ΓΔ: 905,04 -0,05% EUR/USD: 1,1645

ΑΡΘΡΑ

Παναγιώτης Γεωργόπουλος, Ταξίαρχος της πολεμικής αεροπορίας ε.α.

Ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος είναι Ταξίαρχος της πολεμικής αεροπορίας ε.α.

Οι πολίτες φταίνε για όλα, πρέπει να τιμωρηθούν

13 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, 15:42

Μπήκαμε αισίως στο 2012, για μας, τους πολίτες της Ελλάδας, δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα, η προηγούμενη κυβέρνηση, αποφάσισε και η εγκάθετη συνεχίζει την ίδια πολιτική, εμείς φταίμε για την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας.

Όχι όμως όλοι, στο απυρόβλητο μένουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι φοροκλέπτες, οι απατεώνες, αυτοί έχουν ασυλία, είναι οι ορθοστάτες αυτού του «διεφθαρμένου και αναξιόπιστου κράτους», όπως είχε «διαφημίσει» την Ελλάδα στο εξωτερικό, ο πρώην πρωθυπουργός. Εμείς λοιπόν φταίμε και πρέπει να τιμωρηθούμε.

Οι ποινές για την τιμωρία μας;


α. Έχεις σπίτι, για το οποίο έχεις πάρει δάνειο, ή στο άφησαν κληρονομιά οι γονείς σου; θα πληρώνεις αντί για ενοίκιο, φόρους για πάντα, αλλιώς θα σου κόψουν το ρεύμα, το νερό, και αν δε πληρώσεις θα στο πάρουν τελικά. Και αν είσαι άστεγος και πεινασμένος, μη φοβάσαι δικαιούσαι μια κουβέρτα και ο πρωθυπουργός θα τρώει μαζί σου μια φορά το χρόνο, (και θα αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής, Παπαδήμος)

β. Έχεις αυτοκίνητο; κακώς, θα το πληρώνεις για πάντα (ακόμα και αν έχει μηδενική αξία μεταπώλησης), αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο και αν είχες την ατυχία να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού την πάτησες, η εισφορά είναι η ίδια, τα τεκμήρια διαβίωσης (καινούργιο φρούτο) τα ίδια, ανεξάρτητα αν η αγορά του αυτοκινήτου είναι 10.000 ή 100.000 ευρώ .

γ. Έχεις δουλειά; δεν είναι σωστό, θα απολυθείς, θα τεθείς σε εργασιακή εφεδρεία, θα μειωθεί ο μισθός σου στα όρια της εξαθλίωσης, δε τους νοιάζει πως θα περνάς.

δ. Είσαι συνταξιούχος; η σύνταξη για την οποία έχεις υποστεί κρατήσεις, θα καταβαραθρωθεί, να πας στα συσσίτια της Εκκλησίας, αν είσαι όμως κάτω των 55 δυστυχία σου, περίμενε το εκτελεστικό απόσπασμα.

ε. Συνεπής φορολογούμενος; Θα πληρώνεις φόρο αλληλεγγύης και για τους μεγαλοοφειλέτες, τους φοροδιαφεύγοντες, που τους καλύπτει το κράτος. Παράδειγμα η PROTON BANK και αυτοί που έχουν μεταφέρει τις καταθέσεις τους στην Ελβετία. Θα πληρώνεις συνέχεια και αν δεν πληρώσεις, δε πειράζει, σε περιμένει η «στενή». Τελικά θα μας πει κάποιος που πάει ο φόρος αλληλεγγύης;

στ. Είσαι άρρωστος, ηλικιωμένος; Δε σου αναγνωρίζω περίθαλψη, δε σου χορηγώ φάρμακα, δε θα έχεις γιατρό, για να μας αδειάσεις τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα.

ζ. Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Φταις για την κατάντια του έθνους, ταλαιπωρείς τα υπόλοιπα 10.000.000 έλληνες, αφού οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 1.000.000 και ακαμάτες, σύμφωνα με τον πρώην και νυν Υπουργό Υγείας (τελικά τους μέτρησε κανένας;).

η. Είσαι ταξιτζής, φαρμακοποιός, ιδιωτικός υπάλληλος, φορτηγατζής κλπ, φταις για την χρεωκοπία του Κράτους, πρέπει να γεμίσει ο τόπος φαρμακεία, φορτηγά, ταξί και να κλείσουν όλα τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις, για να ξελασπώσει το Κράτος.

