ΑΡΘΡΑ

Νικόλας Κονταρίνης


Σιωπηλή συμμαχία Ορφανού - Τσαμπαρλή στον Άλιμο;

17 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, 14:26

Πολλά είναι τα συμπεράσματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς από το δημοτικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου στον Άλιμο.

Η αίσθηση που υπήρξε ήταν ότι, μια "σιωπηλή συμμαχία" έχει αρχίσει να χτίζεται, ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή του Θάνου Ορφανού και την αξιωματική αντιπολίτευση του Νίκου Τσαρπαλή.

Οι αφορμές για την καλλιέργεια αυτής της σκέψης πολλές, και ανάμεσά τους, από τη μία η προσπάθεια προστασίας του προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Καρανικόλα στη διαμαρτυρία - καταγγελία του Γυμναστικού Συλλόγου "ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ", προσπάθεια που έτυχε της αποδοχής και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από την άλλη, η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου του Ν. Τσαρπαλή, Αντώνη Φουστέρη, ο οποίος "βάπτισε" τους εργαζόμενους στο Κολυμβητήριο "εθελοντές", συμπορευόμενος και ταυτιζόμενος απόλυτα με την δημοτική αρχή.

Αυτό βέβαια που κυριάρχησε απέναντι στις τοποθετήσεις - παρατηρήσεις του ανεξάρτητου πια Ανδρέα Κονδύλη, ήταν οι ίδιες φράσεις, του τύπου: "Αυτά τα λέτε γιατί βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο"!, σε αντίθεση με την τοποθέτηση της Μαρίας Πανούση,η οποία ακούγοντας κάποιες επισημάνσεις του Ανδρέα Κονδύλη σχετικά με το Κολυμβητήριο, γύρισε προ τους δ.σ. της παράταξής της και τους είπε: "Εγώ βρίσκω σωστά αυτά που λέει ο Κονδύλης".

Ενδιαφέρον θα έχουν αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες και μέχρι τις εκλογές του ΜαΪου δε νομίζετε;.....  

