ΓΔ: 903,04 0,45% EUR/USD: 1,1624

ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Καραπάνος

 

Απλοί πολίτες υποκαθιστούν τους πολιτικούς στην προάσπιση της χώρας μας διεθνώς!

0 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, 11:04

Στην σημερινή Ελλάδα της κλιμακούμενης εξαθλίωσης και της βαθειάς χρεοκοπίας των πάντων, κάπου - κάπου βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε μικρής εμβέλειας και αναγνωσιμότητας ηλεκτρονικές αναρτήσεις του διαδικτύου, τολμηρές ενέργειες και πρωτοβουλίες απλών καθημερινών συνανθρώπων μας με τις οποίες αποδεικνύεται ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα να διασωθούμε ως κοινωνία, και ως Έθνος.

Σήμερα θα παρουσιάσω μια τέτοια πρωτοβουλία που πήρε ένας από μας. Ο κ. Θεόδωρος Δάλμαρης, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας τι μπορεί να επιτύχουμε όταν διεκδικούμε και ασκούμε τα νόμιμα δικαιώματα μας που έχουμε ως Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες.

Ο κ. Δάλμαρης κάτοικος Σαρωνίδας Αττικής, δημότης Γλυφάδας καταγόμενος από την Αρκαδία , στις 10-1-2014 είχε την τόλμη να συντάξει μία εμπνευσμένη επιστολή - καταγγελία την οποία απέστειλε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σούλτς. Η επιστολή αυτή καταχωρήθηκε στο βιβλίο αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αριθμό πρωτοκόλλου 0092/10-1-2014 και θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή αναφορών της Ε.Ε.

Η Επιτροπή αναφορών είναι ένας σημαντικότατος θεσμός παρέμβασης και ελέγχου επί όλων των καταγγελιών Ευρωπαίων πολιτών. Στο όργανο αυτό συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των χωρών της Ε.Ε και οφείλουν όλες οι χώρες αφενός να δίνουν έγγραφες εξηγήσεις στην Επιτροπή αυτή για τα καταγγελλόμενα από τους Ευρωπαίους πολίτες, αφετέρου να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Επιτροπής μετά την ολοκλήρωση των ερευνών της κάθε υπόθεσης καταγγελίας.

Στην επιστολή του ο κ. Δάλμαρης, καταγγέλλει κάθε υπεύθυνο για εγκλήματα κατά της Ελλάδος και της Ανθρωπότητας, εστιάζοντας τις ευθύνες στην Γερμανική κυβέρνηση η οποία ως κυρίαρχος στη ΕΕ, επέβαλλε στην Ελλάδα την σημερινή εξοντωτική πολιτική εις βάρος των Ελλήνων, αντίθετη στις ιδρυτικές Αρχές της ΕΕ και τις ανθρωπιστικές Αξίες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Στο παρελθόν ο ίδιος είχε πάλι καταφύγει στη ΕΕ, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στην λειτουργία της κεντρικής κρεαταγοράς του Ρέντη. Παρενέβη τότε η ΕΕ, διαπίστωσε το βάσιμο των καταγγελιών του κ. Δάλμαρη και τελικά η Ελληνική κυβέρνηση εξαναγκάστηκε υπό την πίεση της ΕΕ, να λάβει τα αναγκαία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που επί σειρά ετών αδιαφορούσε να πάρει.

Η αδιαφορία αυτή ευνοούσε τα οικονομικά συμφέροντα κάποιων ασυνείδητων επιχειρηματιών που λειτουργούσαν με όρους μαφίας και λυμαίνονταν επί χρόνια την κεντρική κρεαταγορά του Ρέντη! Θεωρώ πολύ σημαντική την πρωτοβουλία του κ. Δάλμαρη, ενός ευαίσθητου ενεργού πολίτη, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του εξωτερικεύει τις σκέψεις και τις αγωνίες του για όσα συμβαίνουν γύρω μας με ποιήματα. Παραθέτω στην συνέχεια το πλήρες κείμενο της επιστολής του, με την οποία ‘’βάζει τα γυαλιά’’ στα φοβικά ανθρωπάκια τους πολιτικούς μας, που διαχειρίζονται τις τύχες της πατρίδος μας με δουλοπρέπεια.

