ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Αναστόπουλος

Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1980 στην Αργυρούπολη. Πήγε στο 2ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης, και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρονικής του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας, και κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc) "Προσωπικές, Κινητές & Δορυφορικές Επικοινωνίες" του Παν/μίου ...περισσότερα

Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1980 στην Αργυρούπολη. Πήγε στο 2ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης, και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρονικής του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας, και κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc) "Προσωπικές, Κινητές & Δορυφορικές Επικοινωνίες" του Παν/μίου Μπράντφορτ της Μεγάλης Βρετανίας. Από τον Γενάρη του 2012 έως και σήμερα εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, εκ μέρους της Sogeti Βελγίου, ως Σύμβουλος Συστημάτων Πληροφοριών.

λιγότερα

Σχόλιο για το ενωτικό μήνυμα του κ.Τσαρπαλή

0 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 10:56

 Σχόλιο για το ενωτικό μήνυμα του κ.Τσαρπαλή

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι τυμπανοκρουσίες από την ορκωμοσία της νέας τοπικής αυτοδιοίκησης Ελληνικού-Αργυρούπολης, προτού καταμεριστούν οι ρόλοι στο δημοτικό συμβούλιο και πάρει μπρος ο μηχανισμός, ο κ.Τσαρπαλής προτρέχει με πρόσκληση συνεργασίας για τις δημοτικές εκλογές του 2014!

Ο νέος δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ.Κορτζίδης, ανέλαβε τα καθήκοντά του μόλις πριν τρεις εβδομάδες. Παρόλ' αυτά για τον κ.Τσαρπαλή αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αρκετό για να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταδικάσει το έργο του κ.Κορτζίδη, που όπως είναι φυσικό δεν ξεκίνησε ακόμη. Έκρινε σκόπιμο λοιπόν, για το «καλό του δήμου», να μπει δυναμικά στον αντιπολιτευτικό και προεκλογικό του αγώνα τέσσερα χρόνια νωρίτερα!

Στο ενωτικό μήνυμα αναφέρεται το εξής: ‘Το μήνυμα που μας έστειλαν οι πολίτες στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 είναι σαφές και ξεκάθαρο και συμπυκνώνεται στην φράση «κάντε ΤΩΡΑ έργο και βοηθήστε τις πόλεις να αναγεννηθούν και να ξαναβρούν τη χαμένη τους ταυτότητα» «κάντε ΤΩΡΑ έργο και βοηθήστε τις πόλεις να αναγεννηθούν και να ξαναβρούν τη χαμένη τους ταυτότητα».

Κατέχοντας ο κ.Τσαρπαλής το δημαρχιακό θώκο από το 2003 ως το 2006, συμπεραίνουμε λοιπόν ότι κρύφτηκε πίσω από τη δημαρχιακή καρέκλα, δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τους δημότες-κατοίκους της Αργυρούπολης ώστε να αφουγκραστεί αυτό το μήνυμα και γι' αυτό οι δημότες τον καταψήφισαν, με αποτέλεσμα να υποστεί εκλογική ήττα το 2006. Πέρασαν άλλα τέσσερα χρόνια και στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010 υπέστη ακόμα μία, πιο βαριά αυτήν τη φορά, εκλογική ήττα. Μετά όμως από διάστημα οχτώ ετών ο κ.Τσαρπαλής ανακοινώνει ότι έλαβε, επιτέλους, το μήνυμα από τους πολίτες, για να πράξει κάτι σε δώδεκα χρόνια!

Φαίνεται ότι ύστερα από τη διπλή εκλογική αποτυχία του, ο κ.Τσαρπαλής συνειδητοποίησε την απαξίωση που ολοφάνερα του έδειξαν οι δημότες Αργυρούπολης και κυριεύθηκε από πανικό. Με τη δημοτικότητά του να εξαλείφεται με την πάροδο του χρόνου προσπαθεί τώρα με κινήσεις εντυπωσιασμού να παραμείνει στο προσκήνιο.

Μία πρόσκληση συνεργασίας για τις επόμενες καθορισμένες δημοτικές εκλογές με δελτίο τύπου, γίνεται ένα χρόνο πριν τις εκλογές, και όχι αμέσως μετά τη λήξη τους. Εάν όντως ο κ.Τσαρπαλής ενδιαφέρεται για συνεργασία από τόσο νωρίς, ας έρθει σε προσωπική επαφή με τις τρεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, συγγενείς παρατάξεις του νέου δήμου («Αναγέννηση», «Σύγχρονη Πόλη», «Αγώνας για το Μέλλον»), και εφόσον υπάρξει συμφωνία τότε να βγάλει ανακοίνωση.

Ομολογουμένως έπεσε σε μεγάλο ατόπημα. Αυτές οι δύο λέξεις που αναφέρονται στην πρόσκληση ‘εκλογές 2014’ είναι αρκετές για να αποδυναμώσουν το όποιο ενδιαφέρον του κ.Τσαρπαλή για συνεργασία. Εντελώς λανθασμένο timing που αποσκοπεί καθαρά σε άλλου είδους ενδιαφέροντα και στον αποπροσανατολισμό των δημοτών.

Ο κ.Τσαρπαλής, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, το μόνο που θα έπρεπε να σκέφτεται, στην παρούσα φάση, είναι το πώς θα μπορούσε να βοηθήσει στη βελτίωση του δήμου. Δε χρειάζεται να περιμένει τις επόμενες εκλογές για να προσφέρει έργο, εφόσον ήδη είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως εκ τούτου μπαίνει κανείς στον πειρασμό να συμπεράνει ότι κάθε άλλο παρά εποικοδομητικά πρόκειται να συμβάλλει ο κ.Τσαρπαλής προς το συμφέρον του δήμου, αφού το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι οι επόμενες εκλογές και η απόκτηση εξουσίας!

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Αναστόπουλος
Δημότης Ελληνικού-Αργυρούπολης

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.