ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Καραπάνος

 

Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση ‘’αυτοκτονούν’’ υπέρ της Χρυσής Αυγής

1 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, 09:02

Σε ακραία επικίνδυνη, εξελίσσεται η κατάσταση στη χώρα μας σε όλους τους τομείς με δραματική κορύφωση στον τομέα της Οικονομίας. Η τρικομματική κυβέρνηση βρίσκεται προ τραγικών αδιεξόδων σε σημείο να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να καταρρεύσει.

Πειστική εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και στο βαθμό που είναι αξιόπιστες, δεν φαίνεται από κανένα κόμμα της Αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση είχε μία καταπληκτική δυναμική ανόδου των ποσοστών του στην κοινωνία η οποία αρχίζει να ξεφουσκώνει από την φανερή πλέον εσωτερική ιδεολογική διαμάχη των διαφόρων κομματικών τάσεων μεταξύ των, αλλά και των νεοεισελθόντων πρώην κρατικοδίαιτων φθαρμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που νόθευσαν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και φρενάρισαν την δυναμική του ως νέου και άφθαρτου κόμματος στην κοινωνία. Παράλληλα η προοπτική κατάληψης της εξουσίας που τους ‘’κάθισε στο πιάτο’’ νωρίς δημιούργησε στο ΣΥΡΙΖΑ ένα είδος ‘’κυβερνητικού βέρτικο’’.

Ενός ιλίγγου πολιτικής αυτοκαθήλωσης που ενισχύεται από την ανυπαρξία αξιόπιστου και ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος, η οποία επιτείνεται από την σύγχυση των αντιφατικών δηλώσεων της πολυγλωσσίας των στελεχών του, συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής κ. Τσίπρα.

Την τάση αυτή αυτοκαθήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ έξυπνα η τρικομματική κυβέρνηση την υποδαυλίζει και ενισχύει, χρεώνοντας δίκαια ή άδικα στο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα, και δευτερευόντως στην Χρυσή Αυγή, κάθε βίαιη και αντιδημοκρατική ενέργεια εκφοβίζοντας έτσι τον μέσο Έλληνα και αποτρέποντας τον, να στηρίξει αυτά τα δύο ‘’ακραία κόμματα’’, κατά την κυβερνητική φρασεολογία.

Όπως φαίνεται πάλι από τις δημοσκοπήσεις, αυτή η κυβερνητική τακτική και προπαγάνδα πέτυχε απολύτως τον στόχο της απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και ανέκοψε την άνοδο των ποσοστών του, αλλά απέτυχε πλήρως απέναντι στην Χρυσή Αυγή, η οποία βάλλεται από όλα τα κόμματα ως νεοναζιστικό κόμμα. Οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες αυτοχαρακτηρίζονται ασυμβίβαστοι και ανυπότακτοι πατριώτες Εθνικιστές.

Μιμούνται φανερά και δεν το κρύβουν, τους Ναζιστές στον στρατιωτικό τρόπο οργάνωσης και πειθαρχίας του κόμματος και των οπαδών τους. Ολέθρια και αντιδημοκρατικά η κυβέρνηση με συμπράττοντα όλα τα κόμματα αποκλείουν την Χρυσή Αυγή από τις τηλεοπτικές πολιτικές συζητήσεις στα πάνελ των κρατικών και των μεγάλων καναλιών. Προφανώς γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα πετύχουν την κοινοβουλευτική της εξαφάνιση και την συρρίκνωση των ποσοστών της στην Κοινωνία.

Μέγα λάθος όλων των κομμάτων, διότι παίζουν το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής με τους δικούς της Αντιδημοκρατικούς όρους, γι’ αυτό και δεν πείθουν τον κόσμο όπως αποδεικνύεται στις δημοσκοπήσεις, όπου η Χρυσή Αυγή καλπάζει σε ποσοστά και είναι σταθερά με μεγάλη διαφορά τρίτο κόμμα, με δυναμικές τάσεις προσέγγισης και κατάληψης της δεύτερης θέσης ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. 05.03.13
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ. ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΩΣΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.