Τέτοιες πρωτοβουλίες έπρεπε τα ΜΜΕ να τις κάνουν πρώτη είδηση και να τις προβάλλουν ως παράδειγμα προς μίμηση, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στην εγκληματική αδράνεια των πολιτικών να υπερασπιστούν τα δίκαια της χώρας μας διεθνώς.

Δυστυχώς και τα ΜΜΕ είναι και αυτά πλήρως ελεγχόμενα και συναγωνίζονται σε συμπεριφορές δουλοπρέπειας το ανίκανο και διαπλεκόμενο πολιτικό μας σύστημα. Τελικά την τύχη της πατρίδος μας μόνο εμείς οι απλοί πολίτες, αν δραστηριοποιηθούμε όπως ο κ. Δάλμαρης, θα μπορέσουμε να την εξασφαλίσουμε για το μέλλον το δικό μας και των επόμενων γενιών!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΞ/ΜΟΝ Κον. ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ

ΘΕΜΑ: Καταγγελία, κατά της Ε.Ε. και της Γερμανίας και κατά παντός υπευθύνου για εγκλήματα κατά της Ελλάδος και της Ανθρωπότητος.

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Σας εσωκλείω την Ποιητική μου Συλλογή, «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» μέσα από την οποία επιχειρώ να αναδείξω, το ανεπανάληπτο θαύμα που συντελέστηκε σ’ αυτήν τη μικρή, αλλά μοναδική γωνιά του πλανήτη, όπου έζησε και εμεγαλούργησε και πεισματικά, συνεχίζει να ζει και θα ζει για πάντα, η φυλή των Ελλήνων.

Επίσης, επιχειρώ να προσεγγίσω, τις έννοιες της Πόλης και του Πολίτη, της Πατρίδας-Έθνους, της Ελευθερίας, του Έρωτα και της Αλληλεγγύης, τα αίτια και τις συνέπειες, της βαθύτατης και πολύπλευρης κρίσης που ισοπεδώνει και αφανίζει την Ελλάδα και το Λαό της.

Προσπαθώ να αναδείξω το μεταλλαγμένο πρόσωπο, της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία βλέπω σαν ένα πειθήνιο βραχίονα ενός τεράστιου, θηρίου-χταποδιού, που απομυζά και καταστρέφει την πατρίδα μου και τον κόσμο.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μόλις τώρα, ασχολήθηκε με το Έγκλημα κατά της Ελλάδας και των λοιπών χωρών της Νότιας Ευρώπης, συνειδητοποιώντας ότι, αποτελεί διακοσμητικό και ταυτόχρονα ναρκοθετημένο θεσμό, μια επίφαση δημοκρατικής αντιπροσώπευσης των κρατών, απέναντι σε μια υδροκέφαλη γραφειοκρατία, ελεγχόμενη υπέρ των συμφερόντων της Γερμανίας και του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού κλπ, συστήματος.

Τα προγράμματα-μνημόνια, που απολύτως παράνομα, και προκλητικά η Ε.Ε η Ε.Κ.Τ και το Δ.Ν.Τ επέβαλλαν, κυρίως στην Ελλάδα, αποδεικνύουν, το αποκρουστικό πρόσωπο της Ε.Ε και της Σταυροφορικής Δύσης.

Η Ελλάδα επιλέγει, στοχευμένα, ως το πειραματόζωο, την Ιφιγένεια και το αρνίον, επί του οποίου επέπεσε η νέα τάξη, τιμωρούσα αυτό για την πολυχιλιετή προσφορά του, στην ανθρωποκεντρική ιδέα, τον πλούτο της και τη γεωστρατηγική της θέση.

Και η επίθεση εναντίον της, ακολουθεί όλους τους κανόνες της στρατιωτικής επέμβασης: αποδυνάμωση και διάλυση της εσωτερικής συνοχής, παγκόσμιας εμβέλειας κατασυκοφάντηση και διάρρηξη των δομών του κράτους, καταρράκωση της Εθνικής αυτοπεποίθησης, της προοπτικής της χώρας, κλπ
.
Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν αιτήθηκε του προγράμματος αυτού. Απλώς έλαβε την εντολή να το πράξει.
Οι Κυβερνήσεις της Χώρας, έχουν προ πολλού πάψει να υπηρετούν το Λαό.
Δεν είναι Ελληνικές.