θ. Έχεις παιδιά στο σχολείο; Κρίμα. Τέλος τα βιβλία. Θα πληρώνεις γι’ αυτά, την θέρμανση του Σχολείου για όλα.

ι. Είσαι στρατιωτικός, αστυνομικός (εκτός των ΜΑΤ που είναι «υπερπαραγωγικοί»), πυροσβέστης, λιμενικός; είσαι αντιπαραγωγικός, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην και νυν Αντιπροέδρου Β΄.

ια. Είσαι πολύτεκνος; Θα πληρώνεις περισσότερους φόρους, μειώνεται και το αφορολόγητο, για να καταλάβεις το λάθος σου. Ποιος να σκεφτεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, έχουμε τους λαθρομετανάστες θα μας το λύσουν αυτοί.

Ιβ. Είσαι άνεργος; Κακό του κεφαλιού σου. Έτσι και αλλιώς τους φόρους δεν τους γλυτώνεις.

ιγ. Είσαι Έλληνας πολίτης σου απαγορεύω τις συγκεντρώσεις, η καλύτερα έλα και τα θα τα πούμε ένα χεράκι, αν είσαι όμως λαθρομετανάστης έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις (ακόμα και να κυνηγάς με παλέτες και πέτρες τα ΜΑΤ).

ιδ. Μένεις σε παραμεθόρια περιοχή; Δε θα έχεις καράβι να ταξιδεύεις, σχολεία, ρεύμα, νερό και θα πηγαίνεις να ψωνίζεις σε άλλες χώρες.

ιε. Ζεις; Ακόμα να πεθάνεις;

Μας έχουν στοχοποιήσει, εμείς φταίμε, όχι οι κυβερνώντες (πριν και τώρα), είναι ανεύθυνοι, δε γνωρίζουν τίποτα, ότι έκαναν (λάθη επί λαθών), το έκαναν για το καλό μας. Και αφού μας εξαθλιώσουν, μας λένε ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε και τη ΔΕΗ να μη χρεοκοπήσει, αυξάνοντας τα τιμολόγια κατά 10% (πάλι εμείς).

Τι έγινε τώρα με την κυβέρνηση Παπαδήμου; Απλά απενοχοποιούνται τα συμμετέχοντα κόμματα, η μόνη ανακοίνωση π.χ. που έβγαλε η Νέα Δημοκρατία για τα νέα τεκμήρια είναι, ότι εμείς δεν ψηφίσαμε αυτά τα νέα μέτρα το ΠΑΣΟΚ τα ψήφισε, τελικά σε για ποιο λόγο συμμετέχει σ’ αυτήν την κυβέρνηση; Ποιος θα μιλήσει για το ξεπούλημα των τεσσάρων AIRBUS; Έτσι τελικά θα ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία;

Θα μάθουμε τελικά μετά από 8 χρόνια, από αυτούς τους αχρείους, που μας έπεισαν ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν το παν για την Ελλάδα, θα της έδιναν ώθηση στον τουρισμό, ένα νέο ξεκίνημα, κλπ, πόσο στοίχισαν και ποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια; Τελικά το μόνο που μας έμεινε, είναι οι επιγραφές που οδηγούν στους καταρρέοντες αθλητικούς χώρους.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» είπε ότι «ένα ποσοστό 2% με 3% του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας οφείλεται στο κόστος των Ολυμπιακών αγώνων, θα μπορούσαν να έχουν γίνει με πολύ μικρότερο κόστος». Κανονικό πάρτι δηλαδή, δεν είδα όμως να συγκινείται κανένας, ποιος να μιλήσει και τι να πει.

Ως πότε θα πληρώνει ο λαός τις αβλεψίες και την ανικανότητα των κυβερνήσεων; Πότε θα μπουν οι κλέφτες φυλακή;
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άφαντος. Αλλά όχι, εμφανίστηκε αφού γύρισε από τη Γερμανία όπου πήγε να δει την οικογένεια του, (μετανάστης στην Ελλάδα είναι;). Και έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις!!! «Γίνεται πόλεμος στον Παπαδήμο. είπε Το βλέπω στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μη γίνονται αφού όλοι δηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη!!!!!!» (απαγορεύεται η κριτική) και εμφανίστηκε αισιόδοξος!!!!!, για την πορεία της χώρας λέγοντας, ότι τα οικονομικά στοιχεία που έχει υπόψη του, δείχνουν ότι είναι καλύτερες οι συνθήκες για την αντιμετώπιση της κρίσης (αν είχα και εγώ το μισθό του τα ίδια θα έλεγα). Άξιος λοιπόν ο μισθός του.

