ΑΡΘΡΑ

Νάνσια Κωσταρά

Η Νάνσια (Αναστασία) Κωσταρά γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε και ψηφίζει στη Βούλα. Είναι δημοσιογράφος. Έχει μετεκπαιδευτεί σε Γαλλία και Αμερική και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιστορία της Ιατρικής και τη Βιοηθική. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Περιοδικό Τύπο που και ξεχώρισε ως Διευθύντρια του γνωστού περιοδικού DIVA ενώ συνεργάστηκε ...περισσότερα

Η Νάνσια (Αναστασία) Κωσταρά γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε και ψηφίζει στη Βούλα.
Είναι δημοσιογράφος. Έχει μετεκπαιδευτεί σε Γαλλία και Αμερική και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιστορία της Ιατρικής και τη Βιοηθική.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον Περιοδικό Τύπο που και ξεχώρισε ως Διευθύντρια του γνωστού περιοδικού DIVA ενώ συνεργάστηκε επίσης ως Σύμβουλος, αρχισυντάκτρια και αρθρογράφος με τα περιοδικά STATUS, ΕΓΩ, PLAYBOY, ESCAPE.

Συνεργάστηκε με μεγάλες εφημερίδες (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Η Ελλάδα αύριο) κυρίως ως πολιτική αρθρογράφος αλλά και με συνεντεύξεις. Στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ είχε τη δική της μόνιμη στήλη συνεντεύξεων στην οποία φιλοξενήθηκαν κατά αποκλειστικότητα εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής, των γραμμάτων και των τεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, συνεργάστηκε με τον ΑΝΤ1 ως ραδιοφωνική παραγωγός αρχικά της εκπομπής: «7μέρες ΦΑΓΟΥΡΑ» στον ΑΝΤ1 RADIO και στη συνέχεια της πολιτικο-ενημερωτικής εκπομπής «ΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ» κάθε Σάββατο και Κυριακή 7:00 με 9:00 πμ στον ΑΝΤ1 RADIO σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Την ίδια εποχή διδάσκει στη Δημοσιογραφική Σχολή του ΑΝΤ1 ως καθηγήτρια δημοσιογραφίας «ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ».

Το 2007 παρουσιάζει το δικό της πολιτιστικό ένθετο στην εκπομπή ΣΚ ΝΕΤ στη Δημόσια Τηλεόραση (ΝΕΤ) και λίγο αργότερα, 2008-2010 αναλαμβάνει την Παρουσίαση και Αρχισυνταξία της δικής της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής στη ΝΕΤ με τον τίτλο «Είναι ό,τι καλύτερο» κάθε Σάββατο 12.30 στη ΝΕΤ.

Το ίδιο διάστημα παρουσιάζει καθημερινά ως Κεντρική Παρουσιάστρια και Αρχισυντάκτρια το Κεντρικό Ενημερωτικό Δελτίο Ειδήσεων στο Ραδιόφωνο της ΝΕΤ από 8:00 έως 9:00 με τον τίτλο «Βραδινή Ραδιοεφημερίδα».

2014-16: Παρουσιάζει στη ζώνη prime time το πολιτικό TALK SHOW «ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ» σημειώνοντας για λογαριασμό του Ε-TV (Epsilon TV) τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον τομέα της ενημέρωσης, ξεπερνώντας θεαματικά τον μέσο όρο τηλεθέασης του σταθμού.

2015-16: Παρουσιάζει ως Κεντρική Παρουσιάστρια με μεγάλη επιτυχία το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ΣΚ του σταθμού (Ε-TV).
λιγότερα

Στ’ αχνάρια της πεπατημένης ο Αλέξης Τσίπρας

2 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, 14:12

Αν θυμάμαι καλά, η συνάντηση του κ. Τσίπρα αφορά στο πρόσωπο που έως τώρα κατέκριναν για την αυστηρή εφαρμογή του μνημονίου συνοδεύοντας την κρίση τους με ποικίλους χαρακτηρισμούς. Φυσικά δεν ήταν οι μόνοι αφού σύσσωμος ο ελληνικός λαός έχει ψάλει τα εξ αμάξης για τον κ. Σόιμπλε.

Το θέμα όμως δεν έχει να κάνει με τον απλό κόσμο και το τι αυτός λέει στον καναπέ του.

