ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 16:31

ΑΡΘΡΑ

Γράφει ο Τάκης Λαϊνάς

Ο Τάκης Λαϊνάς Γεννήθηκε το  1959. Δημοσιογράφος. Ιδρυτικό Στέλεχος του Reporter.gr. Απόφοιτος Λεοντείου Σχολής. Φοίτησε στο Πολιτικό της Νομικής. (1984-1989) Εργάστηκε στην ΕΡΤ ως Κοινοβουλευτικός Συντάκτης και θέματα Ευρωκοινοβούλιου. Ανώτατο στέλεχος του Ομίλου Τσάκου για Ασφάλειες και Αντασφάλειες (1989-1999). Από το 1999 έως και σήμερα είναι συντάκτης στο Reporter.gr.

Άξιος της μοίρας του ο Δήμαρχος μας

1 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011, 13:38

O καλός μας Δήμαρχος ζήτησε τώρα την βοήθεια όλων για το Νεκροταφείο. Όλων των παρατάξεων, όλων των Γλυφαδιωτών. Άλλη μια υπεκφυγή. Και φυσικά πρέπει να του γυρίσουμε όλοι επιδεικτικά την πλάτη και να τον αφήσουμε ολομόναχο να τα βγέλει πέρα με τα αρμόδια Υπουργεία, τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το Δασαρχείο και τον Εισαγγελέα.

Οι λόγοι είναι απλοί, και σαφείς:

Πρώτον: Δεν ενημέρωσε κανέναν για τις προθέσεις του πριν παρανομήσει.

Δεύτερον: Δεν συζήτησε ποτέ το θέμα του νεκροταφείου, ούτε φανερά στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε στο παρασκήνιο με κανέναν. Πλήν του Σεβασμιώτατου.

Τρίτον: Οπως όλα δείχνουν δεν συζήτησε ποτέ το θέμα ( από την αρχή της θητείας του με την Συντεταγμένη Πολιτεία. Όπως φάνηκε από τις εξελίξεις η Πολιτεία προσπάθησε και βρήκε λύση προσωρινή, μέχρι να βρεθεί μόνιμη.

Τέταρτον: Μέχρι πρόσφατα ούτε καν είχε αγγίξει το πρόβλημα. Ούτε καν είχε σκεφτεί να κινητοποιήσει τον κόσμο για το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα της Γλυφλαδας. Το έκανε μόλις χθες, αφού βρέθηκε κατηγορούμενος απειλούμενος με ποινική διώξη.

Πέμπτον: Αυτό είναι το πιο βασικό. Ο δήμαρχος παρανόμησε κατάφορα. Καλεί τους υπόλοιπους να συναινέσουν σε μία παρανομία. Να τον δικαιώσουν έμμεσα. Να του συμπαρασταθούν προσχηματικά με την υπεκφυγή ότι τάχα θα βοηθήσουν στην λύση του προβλήματος αν είναι παρατάξεις και πολίτες ενωμένοι.

Μόνο που άργησε οκτώ ολόκληρους μήνες. Αλλά δεν άργησε καθόλου, να συγκαλέσει ετεροχρονισμένο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις τα βρήκε σκούρα, χωρίς καν να έχει την ευαισθησία να περιμένει δυό τρεις μέρες να γυρίσουν και οι άλλες παρατάξεις εκτάκτως να συζητηθεί το θέμα παρ΄ότι του ζήτησαν. Γιατί έτρεχε και δεν έφθανε μόλις ξεσκεπάστηκαν οι ιδιοτελείς προθέσεις του, δηλαδή να αγνοήσει τους πάντες και τα πάντα ώστε να «μαρτυροποιηθεί», με τις ευλογίες του Μητροπολίτη.

Μόνο που δεν έλαβε υπόψη του πως βρικόμαστε στο 2011, σε μία συντεταγμένη Αστική Δημοκρατία ( με τα χίλια όσα κουσούρια της αλλά αυτή έχουμε και αυτήν υπηρετούμε, πολίτες και δημόσιοι λειτουργοί, εκλεγμένοι και μη) την οποία με τις πράξεις του ακύρωσε βάναυσα παρά τον όρκο που έδωσε να τηρεί τους νόμους και την τάξη.
Αυτά και μόνο αρκούν.

Δυστυχώς γι αυτόν δεν υπάρχει πρότερος αποδεκτός βίος Χρηστής Διοίκησης, αν λάβουμε υπόψη το Μηνημόνιο Συνδιοίκησης, τις τοποθετήσεις ημετέρων αρεστών στο Γκολφ, τις συναναστροφές του με γκαιμπελίσκους της κακιάς ώρας και αρκετά άλλα.
Είναι λοιπόν άξιος της μοίρας του.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Αριστέα 24.08.11
Τυχαίο? Δεν νομίζω....
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.