Βέβαια συνεχίζεται και η τρομοκρατία με την επιστροφή στη δραχμή. Τι λένε οι τρομοκράτες;
«Θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω αν βγούμε από το ευρώ!» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Β. Ράπανος. Θα μας έφερνε 50 χρόνια πίσω το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας στη δραχμή» τόνισε ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Γ. Στουρνάρας. «Θα είναι καταστροφή. Η κρίση χρέους θα γίνει συναλλαγματική κρίση. Η Ελλάδα θα σταματήσει να λειτουργεί».

«Δραχμή σημαίνει επιστροφή στο ’50» (60 χρόνια πίσω) Γ. Προβόπουλος Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και προειδοποιεί για σοβαρές ελλείψεις σε βασικά είδη και υποτίμηση έως 70%.

Τελικά εσείς που ορίζετε τις τύχες μας είστε ανίκανοι, ηλίθιοι, εκτελείτε κάποια αποστολή; ή μας περνάτε για βλάκες; Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, ούτε για το πως θα μας τρομάξετε, είκοσι, πενήντα, ή εξήντα χρόνια κύριοι; Συνεννοηθείτε τελικά, για το πόσο και για να σας βοηθήσω ο κόσμος θα τρομάξει πιο πολύ αν του πείτε εκατό χρόνια. Αυτό να μας πείτε. Μπορείτε να μας πείτε τουλάχιστον με το ευρώ πόσα χρόνια θα γυρίσουμε πίσω να δούμε τη διαφορά;

Τι μας περιμένει άραγε μ’ εσάς που έχουμε μπλέξει.
Οι κυβερνήσεις με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, βγάζουν μίσος στους πολίτες. Ενοχοποιούν πάντα τους ίδιους και τους ίδιους. Αφού όλοι παραδέχονται ότι τα μέτρα που εφάρμοσαν μέχρι σήμερα δεν απέδωσαν γιατί τα συνεχίζουν; Μετά από τόσους φόρους και τόσα μέτρα που έπληξαν τους πολίτες, ο Αν. Υπουργός οικονομικών Φ. Σαχινίδης δήλωσε στη Βουλή.

Αδυναμία να εκτιμήσει το ύψος στο οποίο θα διαμορφωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης για το 2011 και είναι ακόμα στη θέση του και μείς τον ακούμε.
Τελικά ας το πάρουμε απόφαση, μας κυβερνούν εγκάθετοι, ψεύτες, απατεώνες και υποτελείς, που έχουν βάλει σκοπό την τελική απαξίωση της Ελλάδας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, για να μας ξεπουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές στους δανειστές μας. Και εμείς τους ανεχόμαστε.