Έχει να κάνει με την αντιπολίτευση και την απόλυτη σαφήνεια με την οποία είχε τοποθετηθεί για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την πολιτική του. Αυτό που δεν λαμβάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ υπ΄ όψιν, είναι ότι ο κ. Σόιμπλε έχει δείξει ξεκάθαρα με τη συμπεριφορά και τη στάση του ότι πρώτον δεν είναι και ο ευκολότερος άνθρωπος και δεύτερον ότι δεν είναι άνθρωπος που ξεχνάει εύκολα ή αλλάζει απόψεις και θέσεις ανάλογα με ποιον συνομιλητή έχει.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό το ταξίδι; Θα μπει κάτι διαφορετικό στην ατζέντα; Επ ουδενί! Δυστυχώς για μας ο κάθε κ. Σόιμπλε δεν περιμένει από κανέναν να του υποδείξει την πολιτική που θα ακολουθήσει. Αυτή είναι προαποφασισμένη και μόνο όταν οι εταίροι το αποφασίσουν θα προβούν σε διαγραφή χρέους κλπ και εφ’ όσον οι ίδιοι το κρίνουν.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν απλά μια προσπάθεια να πείσουν ότι ως μελλοντικό κόμμα εξουσίας δεν είναι… απομονωμένοι όπως τους καταλογίζει η κυβέρνηση. Με άλλα λόγια το ταξίδι αυτό , από τη στιγμή που πρακτικά δεν πρόκειται να φέρει κάτι διαφορετικό για τους Έλληνες, όπως θα έλεγε και ο απλός κόσμος, γίνεται μόνο για το «θεαθήναι»!

Και ακόμα σε πιο απλά ελληνικά ο ΣΥΡΙΖΑ , θεωρώντας ότι θα κερδίσει τις εκλογές αλλά και ερμηνεύοντας την φθορά του από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αποφάσισε ότι δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να αναλώνεται σε ιδεολογικές μάχες που δεν άπτονται των ζητημάτων που αφορούν στον πολίτη και την καθημερινότητά του και οι οποίες παραπέμπουν περισσότερο σε ένα κόμμα του 4% .

Ως εκ τούτου αποφάσισε να συμπεριφερθεί ως ένα συνηθισμένο αστικό κόμμα αφού οι μέχρι τώρα τακτικές του θυσιάζουν κάθε προοπτική εξουσίας του. Έπεται και η Αμερική. Ακολουθεί δηλαδή ένα δρόμο ακριβώς στ’ ανάρια της πεπατημένης που έχουν ακολουθήσει όλα τα κόμματα εξουσίας μέχρι στιγμής , με την ίδια ατζέντα και τις ίδιες εγγυήσεις !

Ύστερα από όλα αυτά αναρωτιέμαι. Για πόσο ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθεί να πείσει ως …εναλλακτική λύση; Α ρε εξουσία! Εσύ μέχρι «και το μουστάκι θα τους βάλεις να ξυρίσουνε!»

*δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "η Ελλάδα αύριο"

Η Νάνσια Κωσταρά είναι ειδική σύμβουλος και αρθροφράφος στη νέα καθημερινή εφημερίδα "η Ελλάδα αύριο"

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Κάποιος με Ελληνική συνείδηση 16.01.13
Τελικά στην Ελλάδα κυβερνούν οι συνιστώσες και οι δύο του ΠΑΣΟΚ..... ΣΟΚ.....ΣΟΚ...... ΣΟΚ. Η μια στον ΣΥΡΙΖΑ και η άλλη στην ΝΔ. Απλά αλλάξανε το βρακί και βάλανε το καφέ μπρος και το κίτρινο πίσω, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, και κρυφτήκαν πίσω από την κουρτίνα.
Απάντηση
Κάποιος με Ελληνική συνείδηση 16.01.13
Όταν η σημερινή κυβέρνηση καταρρεύσει και καεί και αυτό το χαρτί, μιας και συνεχίζει το έργο που άνοιξε ο ακατανόμαστος, θα εμφανιστεί το επόμενο κρυφό χαρτάκι επωνομαζόμενο Αλέξης. Βρε κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ πουθεναααααααά ??????????
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.