Πρέπει να τονισθεί ότι, ενώ η Ελλάδα στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο, κατήγαγε νίκη μεγάλη στο πλευρό των συμμάχων, οδηγήθηκε στον εμφύλιο και στον διχασμό με αποτέλεσμα:

• Περί το 1,300,000 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων και των παράπλευρων απωλειών του εμφυλίου και του συνεχισθέντος διχασμού επί δεκαετίες.

• Άλλους τόσους μετανάστες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Πέραν δηλαδή του 30% του ενεργού πληθυσμού της χώρας, οδηγήθηκε στο θάνατο ή στην μετανάστευση. Ποιό άλλο Έθνος επλήρωσε τόσο μεγάλο φόρο στον πόλεμο αυτόν;

• Οι δοσίλογοι, συνεργάτες των ΝΑΖΙ, δεν τιμωρήθηκαν, Αντίθετα έγιναν οι άρχουσα τάξη, ενώ οι σύμμαχοι, μετέτρεψαν την νικήτρια χώρα σε προτεκτοράτο τους. Δεν της επέτρεψαν ποτέ να αυτοκυβερνηθεί.

Αυτή η εφιαλτική αλήθεια, δυστυχώς, είναι άγνωστη τόσο στην Ελλάδα, όσο και ευρύτερα και καθόρισε τη μοίρα της μεταπολεμικής Δημοκρατίας μας. Και όμως, αυτός ο Λαός, μέσα από τις στάχτες του, κατέλαβε την 25η (;) θέση στον κατάλογο των πλουσιότερων χωρών του κόσμου, μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια ναυτιλία, μια από τις πρώτες θέσεις στον κατάλογο των επιστημόνων που διαπρέπουν στα μεγάλα Πανεπιστήμια του κόσμου και επίσης ζηλευτή θέση στον κατάλογο με τους περισσότερους Πανεπιστημιακούς τίτλους.

Είναι τεμπέλης και ανεπρόκοπος αυτός ο λαός; Και ποια η σκοπιμότητα των κονδυλοφόρων, της προ 70 χρόνια Ναζιστικής Γερμανίας και των δορυφόρων της;

• Η Γερμανία, ένοχη δύο παγκόσμιων πολέμων και υπόλογη για 70,000,000 νεκρούς, που υποκρίνεται την εξαγνισμένη και άμωμη δύναμη της Ε.Ε, ευθύνεται για το όργιο της μίζας στην Ελλάδα.

Είναι η νέα Κίρκη, που με το χρυσό της ραβδί μετατρέπει σε γουρούνια όσους συναλλάσσονται με αυτήν. Και αυτό το κάνει σε όλο τον κόσμο.

Είναι η Χώρα που έκλεψε το χρυσό της τράπεζας της Ελλάδος και έλαβε τα κατοχικά δάνεια, επιβάλλοντας το δίκαιο του κατακτητή.

Κατέκλεψε τα διατροφικά εφόδια του Λαού μας για να θρέψει τα Ναζιστικά στρατεύματα και το Γερμανικό λαό, με συνέπεια την εξ ασιτίας γενοκτονία των Ελλήνων.

Οργάνωσε τουλάχιστον 99 ολοκαυτώματα σ’ όλη τη χώρα

Κατέκλεψε αρχαιολογικούς θησαυρούς αμύθητης αξίας.

Και επανήλθε ύστερα από 73 χρόνια, να συνεχίσει με άλλο τρόπο την γενοκτονία κατά του Ελληνικού Λαού.

Με τα μνημόνια:
• Επέβαλαν εξοντωτική φορολογία, πολύ πάνω από την φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων. Όχι για να εισπράξουν υπέρ του Δημόσιου Ταμείου, αλλά για την περαιτέρω χρεοκοπία της χώρας.

• Εκούρεψαν οριζόντια, όλες τις συντάξεις και τους μισθούς, τα ταμεία πρόνοιας και Υγείας, τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, εις χείρας τρίτων, εκτός εκείνων που ανήκουν στους εκατομμυριούχους κερδοσκόπους και στις τράπεζες των δανειστών-δολοφόνων μας.