Σχόλια Αναγνωστών

13 Προσθήκη σχολίου
ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 31.01.12
ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥΡΥΑΛΙΕ ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 50% ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ κλπ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ."ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ"ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
Απάντηση
Βρανάς Γιάννης 28.01.12
Είδατε λοιπόν φίλοι μου, πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να υποδείξει αυτό που εκείνος νομίζει ως σωστό? Κανείς δεν αποτολμά να κάνει μια υπόδειξη, να προτείνει μια διέξοδο έστω και με υπαινιγμούς. Ούτ' εγώ φυσικά τολμώ ν' απαντήσω στο ερώτημα του φίλου μου του Ευρυάλειου. Μου είναι όμως πολύ εύκολο ν' αρπάξω το μυστρί και ν' αρχίσω να εκτοξεύω λάσπες δεξιά και αριστερά, όπου βρώ.
Απάντηση
Ευρυάλειος 26.01.12
Βάλε και τη Σοφία τη Βούλτεψη στη λίστα που είναι στα ντουζένια της από ό,τι καταλαβαίνω από τους τίτλους της.
Απάντηση
Ευρυάλειος 26.01.12
Πάνος Καμμένος,'Αδωνις Γεωργιάδης, Κουβέλης, Τσίπρας, Μπακογιάννη , Κατσέλη , Λοβέρδος, Βενιζέλος, Παναγιωτόπουλος, Τράγκας, Κανέλη. Ποιός απ' όλου είναι πιο κοντά σ' αυτό που σκέφτεσαι στρατηγέ? Ή ποιός άλλος (στο περίπου)? Θα μπορούσε να είναι και κάποιος άσχετος, όπως εγώ π.χ? Μπορείς να μας τον σκιαγραφήσεις κάπως?Χωρίς παραξήγηση! Θα σ' αντιμετωπίσω με ανοιχτό μυαλό.
Απάντηση
ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 26.01.12
ΑΚΡΙΒΩΣ κ. ΒΡΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΜ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.
Απάντηση
Βρανάς Γιάννης 26.01.12
Κύριε Γεωργόπουλε μιλήσατε πολύ σωστά! Διαβάστε τώρα σας παρακαλώ αυτό >>>> [Και εμείς τους ανεχόμαστε] και μετά διαβάστε αυτό>>>> [ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ]. >>>> Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Δεν νομίζω ότι θέλει κανείς να σας κλείσει το στόμα. 'Ισα ίσα, μάλλον να σας το ανοίξει μπορεί να θέλει. .
Απάντηση
ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 25.01.12
ΕΥΡΥΑΛΕΙΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ? ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΕΔΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΒΑΘΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ? Η ΝΑ ΗΓΗΘΩ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΝΙΟ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ.ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ.κ. ΒΡΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
Απάντηση
Βρανάς Γιάννης 25.01.12
Από τη στιγμή που έχουμε ένα οργανωμένο σχέδιο στο μυαλό μας, για την έξοδο της χώρας από την κρίση, το υποβάλλουμε σε δημόσιο διάλογο. Το εάν αυτό μπορεί να γίνει μέσα από αυτή την ιστοσελίδα είναι ευκταίο μεν αλλά... Τέλος πάντων! Έστω και από εδώ μπορεί να ξεκινήσει κάτι. Τί όμως? Έχουμε κάτι συγκεκριμένο ή θα κάνουμε απλώς σώου με τις βλακείες που έκαναν στο παρελθόν οι πολιτικοί μας και που εξακολουθούν να κάνουν? Διότι κι εγώ άμα κάτσω ν' απαριθμήσω ηλιθιότητες της πολιτικής μας, πιστεύω ότι με το χιούμορ που διαθέτω, θα γελάσει πολύς κόσμος. Πέραν του γέλιου όμως...
Απάντηση
Ευρυάλειος 25.01.12
Συμφωνώ χρυσέ μου! 'Αλλο ζητώ από σένα. Λύση! >>>> Θεωρείς λοιπόν ότι η λύση είναι επιστροφή στη Δραχμή. ok! σε μένα το λές?Μπές στον διάλογο με τη πολιτεία -πιο ουσιαστικά από τώρα- και κοίταξε να πετύχεις το ένα από τα δύο πράγματα: 1. Να μεταστρέψεις τους πολιτικούς προς αυτή τη λύση 'η 2. Να ηγηθείς νέου πολιτικού σχηματισμού που θα είναι φορέας αυτής της λύσης. >>>Εκτός αν έχεις και τρίτη επιλογή που εμένα μου διαφεύγει.Διότι το να λέμε και να ξαναλέμε φταίει αυτός και φταίει εκείνος, δεν νομίζω ότι ωφελεί πλέον αφού όλοι ''ξέρουμε"" ποιός φταίει. Και μάλιστα όλοι ξέρουμε πιο πολύ κι απ' τον καθένα!
Απάντηση
ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 24.01.12
ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ? ΕΥΡΥΑΛΕΙΕ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ?ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?"
Απάντηση
Ευρυάλειος 23.01.12
Ωραία λοιπόν! Ξεσηκωνόμαστε. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα? Με ποιους θα είμαι εγώ? με ποιους εσύ? Τι θα κάνω εγώ και τί εσύ? Τι θα λέμε στον κόσμο? Θα τους πληρώσουμε στις 31 του μηνός τους μισθωτούς ? Τους συνταξιούχους? Με τί?
Απάντηση
ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 23.01.12
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΚΕΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.
Απάντηση
Ευρυάλειος 21.01.12
Εγώ σου λέω σε όλα ναι! Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι.Καί η Σοφία η Βούλτεψη κάτι παρόμοιο θα λέει αν κρίνω από τους τίτλους της. Και φθ'ανω με τη μία στο τέλος του σχολίου " κι εμείς που τους ανεχόμαστε". Παρακάτω; ....
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.