ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Αναστόπουλος

Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1980 στην Αργυρούπολη. Πήγε στο 2ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης, και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρονικής του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας, και κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc) "Προσωπικές, Κινητές & Δορυφορικές Επικοινωνίες" του Παν/μίου ...περισσότερα

Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1980 στην Αργυρούπολη. Πήγε στο 2ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης, και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρονικής του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας, και κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc) "Προσωπικές, Κινητές & Δορυφορικές Επικοινωνίες" του Παν/μίου Μπράντφορτ της Μεγάλης Βρετανίας. Από τον Γενάρη του 2012 έως και σήμερα εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, εκ μέρους της Sogeti Βελγίου, ως Σύμβουλος Συστημάτων Πληροφοριών.

λιγότερα

Αναγκαίες επιδιορθώσεις οδοστρωμάτων

0 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 12:42

Δύο δρόμοι που χρήζουν άμεσης επιδιόρθωσης είναι η οδός Τραπεζούντος, στην Αργυρούπολη, και η διασταύρωση στην Ηρώων Πολυτεχνείου και Θράκης στην Ηλιούπολη (κατεύθυνση προς Αργυρούπολη).

Οδός Τραπεζούντος

Όλες οι διασταυρώσεις επί της οδού Τραπεζούντος είναι γεμάτες χαντάκια, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να βρίσκουν στο οδόστρωμα. Ακόμα και με μηδενική ταχύτητα να πηγαίνει κάποιος δε γλυτώνει την επαφή. Ως εκ τούτου η διέλευση της οδού καθίσταται αρκετά δύσκολη, ταυτόχρονα όμως και επικίνδυνη για την ακεραιότητα των οδηγών μοτοσικλέτας, καθώς είναι εύκολο να χάσουν την ισορροπία τους. Επιπλέον, λόγω της ανωμαλίας του οδοστρώματος, μπορούν να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα.

Ηρώων Πολυτεχνείου και Θράκης

Η διασταύρωση στην Ηρώων Πολυτεχνείου και Θράκης στην Ηλιούπολη (κατεύθυνση προς Αργυρούπολη, σχεδόν στα όρια των δύο δήμων), έχει καταντήσει μια απίστευτη ράμπα στην οποία, ακόμα και με 40χλμ ταχύτητας, το αυτοκίνητο να αναπηδά και να είναι πάρα πολύ εύκολο για έναν οδηγό να χάσει τον έλεγχό του. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το συγκλονιστικό ατύχημα στο οποίο ξέφυγε ένα αυτοκίνητο από την πορεία του και κυριολεκτικά πέταξε καταλήγοντας να κάνει ένα σωρό τούμπες και να τυλιχθεί στις φλόγες (το γεγονός, μάλιστα, είχε παρουσιασθεί και στα δελτία ειδήσεων). Η υπερβολική ταχύτητα ήταν ο κύριος λόγος του συγκεκριμένου ατυχήματος, δεν παύει όμως η μορφολογία του οδοστρώματος να ενέτεινε κατά πολύ στο συμβάν αυτό.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη ασφαλτόστρωσης του συνόλου του οδικού άξονα της Αργυρούπολης, καθώς επίσης και την ελλιπέστατη, ξεθωριασμένη ή ακόμα και ανύπαρκτη, διαγράμμιση για τους πεζούς.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.