Σχόλια Αναγνωστών

17 Προσθήκη σχολίου
Υπάλληλος 10.11.13
Προς αξιότιμο κο Γιάννη Μπελιά./Δηλαδή να σου γράψουμε το όνομά μας για να τους έχουμε Ορφανό και Τσαμπαρλή και πάλι σε συνεργασία για να μας κάνουν τα καψώνια!!Και επειδή δεν είμαι μόνο ένας αλλά τρεις,αυτό που όλοι συζητάμε μέσα στο δημαρχείο και στο Καλαμάκι είναι ότι δε μασάμε πιά!!Οι αλιμιώτες βαρεθήκανε και είναι λογικό να ζητ΄άνε και να ελπίζουν σε κάτι άλλο καινούργιο.Καταλάβετέ το ότι τα σχόλιά μας δεν μπορείτε να τα παίρνετε όπως σας αρέσει κι όπως σας βολεύει!!(Υπάλληλος ΞΑΝΑ!!!)
Απάντηση
Γιάννης Μπελιάς 29.10.13
Θα επανέλθω για ένα και μόνο σχόλιο - απορία. Παρατηρώ ότι όλα τα σχόλια είναι ουσιαστικά ανώνυμα. Θεωρώ πως μία ανταλλαγή απόψεων είναι πάντα εποικοδομητική αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ανωνυμίας. Δημιουργούνται εύκολα καχυποψίες για την προέλευση των σχολίων και θίγεται η αξιοπιστία του διαλόγου. Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους.
Απάντηση
Γιωργία Φρ. 27.10.13
Κύριε Κονταρίνη συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ που έχετε κάνει. Πιστεύω ότι το ερωτηματικό στον τίτλο είναι περιττό. Η συμμαχία δεν είναι σιωπηλή, φωνάζει από μακριά. "Συνεταιράκια" τους λέμε πια στον Άλιμο. Οι μάσκες έπεσαν.
Απάντηση
Υπάλληλος 26.10.13
"Λαμόγιο"είσαι μεγάααααλο Λαμόγιο!!Δε παίζεσαι αδερφάκι μου!!Κι όχι τίποτα άλλο αλλά μας θύμησες εκείνο το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο τότε με τον τίτλο"ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ-ΑΛΟΥΚΟΣ,ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ"!!!!!Στην εφημερίδα του Κονταρίνη,που ακόμη και σήμερα την συζητάμε μέσα στο δημαρχείο και σε όλο τονΆλιμο.Για αυτό σου λέω ότι είσαι άπαιχτο Λαμόγιο!!!!!ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ και τώρα λοιπόν με διαφορετικά ονόματα αυτή τη φορά???????(και ξανά με ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΝΟΥΔΗΤΕΣ!!!!)
Απάντηση
Λαμόγιο 26.10.13
Η περίπτωση ΟΡΦΑΝΟΥ-ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ μας θυμίζει την περιβόητη εκείνη περίπτωση ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ-ΑΛΟΥΚΟΥ.Πλάκα έχουνε τελικά οι άνθρωποι του δημοτικού κατεστημένου!!!
Απάντηση
Πατέρας αθλήτριας 26.10.13
Ημουνα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο εκείνη την ημέρα και μπορώ να πω ότι επικροτώ αυτά που γράφονται στι"Απόψεις"του κ.Κονταρίνη 100%,αφού τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα από κοντά.Δυστυχώς για μας και τα παιδιά μας,ο κος δήμαρχος ήτανε φανερό ότι φρόντισε να προστατέψει τον κ.Καρανικόλα από τα λάθη που έκανε απέναντι στον σύλλογο και την γενικότερη συμπεριφορά του,Και όσο καλή διάθεση να έχεις ως άνθρωπος και δημότης,δυστυχώς υπάρχουν πράγματα που δεν καταπίνονται κύριοι της δημοτικής αρχής,ούτε και από την πλευρά της αντιπολίτευσης που η σιωπηρή στήριξή της στον κ.Ορφανό και στους Καρανικόλα και Μανωλαράκη,κραύγαζε από μακριά!!!
Απάντηση
ΓΙΑΝΝΗΣ Τ. 25.10.13
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ,ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΚΟΣ ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,Ο Κ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ,ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣ ΜΠΕΛΙΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΜΠΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΗΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΔΥΛΗ,Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΙΜΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΙΣ..."ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ"ΤΩΝ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΑΣΠΟΝΔΩΝ"ΦΙΛΩΝ"ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΟΧΙ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΥΠΟΧΡΕΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ(ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ).ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ,ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ"ΣΥΜΜΑΧΙΑ"ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΗ ΑΥΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.Ο ΜΑΗΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
Απάντηση
Γονέας 5ο Δ.Σ. 25.10.13
Συμφωνώ απολύτως με τον κ. Γ.Αλιβιζάτο, είναι έτσι όπως τα λέει. Ο κ.Γιάννης Μπελιάς δεν έχει δίκιο, έχει κάνει πολλά χρόνια αντιδήμαρχος ο κ. Τσαμπαρλής και έχουμε δει πολλά (αρνητικά) δείγματα γραφής του. Μη νομίζετε ότι ξεχνάμε.
Απάντηση
Γ. Αλιβιζάτος 25.10.13
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κύριος Κονδύλης είναι έντιμος, δραστήριος και πάντα έχει τεκμηριωμένη άποψη για τα "προβλήματα" του Αλίμου (και όχι μόνο). Επομένως είναι ιδανικός υποψήφιος για την θέση του Δημάρχου Αλίμου, από όπου θα μπορούσε να αναβαθμίσει τον Άλιμο.
Απάντηση
Γιάννης Μπελιάς 25.10.13