• Δημιούργησαν στρατιές ανέργων πέραν των 2,000,000 πολιτών.
Στρατιές υποαπασχολούμενων και γλίσχρα αμειβόμενων, που εισπράττουν κλάσμα ή καθόλου του μισθού τους, σε χρόνο απροσδιόριστο.

• Διέλυσαν το σύστημα υγείας και όλες τις κρατικές δομές.

• Διέλυσαν το στρατό και την Αστυνομία και Οργανώνουν, ορδές ξένων μισθοφόρων για να επιβάλλουν την τάξη και να σβήνουν τη φωτιά των πυρπολούμενων Ελλήνων, να πυροβολούν στο ψαχνό τους διαδηλωτές.

• Ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία και δημεύουν την ιδιωτική περιουσία.

• Γενοκτονούν την Ελληνική φυλή. Δεν γεννούν οι νέοι μας και οι επιστήμονες μεταναστεύουν, σε κάθε σημείο της Γης.
• Πέφτει κατακόρυφα το προσδόκιμο όριο ζωής και επιτείνεται η φτωχοποίηση του λαού.

Δεν υπάρχει πλέον μέση τάξη, ούτε ανώτερη. Πλήρης ανατροπή.
Μόνο η τάξη των ελαχίστων νεοδοσίλογων και πεφωτισμένων.

• Πολλαπλασιάζονται οι άστεγοι και οι σιτιζόμενοι στις εκκλησίες και τους Δήμους. Μέχρι πότε;

• Ανεβαίνει κάθετα ο αριθμός των αυτοκτονιών. Είναι 6,000…-10,000… Κανείς δεν ξέρει. Οι Ελληνόφωνες Κυβερνήτες μας και τα Μ.Μ.Ε. δεν το ανακοινώνουν ή έχασαν το μέτρημα.

• Εποικούν βίαια τη χώρα με λαθρομετανάστες, για την επάνδρωση των ειδικών οικονομικών ζωνών, με σκλάβους. Είναι 3,000,000 ή περισσότεροι;

• Κύριε Πρόεδρε, δεν χρειάζεται οι παραπάνω καταγγελίες να αποδειχθούν. Με πολλαπλές δηλώσεις τους, το Δ.Ν.Τ., αξιωματούχοι κυβερνήσεων, των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και άλλων χωρών, μεγάλων ιδρυμάτων και οικονομολόγοι, πλανητικής εμβέλειας, καταμαρτυρούν ότι, τα προγράμματα-μνημόνια, είναι λάθος και ότι η χώρα οδηγείται σε τεράστια αδιέξοδα και μακρόχρονη εξάρτηση.

Και οι Άρχοντες της Ε.Ε. και της Γερμανίας επιμένουν στο έγκλημά τους.
Ο υπογράφων, δεν δέχεται το χαρακτηρισμό του ΛΑΘΟΥΣ. Πιστεύει ότι είναι στοχευμένο και απόλυτα συνειδητό σχέδιο.

• Εάν κύριε Πρόεδρε, αυτή είναι η Ευρώπη και ο κόσμος που θέλετε, τότε η κόλαση κοχλάζει κάτω από τα πόδια σας. Η έκρηξη επέρχεται. Οι κλώνοι των νέων ΝΑΖΙ, αγκαλιά με τους παγκόσμιους τραπεζίτες και τους πεφωτισμένους, θα βγάλουν σύντομα τις σβάστικες, τις πεντάλφες και τους θυρεούς τους, εις κοινή θέα!

Εάν όχι, τότε πρέπει να κάνετε την επανάσταση σας τώρα.

Η μεταναζιστική Γερμανία, ίσως νομίζει ότι παίρνει τη ρεβάνς, από την Ελλάδα και όσους αντιστάθηκαν στην Άρια Φυλή.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν έχει ακόμα ευαισθητοποιηθεί, για τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται. Ούτε οι Λαοί της Ευρώπης.
Δεν ακούνε τις οιμωγές του Ελληνικού Λαού, ούτε τους υπόκωφους τριγμούς της επερχόμενης ηφαιστειακής έκρηξης.
Η Ε.Ε έχει ήδη μπει στην τροχιά της απώλειας.

