειακής σύγκρουσης με τον Ευρωπαίο Γκαουλάϊτερ, κατέβασαν τα παντελόνια, τα δικά τους και τα δικά μας και υπογράφουν ότι τους βάλει μπροστά τους το αφεντικό. Άμα ερωτευθείς την καρέκλα που κάθεσαι δεν σηκώνεσαι να πας ούτε για κατούρημα.

Έπρεπε να συμβούν όλα αυτά για να θορυβηθούν οι Γερμανοί. Έδιωξαν τον πολύ σκληρό Σόϊμπλε και τώρα περιμένουμε να δούμε την αλλαγή πορείας. Ήδη στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί η μείωση των φόρων στην Ευρώπη. Μείωση των φόρων παντού πλην Ελλάδος.
Ναι, εδώ αφού διανείμει τα πλεονάσματα της περσινής υπερφορολόγησης στην εκλογική του βάση ο Πρωθυπουργός θα επιβάλει νέους φόρους ύψους ενός δις και κάτι, που θα τους πληρώσουμε εμείς τα κορόιδα, οι νοικοκύρηδες αυτής της χώρας που δούλεψαν σκληρά και δημιούργησαν. Θα μας τα φάνε οι μπαχαλάκηδες δυστυχώς.

Ναι μας σκοτώνουν εσκεμμένα και με σχέδιο με την συνεργασία των εγχωρίων ηλιθίων, λαμογίων και ανικάνων καρεκλολάγνων.

Ας ακούσουμε επιτέλους την προτροπή του Εθνικού μας ποιητή: ἐμπρὸς γιὰ τοὺς Θεούς, ὢ νέοι, πολεμεῖστε.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 12.10.17
ΚΑΛΟ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.