ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Καραπάνος

 

"Τρώνε’" το δίδυμο Πεπόνη - Μουζακίτη;

4 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, 10:37

Μέσα στην σημερινή και γενικευμένη σαπίλα του Δημόσιου Βίου της Χώρας, δύο άνθρωποι χαίρουν γενικής εκτίμησης και έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση του κόσμου.

Είναι οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί για την δίωξη του Οικονομικού Εγκλήματος κ. Πεπόνης και Μουζακίτης. Παρά τον κρυφό και φανερό πόλεμο που δέχονται και τις αντίξοες συνθήκες και ανεπαρκή διαθέσιμα μέσα, εκτελούν ευσυνείδητα το έργο τους και εκπέμπουν ένα αίσθημα αποτελεσματικής διερεύνησης και απονομής του Δικαίου.

Σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, έχει εναποθέσει τις ελπίδες του όλος ο Ελληνικός λαός ότι τελικά κάποιοι μεγαλόσχημοι που εγκλημάτησαν βαρύτατα και διαφεύγουν, τελικά θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, όσο και αν προστατεύονται από ισχυρά κέντρα και μηχανισμούς εξουσίας και παραεξουσιών.

Τελευταία με ψιθύρους, σκόπιμες διαρροές, ύπουλες κυβερνητικές ενέργειες ή παραλείψεις, φτιάχνουν το κλίμα μέχρι τέλος Μαρτίου να τους αποκεφαλίσουν από την Εισαγγελία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος! Ψάχνουν κάποιο ‘’άλλοθι’’ στην Κυβέρνηση για να δικαιολογήσουν την καρατόμηση των δύο Εισαγγελέων. Η καλά ενημερωμένη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής, στο φύλλο της 17-2-2013 έριξε την γνωστή συνηθισμένη ιδέα: Τάχα δεν τους θέλει η Τρόικα.

Έχει ‘’δυσφορήσει’’ εναντίον τους διότι παρέπεμψαν για κακούργημα τον κ. Γεωργίου, τον διορισμένο από τον Παπακωνσταντίνου με υπόδειξη της Τρόικα, ως επικεφαλής και ανεξέλεγκτο να κάνει ότι θέλει, με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Και αυτός τα ‘’μαγείρεψε’’ όπως ήθελαν αυτοί που τον προώθησαν για να μπούμε ‘’σούμπητοι’’ στο Δ.Ν.Τ. Γι’ αυτό το μαγείρεμα τον παρέπεμψαν για κακούργημα προ μηνός, οι πιστοί στον όρκο τους κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.

Παραδόξως (αλλά ευεξήγητα) ο κ. Γεωργίου παραμένει στην θέση του! Η κυβέρνηση δεν τον έστειλε στο σπίτι του, όπως προβλέπει ο Δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας, απαξιώνοντας έτσι το κύρος της Δικαιοσύνης και εμμέσως των δύο Δικαστών!

Γιατί άραγε; Μήπως η παράλειψη αυτή εντάσσεται στο σενάριο απομάκρυνσης των δύο ακέραιων δικαστών; Αν τελικά αποτολμήσουν την καρατόμηση των δύο Δικαστών τίποτε πλέον δεν θα τους σώσει. Θα ακολουθήσει και η δική τους πολιτική καρατόμηση. Να είναι σίγουροι γι αυτό, όποιοι το αποτολμήσουν.

Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
ΛΙΑΜΠΑΣΗΣ 15.03.13
ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!ΔΗΘΕΝ!!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Απάντηση
Παππας Πέτρος 08.03.13
Οτι καλό και δίκαιο υπάρχει σ αυτή τη χώρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρουν τρόπους να το εξαφανίσουν.Ετσι ορίζουν τις τύχες μας οι κυβερνώντες επιρρεάζοντας τους δικαστές και εισαγγελείς να κρύβουν τις απάτες τους δυστυχώς κ. Καραπάνο.
Απάντηση
ΠΑΝΤΕΛΗΣ Κ. 05.03.13
Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ, ΑΙΣΧΟΣ
Απάντηση
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. 28.02.13
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.