Αγαπητέ Νίκο Ξέρεις ότι εκτιμώ και εσένα προσωπικά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δημοσιογραφείς όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω με το άρθρο αυτό και ας έχει το ερωτηματικό στο τέλος του τίτλου του.Είναι προφανές οτι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ μεταξύ Ορφανού και Τσαμπαρλή. Σίγουρα ο Αλιμος είναι μακράν ο χειρότερος Δήμος των Νοτίων Προαστίων και η κύρια ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τον διοικούν τα τελευταία 7 χρόνια ,μεταξύ των οποίων ο σημερινός Δήμαρχος αλλά και ο Ανδρέας ο Κονδύλης που διετέλεσε για πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος σε καίρια πόστα του Δήμου μας. Η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Νίκος ο Τσαμπαρλής συνυπεύθυνος για το χάλι του Δήμου μας θεωρώ οτι είναι άστοχη καθώς ο τελευταίος έχει δείξει με τη παρουσία του ότι η αντιπολίτευση που ασκεί είναι σοβαρή αλλά έχει και την ικανότητα να διοικήσει το Δήμο μας. Πάντα πίστευα και τώρα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ οτι είναι καιρός να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βγει ο Αλιμος από τη χρόνια πολιτική μιζέρια του. Μη ξεχνάς οτι με το νέο εκλογικό σύστημα δίνεται η δυνατότητα στους ψηφοφόρους να επιλέξουν τους ικανότερους από όλους τους συνδυασμούς οπότε περιμένουμε καλύτερα Δημοτικά ΣυμβούλιαΜε φιλικούς χαιρετισμούς Γιάννης Μπελιάς
Απάντηση
ΠΑΡΑΓΩΝ 25.10.13
Οσο και να κανει πλατες ο ενασ στον αλλο ειναι τελειωμενοι και καμμενα χαρτια. Ειναι παρελθον για τον Αλιμο και γραφτε το!
Απάντηση
τασος βεν. 25.10.13
Εκτιμω πολυ και τον κυριο κονδυλη και την κυρια πανουση. Ειναι εντιμοι, δραστηριοι και εχουν αποψη. Καιρος ειναι να συνεργαστουν μαζι με αλλους σωστους ανθρώπους και να φτιαξουν ενα υγιες ψηφοδελτιο. Βαρεθηκαμε πια τα 'συνεταιρακια' ορφανο - τσαμπαρλη, εχουν διαλυσει τον αλιμο και δεν ντρεπονται να δειχνουν οτι τα εχουν κανει πλακακια.
Απάντηση
Παλαιός Άλιμος 24.10.13
Η κυρία Μαρία Πανούση είναι κομματική και Σαμαρικιά,όμως είναι ένας άθρωπος έντιμος και πεντακάθαρος,που τιμά την Ν.Δ.σε τοπικό επίπεδο.Την παραδεχόμαστε γιατί δεν μασάει τα λόγια της και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.Μπράβο της!
Απάντηση
ΖΙΖΑΝΙΟΝ 24.10.13
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!!ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ"ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ"!!ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ-ΚΑΠΑΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ!!ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ-ΑΝΑΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ!!ΣΒΕΡΚΟΣ-ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ!!ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??ΚΩΛΟΣ-ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΝΑΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ν.Δ.(ΣΑΜΑΡΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ)ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ...ΑΣΦΑΛΟΥΣ(ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ!!),ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!Ε,ΡΕ "ΜΑΥΡΟ"ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ!!ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!
Απάντηση
ΠΑΡΑΛΙΑΣ 22.10.13
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΓΙΝΑΝΕ(ΑΙΦΝΗΣ!!...)ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..............
Απάντηση
Μανώλης Β. 22.10.13
Εμπιστεύομαι την άποψη και τις τοποθετήσεις του κου Κονταρίνη,γιατί είναι ο μόνος από όλους τους δημοσιογράφους της περιοχής που παρακολουθεί τα δημοτικά μας συμβούλια μέχρι τέλους,εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Γράφουνε και άλλοι βέβαιαπου σηκώνονται και φεύγουνε μετά από κάνα δυό ώρες ενώ οι υπόλοιποι κάνουνε πηγαδάκια και τσιγάρο στον προθάλαμο και ούτε που τους νοιάζει τι γίνεται μέσα στην αίθουσα.Και μετά όλοι αυτοί ψάχνουνε να..."δημοσιογραφήσουνε"ρωτώντας από δω κι από και και ως συνήθωσ,γράφουνε μακακίες!!Κι επειδή ως κάτοικος και ως δημότης Καλαμακίου χρόνια παρακολουθώ όποτε μπορώ τα δημοτικά μας συμβούλια,δηλώνω ότι αυτά που αναφέρει στις"απόψεις"του ο κος Κονταρίνης,είναι και η άποψη που σχημάτισε ο κάθε δημότης που παρακολούθησε το συγκεκριμένη συνεδρίαση.Τελικά μήπως η αλαζονεία της πουτάνας της ΚΑΡΕΚΛΑΣ τους τυφλώνει και δεν βλέπουν πως με αυ΄τα που κάνουν ξεγυμνώνονται στα μάτια μας?Για τόσο βλάκες και...ΜΑΚΑΚΕΣ μας παιρνάνε????!!!!!!!!!!
Απάντηση
Καλαμακιώτης 22.10.13
Αγαπητέ Νικόλα. Επειδή είσαι αρκετά έμπειρος στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα των Δήμων των οποίων παρακολουθείς τα Δ.Σ. έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι όποιες επισημάνσεις σου.Αυτά στο Δήμο Αλίμου είναι που προκαλούν την απογοήτευση στους κατοίκους. Να μην έχουν αυτοί οι κύριοι καμία απολύτως απορία γιατί ο Άλιμος είναι πλέον από τους χειρότερους Δήμους του Λεκανοπεδίου.Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σχετική λίστα, όμως πλέον αρκετοί Δήμοι που παλαιότερα είχαν πρόβλημα σήμερα έχουν προσπεράσει τον Άλιμο κατά πολύ. Για ποιό θέμα να μιλήσουμε; Για καθαριότητα, για αποκομιδή απορριμμάτων, για την παραλία, για τις λακούβες, για τις πινακίδες σήμανσης των δρόμων, για το πράσινο σε νησίδες και πλατείες, για απολυμάνσεις, για .... για ... γιατί; Άνοιξε όποιο θέμα θέλεις την ιστοσελίδα σου και κάνε χώρο για παρατηρήσεις/σχόλια των κατοίκων !!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.