Ο παγκόσμιος Μινώταυρος, επέλεξε την Ε.Ε. σαν διεκπεραιωτή των δικών του σχεδίων, τους σύγχρονους Σταυροφόρους με αγγελικό πρόσωπο.

Η Γερμανία, που υποκρίνεται την εξαγνισμένη χώρα, δεν καταβάλλει τις πολεμικές αποζημιώσεις, τα κατοχικά δάνεια, τις τεράστιες κλοπές, και τις καταστροφές που προξένησε στην Ελλάδα.

Η αξία του Γερμανικού Χρέους προς την Ελλάδα, είναι πολλαπλάσια του Ελληνικού χρέους, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του, είναι επαχθές και πρέπει στα πλαίσια, ενός διεθνούς λογιστικού ελέγχου, να προσδιοριστεί. Επιτέλους, η Γερμανία πρέπει να πληρώσει τις οφειλές της προς την Ελλάδα.

Εδώ, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ηττημένη Γερμανία, που ευθύνεται για δύο παγκόσμιους πολέμους, έλαβε από τους νικητές συμμάχους, συμπεριλαμβανομένης και της καθημαγμένης Ελλάδας, δάνεια ανασυγκρότησης, με ρήτρα ανάπτυξης.

Μια τόσο μεγάλη χώρα, που οφείλει την ύπαρξή της στην βοήθεια των θυμάτων της, που επικαλείται τους Gaethe, Muller, Shiller κλπ, τους μέγιστους διανοητές της, που φώτισε το δρόμο τους το Ελληνικό φως, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Ευρώπη και τον κόσμο, δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλα, απεχθή κα συνειδητά εγκλήματα.

Θα δεχθεί το κεραυνό της Θείας Δίκης.

Το αίμα που ρέει, που έβαψε το σώμα και την ψυχή της και δεν φαίνεται ότι θέλει να το ξεπλύνει, προκαλεί το πεπρωμένο της.
Οι Κυβερνήσεις των Ελληνόφωνων, δεν ανέφεραν ποτέ όλα τα παραπάνω για να λάβουν γνώση οι λαοί της Ευρώπης.

Ούτε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει αρθεί μέχρι σήμερα, στο ύψος των ευθυνών του, απέναντι στους Λαούς της Ευρώπης.
Έτσι, η ντροπή της Ευρώπης, είναι καλά κρυμμένη στο βούρκο της. Τρέφεται και δυναμώνει από το βούρκο της, μέχρις ότου την πάρει κοντά του.

Κύριε Πρόεδρε, στη συλλογή μου καταγράφεται η δίκαιη και συμπυκνωμένη οργή ενός λαού, μιας Μάνας που βύζαξε την Ευρώπη και τη Δύση, που λοιδορείται και ατιμάζεται.

Παρακαλώ να την διαβάσετε, με αντικειμενικότητα και να την σχολιάστε.

Παρακαλώ επίσης να την κοινοποιήσετε στα αρμόδια όργανα του Κοινοβουλίου, προς γνώση τους και βεβαίως, στην αντιπροσωπία της Γερμανίας.

Μέσα από τις σελίδες της, ξεχύνεται η οργή ενός μεγάλου Λαού.

Κανένας Λαός, δεν διαθέτει τόσους Προμηθείς και Λεωνίδες. Κανένας δεν έχει προσφέρει τόσα πολλά στην Ανθρωπότητα.
Η συλλογική μνήμη των γενεών, η μνήμη του Σύμπαντος και του Θεού, δεν ξεχνούν. Πάντα θυμούνται, επιβραβεύουν και τιμωρούν.

Θα είναι τιμή μου να συμπεριλάβω το όποιο σχόλιο σας, στη προσεχή έκδοσή της.

Παρακαλώ το έγγραφο αυτό να θεωρηθεί καταγγελία για την εγκληματική δράση της Ε.Ε κατά της Ελλάδας. Να διαταχθεί από το Κοινοβούλιό σας σχετική έρευνα, η δε ποιητική συλλογή μου, να θεωρηθεί σαν αποδεικτικό στοιχείο, σαν κραυγή, βγαλμένο από την ψυχή ενός λαού και ενός Έθνους, φωτοδότη της Ανθρωπότητας.

Με Εκτίμηση

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΑΛΜΑΡΗΣ 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.